Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovoid
tag
Üdv!
Segítséget kérek!
Vásárolnék 65"-os tv-t.
Bajban vagyok a tipust jelölő számok megfejtésével, mert nem találok pontos utalást sehol...
A kinézett tv LG 65UK6750PLD.
A 7, az 5, és a 0 jelentése kellene, de méginkább egy táblázat, ahol ezeken a helyeken szereplő különböző számok jelentése megtalálható.
Érdekelne még egy oldal is, ahol pontosan! össze lehetne hasonlítani a versenyzőket. Magyar oldalak, nem tökéletesek igazán, neveket nem írnék...Köszönöm!
A fény, a sötétben, nem terjed.....
-
ovoid
tag
válasz blakey #94146 üzenetére
Maximálisan egyetértek!
Sajna, ezért lett nekem is az 55"-ből a csak 8100-as. Nem éri meg az árkülönbség.
Érdekes, azt nem láttam említeni még, hogy ezekhez a sz@r adásokhoz, feleslegesek ezek a tv-k....
Belőheted te a színeket (erősen szubjektív a dolog), két csatorna sem lesz egyformán jó, szép!
Csak a természetfilmekben lehet bízni, valamennyire, szerintem.
Jó az LG!
Menüje, távja, hangja, szuper!
Színei? Hát az szubjektív, és nekem hiányzik, hogy az alapszíneket nem lehet külön mozgatni...
A 6 éves Sharp-unk, megveri, ami a színeket illeti...
A fényerő viszont határozottan kevés! Növeled, növeled, egyszer csak el kezd beszürkülni és semmi több! Ha tovább növeled, tovább szürkül, f@sz@!
Emiatt nem küldöm vissza, mert csak néha tűnik kevésnek, akkor is valszeg az adásnak tudható be.
Jópár tv- megnéztem, a vétel elött, de az biztos, hogy jelentősen túlárazottak! Főleg ha azt nézem, hogy a műsorsugárzók, vagy 5 évvel le vannak maradva.....
Szerintem.A fény, a sötétben, nem terjed.....
-
ovoid
tag
-
ovoid
tag
Ha már itt tartunk (router)...
Csere volt nálunk és jó lenne ellenőrízni a sebességet.
Melyik net sebességmérő lehet "hiteles".
Ahány. annyi eredmény
Van pl. több ami 80-90Mbit-et mér. Közvetlen utánuk próbálva, van egy, ami 280Mbit körül.
Melyik lehet az igazi, amit ha reklamálok, a szolgáltatónak is el kell fogadnia?
A szolgáltatóm oldalán, elvileg található mérő, nekem be sem jön, Java!!! problémái vannak látszólag, de azt is hiába frissítem...
Az előfizetés 300/20-as. Le, 300-at sosem mértem, fel a 20, mindig megvan.
Előre is köszi a tippeket![ Szerkesztve ]
-
ovoid
tag
Tisztelt Publikum!
Látott már valaki LG TV-hez való menütérképet?
Ha igen hol, merre?
Tudom, hogy tipusfüggő lehet....Üdv.
-
ovoid
tag
válasz Lallerboy85 #94610 üzenetére
Mi ilyet vettünk.
Megnyugtatlak, a hitvány műsorok miatt, többet fogsz mérgelődni, mint a TV okán.....
1-2 napot el lehet szórakozni vele, mire megnyugszik a lelked
Még akkor is, ha az itt található segítségeket (amiket itt és most, én is köszönök), használod.
Talán Chagall mondta "a képet nem szagolni, nézni kell". Gondolom a TV-k képeire is ezt mondaná
Ha most vennénk, akkor én megpróbálnék leértékelve, 8500-ast kifogni, mert picit jobbnak írják a kontrasztját, és többnek a fényerejét......
Sok sikert!A fény, a sötétben, nem terjed.....
-
-
ovoid
tag
Ma frissült az 55SK8100LA-nk szofwere....
-
ovoid
tag
Azért van meglepi.... Oled vs Nanocell
https://www.youtube.com/watch?v=3BV35L37XIkA fény, a sötétben, nem terjed.....
-
ovoid
tag
Nekünk, közmegelégedésre, LG 55SK8100PLA van.
Ha nézni akarod, és nem tesztelgetni, akkor nagyon jó lehet.
Sokminden állítható benne, valszeg betudod állítani majd magadnak, igaz, a finomítgatásokkal, több hónap is eltelik majd.
Az adások minőségével több a gond, mint ezzel a tv-vel.... Ezért nem is pályáznék Oledesre!
Sok sikert!A fény, a sötétben, nem terjed.....
-
ovoid
tag
-
ovoid
tag
Nanocell, QLED vagy OLED?
Hátha érdekel valakit, főleg ma....
https://blog.euronics.hu/milyen-tevet-valasszak/A fény, a sötétben, nem terjed.....
-
ovoid
tag
Figyelem a LG 55SM8600PLA 55" 4K Ultra árát régóta, de nem nagyon akar lefelé menni...
Mi lehet az oka? Van valakinek tippje?
Nem olyan nagy durranás az szerintem, hogy ennyire kitartsa az árát.A fény, a sötétben, nem terjed.....
-
ovoid
tag
válasz kasata91 #98430 üzenetére
Köszönjük az infó!
Legyen benne sok örömöd!
Ne tesztelgesd, nézd!
Nekünk most egy 8100-as van, természetesen, felhős.... De! Este egy kicsit kisebb fényerővel nézzük, és kész is.
Végig olvasva fórumokat, az lenne az ideális, hogy nappalra egy Nanocellást, sötétedés utánra meg egy OLED-est kellene venni, hogy be ne éghessen a drága, a nappal szükséges nagyobb fényerő miatt
De ha valaki bajba van a dagadó pénztárca miatt, úgy láttam, hogy van Nanocellás Oled árban is...
Amúgy meg látom, tesztelget itt mindenki, mindent....
De olyat csinált már valaki, hogy egymás mellé tette a kiszemelteket, de úgy, hogy közöttük van egy ablak, amin kinéz valami bszott jó kamera, és az küldi be a képet? És néha az ablakon, az ember is kinéz. Nem csak az ips-t bambulja
Mindenféle agyonszintetizált képeket neveznek tesztnek. Vicc. Közben az eredeti anyagra rá sem lehet ismerni. Miért jó az ha a béka segge pirosabb, mint az őserdőben, élőben?
Az átlag műsorszórás, meg alig haladta meg a detektoros idők szintjét....
Tíz év múlva talán odaérnek, mint a mostani tévék tudásaMás.
A tunerekkel nem leszünk gondban ezzel az új földi szabvánnyal?A fény, a sötétben, nem terjed.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest