Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52237) teleahocipöm válasza ubyegon2 (#52234) üzenetére


teleahocipöm
senior tag

Köszi, megkaptam, már vártam :) Kapkodó lennék, ha nem működik egy disztró és nem én lennék az egyetlen aki így jár/járt, akkor mit csinálhatnék a törlésen kívül, ha már normális működésre bírni nem tudom. Sok problémám volt nem vitatom, fel is adhattam volna és vehettem volna egy Win-es gépet, ez lett volna a normális döntés? Nem tudom, de nem így tettem, valószínűleg nem vagyok normális :)

A Mint-ből a legfrissebb verziót töltöttem, -majd az egyel korábbit is -le nem is egyszer és letöltött fájlt írtam Unetbootin-nal pendrájvra, hogy lett ebből OEM verzió lövésem sincs, de tény, hogy nem működtek a dolgok, belépés után kiírta, hogy bizonyos funkciók nem működnek, hiába frissítettem, változatlan maradt. Nílván töröltem. Az egyik Mint telepítés közben összeomlott, feltelepült a gépre, de nem indult el, csak a grub várt valamilyen parancs beírását.

Új Linux telepítése előtt nem formatálom a HDD-t, talán kellene, azt hittem a telepítésközbe törlődik rendesen.

Most Peppermint 7 a gépen ez volt letöltve, gondoltam kipróbálom, bár nem tudom meddig támogatott. Mos 13 db nyitott Chromium ablaknál is gyors az ablakváltás nincs üres oldal, mint a Manjaronal, órák óta nem néztem a gép felé és gond nélkül nyílnak az ablakok :). Milyen a fájlrendszer, nem tudom, hogy lehetne megnézni?

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.