Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• letix

senior tag

Üdv az uraknak!

A szakik véleményét szeretném kikérni, remélem megerősítenek a problémával kapcsolatban.

Adott egy 7.3-as Red Hat-al szerelt gép a munkahelyemen, zorp mögött, ezen fut a webserver.
    Kitalálták nálunk a nagyok, hogy csináltatnak egy csilli-villi weboldalt, a régi helyett, és ezt kell átültetni a gépre.

Csak 10 percre tudtam odaülni a géphez, így túl sok infót nem tudtam összegyűjteni a rendszerről, de az bizonyos, hogy az utolsó frissítést a gép telepítésekor tették meg, úgy 2005 körül.

Mivel nem én rendelkezem a gép fölött, így sem frissítést, sem egyéb változtatást nem tudok egyelőre eszközölni az új odlal beiktatásán kívül. (más viszont még ennyire sem ért hozzá)

Szóval az oldal (javarészt flashből áll, de van html-es opció is) gond nélkül működik kintről explorerrel, de minden más böngészővel csak a kódot dobja ki. Valószínű a programozók nem hibáztak, mert az ő szerverükön minden böngészővel jól működik.

Ebben az ügyben az illetékes szerint biztosan a programozók hibáztak valahol. Én úgy gondolom, hogy egyértelműen nálunk van a hiba, hiszen legalább 2,5-3 éve nem telepítettek egy frissítést sem.Szerintem egy dist-upgrade megoldaná a dolgot. Jól gondolom?

Előre is köszönöm a segítséget.

udv
    letix

Új hozzászólás Aktív témák