Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69834) IO.sys válasza ubyegon2 (#69832) üzenetére


IO.sys
őstag

Hát öreg, az, hogy valaki otthon a saját laptopján milyen OS-t tart, pont annyira tartozik rád, mint hogy kinek milyen fazonú a fanszőre. Lehet folytatni hitéleti vitákat, de szerintem ez magánügy. De akkor elmondom: XP-re azért van szükségem, mert csak ezen indul az a program, ami az OBD kábelemhez kell, amivel a kis autómat baszogtatni szoktam. A másik két laptopomon és az asztalin nincs XP. Ezen túlléphetünk.

A 64 bites Debian pedig felment, nyilván a nyakatekert történetben sikerült ezt is úgy eldugnom, mint korábban a telepített SSD cseréjét az üresre.

Az meg, hogy valaki idejön és segítséget kér, neked meg az a legkézenfekvőbb, hogy kissámlira állsz és pofán köpöd, többszáz telepítésről dicsekedsz, Szputnyikozol, földi feladatokról ugatsz leereszkedően, szerintem távol áll egy technikai topik működésétől. A Szputnyik 6-nál még anyám se volt tervben, nemhogy én, attól bazdmeg, hogy nekem egy 2001-es OS kell, nem kell feltételezni, hogy 70 éves vagyok. Lehet, hogy technikai okból kényszerülök rá, nem pedig az értelmem gyökerezett le ott.

凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.