Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz IO.sys #69828 üzenetére

Tehát az a kérdés, hogy a Debiant fel lehet-e telepíteni MBR módban más rendszer mellé, ezen belül hogyan veszem rá a telepítőt, hogy lássa az SSD-t.

Talán sikerülhet ez is, nekem néhány száz alkalommal sikerült, vagyis csak MBR-t használtam egy kitérőn kívül. Arra kéne helyezned a hangsúlyt, hogy ne szerverben gondolkodj, hanem desktop rendszerben. A netiso-ból valami hiányzik, ami ahhoz kéne, hogy azt a rohadt nyamvadt XP-vel széttrágyázott SSD-t kezelni tudja! Gondolom valami nagyon el van azon kalibrálva, hiszen normál esetben még az alignálást is manuálisan kell megcsinálni, hogy múködjön. Arra az SSD-re jelenlegi állapotában nem fogsz telepíteni szerintem Debiant, de biztosan ezer körömmel ragaszkodsz ahhoz a kriptaszökevény XP-hez. :W

No meg most olvasom, hogy arra a gépre 64bites iso-val..........

Az a helyzet, hogy aki nem tudja magabiztosan kiválasztani, milyen iso a megfelelő adott hardverre, annak nem való a desktop Debian! ;] Lehet, hogy részt vettél a Szputnyik 6 kilövésénél és azóta is a keringő szervert kezeled, de most ez a helyzet. Itt a Földön van egy nagyon egyszerú feladat, ezt kell megoldani. ;)

Új hozzászólás Aktív témák