Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
OK, köszönöm, én is valahogy így gonodoltam, hogy ha jön, majd jön, ha nem, akkor is azért én megtettem mindent.
-
z123456789
addikt
Így van, ez volna a hivatalos, amit kértem is az E-papíros szöveges üzenetben, de lényegében azzal, hogy beküldtem nekik, náluk a labda. Ha jól emlékszem volt itt olyan tavaly, aki mondta, hogy kéz-kezet most, ő beküldte, ők érkeztették, visszaigazolásra már tojik rá. Mert azt hiszem az már nekem sem jött.
Engem ez érdekelne, hogy lényegében akkor csíny letudva, ugye?
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Nem találom a hsz-ek között, a TBSZ bejelentése a NAV-nak azzal kész, hogy tárhelyre megkapom a visszaigazolást, hogy beérkezett hozzájuk a TBSZ által küldött dokumentum, amit csatoltam nekik, ugye?

-
z123456789
addikt
válasz
emcee825
üzenetére
Köszönöm.
Ezt most vettem csak észre.
Jó hosszú olvasmány, de nincs sok idő, neki kell állnom.
Gyönyörű mutatvány lesz jövőre az idén különböző kripto platformokba befektetett pénzem utáni adóbevallás...napi kamatok, ráadásul kriptóban jóváírva...nem igazán voltam tájékozott mielőtt abba is belevágtam.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Tavaly áprilisban szembejött egy facebookos postban az app, letöltöttem, regisztráltam, beutaltam, aztán elkezdtem nyomkodni, 3$-ért tört részvényeket vásárolgatni. Az volt a célom, hogy kicsit ismerkedjek a részvénypiaccal, a világ híreit olvasva próbáljam értelmezni a részvények mozgásait, igazolásokat keresni a rossz, vagy jó tippjeimre.Viszont most be kéne küldenem az SZJA bevallásom.
Az az értesülésem, miszerint a kiutalt nyereségről kell csak adózni, az helytálló? Mert ha letöltöm a tavalyi kivonatomat Lightyearről, akkor abban withdraw egyszer sincs.Illetve tovább megyek. Már van TBSZ-em is ott. Amennyiben a sima profilomról átvezetem oda szépen lassan az összes pénzt, és oda fektetem be, majd kivárom az 5 évet, lényegében mentesülni tudok a nyereség/kamatadó és szochó alól?
Köszi előre is.
Visszaolvasva, nem szeretnék feszültséget kelteni, és nyilván ha nem kapok értelmes segítséget, akkor megpróbálom másik topicban, és ha ott sem, akkor majd felkeresem a NAV-ot, ha ők sem kompetensek, akkor meg keresek könyvelőt...akikből százával vannak olyanok, akik legalább annyira világtalanok ezzel kapcsolatban, mint én.
De első körben bízom a PH-ban. Sok segítő, és okos ember van itt. ❤
Új hozzászólás Aktív témák
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Sony A6500 váz + 8 akku + meike markolat
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, Z490, Lian Li ház, 850 W Táp
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest