Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogkefe21
csendes tag
válasz
sajtos365
üzenetére
Keveset tudunk róla, de valahol el kell kezdeni. Más dolog, hogy direkt átverésnek indul-e és akkor egyszercsak heló szia. Reméljük nem így van. 24-es TBSZ-t ott kötöttem gyorsaság miatt szochó baromsag miatt, bár egyelőre nem vásároltam, mert meglepődve tapasztaltam, hogy gyenge nagyon az ETF kínálat. Max kiveszem a pénzt és akkor 25-ös TBSZ máshol lesz.
-
Krethx
aktív tag
válasz
sajtos365
üzenetére
Nekem nagyon bejött. Jobban mint a Trading 212. Tetszik az is hogy ha eladod a részvényt akkor ugyan abban a pénznemben kapom meg. Aztán majd én átváltom (Amikor jobb az árfolyam.) vagy kiutalom. Majd megírom hogy az osztalékot időben ki fizetik e. Amit írtam konkurenst ott volt hogy két hétet csúsztak. De ez csak egyszer fordult elő. Amúgy másik brókertől is át lehet hozni a részvényeket. Ezt ugyan még nem próbáltam. Trading-en két részvényem van de az ott is marad. Itt meg elkezdek egy portfóliót felépíteni ami osztalékot fizet. (hosszútávon)
Amúgy érdemes ezt az oldalt is használni:
Seeking Alpha | Stock Market Analysis & Tools for Investors
Itt csak beregisztrálunk és felvisszük a részvényeinket. Aztán E-mail-ben kapjuk az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest