Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmz
aktív tag
Webkincstárból tudok Lightyear-re utalni?
Ugye elvileg meg kéne adni a kötelező közleményben a rám vonatkozó személyes azonosítót a megjegyzés rovatba, de a webkincstárba nincs megjegyzés rovat :/
Mottó:Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna...
-
UberMutant
őstag
ja havi ötöt lehet küldeni. szép pénz -
DopeBob
addikt
Sziasztok, másnál van login probléma most? Elég gáz, hogy mikor látok pár jó lehetőséget, akkor nem tudok belépni az app-ba, se mobilon, se asztali gépen, rossz jelszót ír, de ez biztos nincs így. Jelszó reset sem megy... játszós pénzt tartotok itt csak, szerencsére, de igen bosszantó ez most.
MZ/X
-
TrollBalint
addikt
Mert nem jár mindenkinek ez a meghívós opció. Csak akinek felajánlja a Lightyear. Legalábbis a Lightyear ezt állítja.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
lemusz
addikt
válasz
AMD Power #1087 üzenetére
Én speciel nem tudok LY-nél semmilyen 3500Ft-os meghívó bónuszról, szerintem kevered valamelyik másik brókerrel. Kódot ahogy írták is jól fontold meg, illetve javaslom csak azelőtt aktiváld mielőtt a pénzt benyomod, mert én novemberben aktiváltam tudva hogy úgyis csak decemberben töltöm majd fel jelentősebb összegggel a számlát, aztán decemberben kijöttek egy sokkal jobb kóddal...
-
Brave_86
aktív tag
válasz
alex devil #1082 üzenetére
Kérdéses, hogy milyen időtávban gondolkodsz? Ha <5-10 év, akkor nem is éri meg elkezdened. Illetve TBSZ nyitása is javasolt.
Regisztráció során, ha adsz meg promó kódot, fontold meg melyiket, mert ez nem lesz módosítható. (bár nem tudom erre az évre is hasonlóak vannak e mint az előzőre)
Maga az app és a webes felület egyszerű és nagyszerű, nehéz bármit elrontani, használat közben vezeti a felhasználót.
IB ehhez képest pilótavizsgásMibe tegyem a megtakarításaimat? Itt érdemes olvasgatni, de konkrét ajánlásokat ne nagyon várj. VUAA, vWCE vonalon elindulhatsz a böngészésben.
justETF.com oldalon érdemes tanulmányozni az aktuális infókat és összehasonlítani, az elmúlt időszakot. DE ugye a jövőre nézve semmi se garancia. -
Brandynew
őstag
válasz
alex devil #1082 üzenetére
A cikk második felében van egy tök jó segítség ETF választáshoz: https://allampapirkalkulator.hu/hirek/mennyit-kereshettel-volna-ha-10-eve-etf-be-fektetsz-konkret-hozamok-es-peldak-229
-
alex devil
senior tag
Sziasztok,
Szeretném elkezdeni én is ezt a fajta befektetési módot. Mire figyeljek kezdőként, hogy ne kövessek el valami rutintalonok által elkövethető hibát és milyen ETF-be érdemes fektetni?S23
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
kbela365 #1079 üzenetére
Ezek általában nem olyan egyszerűek, hogy kérem és kapom. Ez a funkció szerintem inkább felmérő jellegű, hogy miket keresnek a felhasználók, merre induljanak a bővítésre.
De mivel pénzügy, valószínűleg millió jóváhagyás, papírmunka és matek kell hozzá. Ezért csúszhat a magyar papírok bevezetése is.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
aktív tag
válasz
kbela365 #1079 üzenetére
Fél éve kértem párat teszt jelleggel, nem is kicsiket, talán JPGL-t meg ZPRV-t, mai napig sem elérhetőek. Valami olyan jött vissza a beküldés után, hogy folyamatosan monitorozzák a beérkező kérések, és ez alapján adnák hozzá újakat. Ezek szerint a fentiek nem érik el a küszöböt.
-
kbela365
tag
Van valakinek tapasztalata Lightyear-en nem elérhető ETF-ek hozzáadásával? Ha van egy ETF ami jelenleg nem elérhető és megnyomom, hogy szeretném ha lenne, akkor mennyi idő mire bekerül az elérhető ETF-ek közé? Egyáltalán mitől függ, hogy bekerül-e?
-
lemusz
addikt
válasz
eagleberg #1076 üzenetére
Igen, minden probléma nélkül. Első használatnál feljön egy ablak ami részletezi mi is ez a széf, azt le kell okézni és utána mehet a menet. Nagyobb összegnél volt egyszer olyan, hogy másnapra került csak be, de lehet csak azért, mert már EU-s piaczárás (17:30) után csináltam. Véletlen nem főszámlán van a pénz miközben TBSZ-es széfre akarnád vinni vagy valami ehhez hasonló gigszer?
-
eagleberg
tag
A Lightyear weboldalon nem tudom a szabad pénzemet a "Széf" funkcióba helyezni.
Amikor a Széfek feletti "Pénz befizetése" gombra kattintok, egy teljesen üres oldal töltődik be, amin semmi sem jelenik meg.
Három különböző böngészővel is kipróbáltam, de mindegyiknél ugyanez a probléma jelentkezik.
Nálatok működik ez a funkció? -
z0d1AK
nagyúr
Hoppá, ha nem is Bitcoin ETF, de valami nagyon közeli hozzá a Lightyearen!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
amargo
addikt
válasz
Fehérsólyom #1070 üzenetére
Nincs pedig már mióta megakarom nyitni ott..
Amúgy nagyon vicces, hogy mindenkit fel kell sorolni a cégvezetésben.. nem egészen értem miért kellenek a kisebbségi tulajdonjoggal rendelkezők adatai is..[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Fehérsólyom
aktív tag
Van tapasztalata valakinek Lightyear Business számlával?
Adnak HUF kamatot a számlán tartott pénzre? -
Megtisztelő hogy a véleményemet kérdezed de nincs tudásom hogy ajánljak neked.
Évvégi bonuszt meg olyat pénzt raktam bele amit direkt kockázati befektetésnek szántam nem lényeg hogy pluszban legyen a következő években.
Régebben volt számlám KBC nél csak lakásvásárlásnál beszántottam mostmár bánom de ez van be kell rakni a pénzt és várni. Azóta csak Állampapírom volt. Tavasszal nagyobb összeg most fel is fog szabadulni annak én is keresem a helyet hová rakjam.[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
donbig
tag
válasz
DamianB #1064 üzenetére
ETF-et, részvényt nem érdemes így nézegetni, ezek hosszú távú befektetések. Ha felfelé ívelő egyenes vonalra vágysz, az a pénzpiaci alap például, de nyilván alacsonyabb hozammal kecsegtet. Az, hogy mikor van a jó beszálló nehéz eltalálni. Mit vennél most VWCE helyett ami biztos felfelé megy?
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
sajtos365
tag
válasz
fogkefe21 #1063 üzenetére
Főleg egyedi részvényekre fókuszálnék náluk, MNB-nél is regisztrálva van, jelentsen ez akármit is.
-
fogkefe21
csendes tag
Nem tudom mennyire nyereségesek, de több ciprusi bróker van amelyek évek óta boldogan üzemelnek.
Pl. etoro, degiro, trading212.
Szerintem a tbsz jelenlét és az észt székhely csak pluszpont. Lehet kinövik majd magukat -
Én mivel kis összeget raktam be leírtam a sztorimat inkább LY választottam tbszre ha több tízezer dollárom euróm lenne akkor akkor IB én úgy tudom .
Más kérdés hogy olyan jól sikerült a belépő hogy mínuszba vagyok már. Szerencsére nem mindent egybe fektettem be kicsit várok.
[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
fogkefe21
csendes tag
válasz
sajtos365 #1059 üzenetére
Keveset tudunk róla, de valahol el kell kezdeni. Más dolog, hogy direkt átverésnek indul-e és akkor egyszercsak heló szia. Reméljük nem így van. 24-es TBSZ-t ott kötöttem gyorsaság miatt szochó baromsag miatt, bár egyelőre nem vásároltam, mert meglepődve tapasztaltam, hogy gyenge nagyon az ETF kínálat. Max kiveszem a pénzt és akkor 25-ös TBSZ máshol lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Addel
senior tag
válasz
UberMutant #1061 üzenetére
Én tavaly óta a havi megtakarításom pakolom LY-re, de pl. idén érkezik nagyobb kamat állampapírból, azt IBKR TBSZ-re teszem. Másoknál is láttam, hogy mindkét szolgáltatónál van TBSZ-ja.
-
sajtos365
tag
Ép mostanában szemezek a Lightyear-el, szerintem megbízható, vannak engedélyei, TBSZ. Már tavaly regisztráltam náluk a promo miatt, egyébként akkor is tetszett, de most értem oda, hogy használnám, elkezdenék pakolni bele. Esetleg másnak is van véleménye róla?
-
donbig
tag
válasz
UberMutant #1052 üzenetére
Azért ez elég sommás megfogalmazás. Bízom benne, hogy egy MNB engedéllyel, egy uniós ország pénzügyi szervezete- még ha ez Észtország is- által felügyelt cég azért nem rulettasztal, vagy akkor a nagyobbak is lehetnek azok. Nem vitarom az IB előnyét, de azért az LY- t ne hasonlítsuk a Fortresshez. Most nem akarom megint a Lehmannt említeni, ott is tudták évekig szépíteni a számokat, vagy Madoffot. Még egyszer :nem hasonlítom az IB-hez, de azért nem gondolom szerencsejátéknak. Mondom úgy, hogy nagy pénzt én sem tettem bele.
[ Szerkesztve ]
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
lemusz
addikt
válasz
UberMutant #1052 üzenetére
ibkr az ajánlott a fontos pénzeknek
Nem a MÁK? -
Eagle16
addikt
válasz
UberMutant #1049 üzenetére
Akkor mégis milyen pénzeket kéne iderakni? Ide a megtakarításait rakja az ember, az meg nem játékpénz, amivel mindegy mi lesz.
A K&H-nak elég szarul mehet, múltkor egy reklám cikk, most meg ez
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
kovaax
őstag
https://kiszamolo.hu/az-keves-hogy-valami-olcso/
-=- There's no place like /home -=-
-
axioma
veterán
válasz
UberMutant #1044 üzenetére
ha egy papir erteknovekedik akkor trivi, hogy igy van, de ha sima betet kamatot fizet, akkor jogerzekem szerint a kamatosszeg adozik, az mind1 milyen tokere kapta, nem? az hogy kiveszi vki a kamatozasbol azt a 2e eurot, az nem jovedelemszerzes, az az ove volt, csak a pluszban kapott kamat mint kulon tetel
de semmi kozom szakmailag az adozashoz![ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
válasz
UberMutant #1044 üzenetére
Aha, szóval minden hónapban ahogy jön az EUR kamat, átszámolom forintba, ezeket összeadom és ez lesz az adóalap.
Ez a belga 30% nem tudom mi, gondolom benne lesz a kimutatásban amit év végén küldenek és akkor tudni fogom kell-e fizetni.
10k EUR nem lesz benne, de nem nagyban fektetek be, a kicsi kamat is számít
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
UberMutant
őstag
válasz
Eagle16 #1043 üzenetére
nem, forintban számolj, így az esetleges forintgyengülést is adózod.
a kamatokat azon a napon forintosítod, amikor megkapod, majd az x részletet összeadod ,az alapján adózol.
ha vonják a belga 30%ot akkor az szja-t nem kell fizetni, de a belga adót be kell írni az adóbevallásbaigen, macerás. ha 10k eur alatt raknál be, nem biztos , hogy érdemes vesződni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
Raknék be széfbe eurót, és egy-egy nagyobb esésnél felhasználnám, addig is kamatozik, most éppen 2,99%-ot. 15 + 13%-ot kell rá fizetni elvileg, az idei után jövőre. Ha lesz mondjuk 100 euró kamat egész évben, ebből 15 + 13 eurót adok a nav--nak, ez idáig oké. És ezt csak átszámolom forintba az adófizetés napján?
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
srs24
csendes tag
válasz
UberMutant #1040 üzenetére
Köszi!
Ezekben van esetleg olyan favorit ami elérhető LY-en és a legjobban diverzifikált?
Mint részvény ETF-eknél a másik topikban a VWCE? (€VUTY ?)
Van értelme VWCE mellé venni TBSZ-re ilyet? -
Végül sikerült beutalnom a 4000 dollárt plusz raktam mellé 1M forintot. Revolut lett a megoldása a dollárnak és ingyen utalta be LY be. A forint meg 4 k ba került beutlás.
2024 tbszre ment. Eddig csak Vanguard All Worldot vettem."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
srs24
csendes tag
Sziasztok!
LY-en TBSZ-re lehet venni külföldi állampapírokat?
Ha igen tudnátok írni pár tickert hozzájuk?
-
Eagle16
addikt
válasz
Brave_86 #1036 üzenetére
Igen, úgy már nekem is kéri a telefont, ha arra nyomok hogy "nem te vagy az". Ezt mondjuk nem értem, hogy működik, miért ismer fel egyből, akkor is ha nem a könyvjelzőből töltöm be az oldalt. QR kódot nem olvastam be egyszer sem. Lehet biztonságos így is, csak nem értem.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Brave_86
aktív tag
válasz
Eagle16 #1033 üzenetére
Engem is, de lehet azért, mert a böngészős QR kódot beolvastam korábban? (Firefox)
Na most rányomtam a "Nem te vagy az?" menőpontra, majd újra a bejelentkezésre.
Most már ezt írja: "Várunk a válaszodra A bejelentkezés jóváhagyásához nyisd meg a Lightyear-alkalmazást, és koppints arra, hogy „Én vagyok az”"[ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
válasz
UberMutant #1034 üzenetére
Az érdekes.
Ennyi van nálam:
Lehet azért, mert még nem raktam rá pénzt?
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
válasz
UberMutant #1032 üzenetére
Igen, az app-ban van, de a weboldalra csak simán beenged jelszóval.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
válasz
Eagle16 #1030 üzenetére
Vanguard FTSE All-World/€VWCE lett volna a cél, de ezt csak egészben lehet venni, nekem meg két ilyenre se jön ki a havi pénz. Van valami hasonló, ami lehet törtként is venni? Vagy akkor vegyem két havonta.
Akkor csak a 2FA érdekelne, a másik kettőre találtam választ.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
Lassan ott tartok hogy befizetem az első adag pénzt.
2FA beléptetés nincs? Nem is találom a lehetőséget sehol, jelszó beírása után egyből beléptet.
Az eurós széf 3% kamatot ír, ha ide rakok be, akkor adózni kell utána?
Kiutalni csak saját számlára enged elvileg, de én nem adtam meg számlaszámot még, ez majd bekerül a rendszerbe valahogy?
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
emcee825
csendes tag
válasz
lokalisalj #1025 üzenetére
Csak saját néven lévő számláról vagy kártyával fogadja el a befizetést. Revolut HUF utalás esetén, ami gyűjtőszámláról megy, ott kérik az utalási bizonylatot.
-
lokalisalj
csendes újonc
Ha az en LY szamlamra egy masik szemelytol jonne beutalas, azt befogadja a LY?
Vagy csak "megbizhato (nevemen levo)" szamlarol johet? -
z123456789
addikt
OK, köszönöm, én is valahogy így gonodoltam, hogy ha jön, majd jön, ha nem, akkor is azért én megtettem mindent.
-
donbig
tag
válasz
z123456789 #1021 üzenetére
Ha megvan a visszaigazolás az e-Papírról nem aggódnék. Úgy emlékszem itt nem mindenki kapott magától a NAV-tól visszaigazolást aminek a szövege kb. az, hogy "tájékoztatom, hogy x napon, y számon érkezett bejelentését
nyilvántartásba vettük. A bejelentéssel kapcsolatban további teendője nincsen." Ha valami probléma lenne, gondolom jelzik."Ember, most jövök ki a templomból!"
-
ripo05
tag
válasz
z123456789 #1021 üzenetére
Én december 23-iki TBSZ bejelentésre ma kaptam visszaigazolást. A vége pedig ez:
"tudomásul vettem, további adatok megküldésére nincs szükség." (Dél-budapesti igazgatóság) -
z123456789
addikt
Így van, ez volna a hivatalos, amit kértem is az E-papíros szöveges üzenetben, de lényegében azzal, hogy beküldtem nekik, náluk a labda. Ha jól emlékszem volt itt olyan tavaly, aki mondta, hogy kéz-kezet most, ő beküldte, ők érkeztették, visszaigazolásra már tojik rá. Mert azt hiszem az már nekem sem jött.
Engem ez érdekelne, hogy lényegében akkor csíny letudva, ugye? -
bonat
senior tag
válasz
z123456789 #1018 üzenetére
utána még küldenek neked egy visszaigazolást, hogy nyilvántartásba vették stb.
én úgy emlékszem -
bonat
senior tag
Sokaknak aktuális lett az adózás téma a NAV felé....
Erre volt már korábban egy hasznos hozzászólás szerintem:
https://prohardver.hu/tema/lightyear_befektetesi_app/hsz_584-584.html
Lényegében én is ezek az infókat szedtem össze.
Engem most a sima számlán lévő érdekelt, amiről ezeket találtam:
Sima Lightyear számlán vesz az ember pl. felhalmozó ETF-et, akkor "árfolyam nyereség utáni 15%" adót kell fizetni, de ugye csak akkor ha már el is adtuk az ETF-et. Ha még nem adtuk el, akkor még nem kell semmit csinálnunk. Abban az éves adóbevallásban kell beírni/bevallani/adózni utána, amelyik évben eladtuk.
TBSZ-nél feltörés esetén vannak ugye komplikációk, és még az osztalék fizetésnél is számolgatni kell, akinek van osztalék fizetős részvénye.
A Lightyear oldalán is van erről egy összeszedett cikk:
https://lightyear.com/hu-hu/blog/a-befektetesek-adozasarol-roeviden -
z123456789
addikt
Sziasztok!
Nem találom a hsz-ek között, a TBSZ bejelentése a NAV-nak azzal kész, hogy tárhelyre megkapom a visszaigazolást, hogy beérkezett hozzájuk a TBSZ által küldött dokumentum, amit csatoltam nekik, ugye?
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok,
Van arról infó, hogy mikor lehet majd LY-->IBRK transzfert csinálni?
Köszi! -
-
Brandynew
őstag
Korábban összegyűjtöttem az összes használható kódot, ez talán most is jól jön valakinek:
MAGYALL - 10 dollárnyi részvényt ad
MAGYALLFX - 1 millió Ft-ig ingyen devizaváltás a normál számlán
[elvileg kifutott] MAGYALLTBSZ - 2 millió Ft-ig ingyen devizaváltás a TBSZ számlán
MAUZLETFX - 1 millió Ft-ig ingyen devizaváltás az üzleti számlán -
z0d1AK
nagyúr
válasz
kozeposztaly #1011 üzenetére
A legtöbb kuponkódot úgy kínálják, hogy nem használható fel, ha korábban már felhasznált más kódot.
Hogy lesz-e valami extra kód a jövőben, amit olyan is használhat, aki már használt korábban kódot, sajnos nem tudom.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
kozeposztaly #1009 üzenetére
Az ADAMFX 1 milliós váltást ad ingyen, de csak akkor ha nem használtál fel más promóciót korábban (referral linket is beleértve).
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
kozeposztaly
csendes tag
tudtok jelenleg futó bármilyen promócióról, ami már létező felhasználók számára ad például ingyenes váltási lehetőséget 1/2M Ft erejéig?
-
srs24
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki hasonlót LY-en?
2024 májusában nyitottam náluk számlát, illetve a TBSZ2024-et is. Volt párszor 1-1,5M-s vásárlásom (limitáras ETF). Ezután decemberben raktam rá egy nagyobb összeget, aminél még szintén engedte megvenni az ETF-eket.
December utolsó napjaiban még utaltam rá némi összeget, a szokásos módon banki átutalás -> LY főszámla, majd átraktam a TBSZ2024-re. Ezután viszont nem engedett megvenni az adott ETF-et, beadtam a megbízást és rögtön törlődött is pedig nyitva volt a tőzsde (azt hiszem ez dec. 30.-án történt).
Ezután a tegnapi nap (2025.01.02) ismét megpróbáltam, és most sem teljesült, akár a jelenlegi árfolyamot akár a jelenlegi árfolyamnál magasabb összeget adtam meg.
Így az a maradék kisebb összeg rajta van a TBSZ2024-en Cash formában.
(Szerk. : Az kimaradt, hogy az appban semmilyen figyelmeztetést nem kaptam hogy bármilyen dokumentumot csatoljak a nagyobb összeg eredetéről vagy hasonló...)Írtam a supportnak még 2025.12.30.-án, még nem érkezett tőlük válasz.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
"Kötelező" évnyitó kör letudva, megnyitottam én is a TBSZ 2025-ös számlám.
A befizetéssel volt némi gond elsőnek, de valószínűleg a Curve-nél lehetett a probléma, mert csak azzal nem engedte.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Lmh
őstag
Az kár lenne mert a wise beutalás viszont fizetős.
Mondjuk fura lenne hogy beutalsz revolutrol es akkor ottragad a pénzed?
Jaaa vagy elég egyszer mondjuk wise-rol beutalni mondjuk 1000ft-ot es akkor onnantol fogadhatok is oda utalást? Az ugy belefér.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest