Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz #20749568 #56242 üzenetére

Na, csak kiderült, hogy jó lesz a Cinnamon saját képlövője! Ezzel a szabadkézi dologal kicsit megkavartál engem is, már akartam javasolni, hogy rakj fel egy újabb kernelt! :DD

(#56244) Lasersailing

Nekem könnyebb dolgom van a kollégánál, mert én is tudatlan kezdőként találkoztam a Linux-szal 4 éve, így tudom, mit lát egy kezdő az egészből és mik a pofonegyszerű, bár hozzáértő szemmel szakszerűtlen megoldások. A rutinos, de autodidakta kezdők később is hajlamosak lesznek ezeket az egyszerű, de buta megoldásokat használni, de aki tanulni akar, annak hozzá kell nyúlni a smiley által javasolt leírásokhoz. Ma már az egyszerű home userek esetén ezeket akár el is lehet felejteni, ezért is vannak a konyhakész desktop disztrók. ;)

(#56246) Lathronos

:DD Nehogy a lelkedre vedd, smiley tényleg jó szándékkal írja ezeket a javaslatait, viszont a haladó Linuxosok nem képesek a mi fejünkkel gondolkodni, de ettől még nagyon soxor jól jönnek a szakszerűbb tippjeik. Ortodoxabb haladó kollégák már akkor agyatlannak néznek bennünket, ha GUI-s programot használunk valamihez, smiley kolléga viszont nagyon jó integráló szerepet tölt be nálunk, mivel 10 év után elkezdett desktop Linuxot használni.....és tetszik neki! Szerintem ez esetben pont nem érdemes összevesznetek, mert mindkettőtök hasznos segítség vagytok! ;)

Új hozzászólás Aktív témák