Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TAKÍÍ

tag

Van itthon egy ősrégi gép. AMD barton 2500+ meg ati radeon 9600pro 2 Gb Ram. Ez már egy több mint egy 10 éves gép. Apám gépe. Eddig ugye Xp volt rajta
    Most ugye megszűnik az Xp támogatása. Ez neki nem tetszik, de Win 7 re nem akar át állni és az újabb verziójú Word- ket se szereti. Pénz meg újabb több magos gépre nincs.
    Fölrakott egy Open Officet és hellyel közzel tetszett neki és azóta azon van nagyon, hogy átvált Linux/ Ubuntu.
    Ingyen is van, biztos jobb.

Gond az fogalmunk sincs melyiket kéne?? Fontos lenne hogy régebbi gépre menne. Szal lehetőleg ne ilyen több magos gépre optimalizált "Win 7 szerű legyen. Ki milyet ajánl , mert szerintem fontos lenne a jó választás, hogy ne csak kudarc legyen a dologból. Én úgy tudom többféle van?
    Én bevallom mindig úgy láttam a Linuxot, amit kőkeményen programoznak, meg parancssorok tömkelege és ez minden csak nem egyszerű. Apám meg, mint a Win helyettesítőjére. Az egyedüli, ami engem zavar, hogy azt se tudja eszik e vagy isszák: hogy mennyire nem vagyunk képbe azt szemléltessék a következő kérdések:

Általános elterjedt, hogy a Linux biztonságosabb. Na most ha valami "nyílt forráskódú / publikus az hogy lehet biztonságosabb, mint egy zárt Windows??? :W

Föl lehetne e telepíteni Linuxra Microsoft Word ot/ Exel t és hányas verziókat? 2003/ 2007?

Új hozzászólás Aktív témák