- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Leszedtem mindet. Hát a cinnamon ha jól tudom gnome3 alapú, szóval nem para. Egyedül az nem tetszett benne, hogy összegányolták az asztalt, nincs normális grid, ikon igazítás, rendezés, stb. De ezen túltettem magam. Kompenzálta, hogy milyen egyszerű kiterjesztést írni hozzá még így dokumentáció hiányában is, mert elég megnézni az extension api kódját, aztán nagyjából tudni lehet, hogy merre hány méter. Leszedtem már közben mindet. Szerintem egy hét biztos lesz az összeset feltenni meg értékelni. Szerintem majd később már desktop meg disztro alapján válogatok, ha vmelyik nagyon nem jön be, akkor felesleges feltenni még 20 változatot belőle. Kezdetnek talán úgy lenne érdemes, hogy felteszek mint-ből másik desktoppal egyet, meg egy másik disztrot cinnamonnal. Aztán a maradék meg lehet vegyes különböző disztrokból. 7x17=119. Szóval 7 partíció jó lesz szerintem. Nem hiszem, hogy van olyan, aminek nem elég a 17GB. Pár órát rászánok mindegyikre. Ha 1 óra alatt nem sikerül desktoppal együtt telepíteni valamit, akkor nem is éri meg a fáradozást. Meglátjuk.
@growler
Ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest