- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
Sziasztok ! Nekem is olyan gondom van,hogy nem tudok Suse 10.3 alatt netet csiholni.Az automata DHCP-t simán nem tudja érzékelni: kiírja hogy így nem tud kapcsolódni.Nem is csodálom ,mert Tvnetworkös kapcsolatom van LAN-NET néven fut és egy UTP kábel megy a gépbe, de kell használnom usernevet és passwordöt ! Ha DSL-t próbálom a Yast alól akkor ott megint ez van : DHCP ami ugye nem megy és manuál beállítás ahol kér IP-t ,Hálózati maszkot ,Átjárót meg DNS-t.Ebből én az IP-met tudom azt slussz.Gondolom az Alap Átjáró az egyezik az IP címemmel ,de ha nem ,akkor javítsatok ki.(ezt windows alatt néztem ki CMD paranccsal és ott lekértem az Internetes dolgokat).Ott írt 2 DNS kiszolgálót is.Az fix, ha az IP-m fix ? Ezt sem tudom.Tehát a 4 kérdéséből egyet tudok: az IP-met.A whatismyip.com -on is ezt adja.Tehát ez jó.De a többi háromraa kéne ötlet, vagy egy parancs mint az Ubuntu 7.1 alatt adtam : sudo pppoeconf és lőn: pár kérdést feltett, csak YES-eket kellett nyomogatnom és ott kérte a felhasznevemet meg a jelszavamat és már ment is a NET.Suse alatt nincs valami hasonló YAST parancs ? Légyszi Help ! Ui : Meg nem is értem : ha kéri is a 4 kérdést ,attól még hová fogom beírni a usert meg a passt ? Ui2 : A Yast alatt találtam egy
DSL meg Hálózati kártya meg ISDN meg még valami ami nem jut eszembe.De ott beleakadtam egy Provider-be vagy mibe és ott kér jelszót meg felhasznevet.Lehet hogy jó helyen jártam ? Bár beírtam, de nem történt változás reboot után semHelp !
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest