Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Erste... bank???
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubbba
tag
válasz
Victoryus #87284 üzenetére
Tényleg gyönyörű darab, itt az enyém.
#87286 flashpointer: 75 euroért dobozos jó állapotú?
Ezt hol? Mert bricklinken 80-ról indul és az minden nélkül, hiányosan. Mondjuk a mai LEGO árakhoz képest ezek a régi Model Team készletek tényleg barátiak, persze leszámítva a Black Cat-et.
-
sb
veterán
válasz
Victoryus #87284 üzenetére
:nyálcsorgatósszmájli:
Nagyon jól néz ki!
@Major Lion, Throme
Egyrészt: igen, azok vagyunk.Másrészt meg ilyen az emberi természet. Ez így működik normál esetben. Ami elérhetőbb, több közül tudsz válogatni vagy akár saját magadnak is több van belőle az óhatatlanul kisebb érdeklődést fog kiváltani. Rém egyszerű példa. Írták itt az SC-ket, virágokat, bármit:
Megveszed az elsőt: öröm. Második, harmadik... szintén, különleges, újdonságot ad, stb. Aztán eljön a pont amikor már nem okoz akkora örömet. Virágból most is van ami tervben van vételre a meglévők mellé, de nem úgy mint amikor 3 féle volt elérhető és mind tetszett. Most nincs akkor veszteség/nyereség az egyik kihagyásával, vagy megvételével.
És ez eljön mindenben. SC-ben lehet, hogy több a változatosság, jobban különböznek esetleg az autók, de ott lesz csak más, hogy nem 3-5 után, hanem mondjuk 20-30db után jön el ez az érzés.Én is írtam már itt árakról filozofálva, hogy tök jó az SC, ár/értékben verhetetlen, élmény, kidolgozás, technika, stb... de mikor a 25. szett után jön egy 26. is akkor már nem ad annyit hozzá. Nem véletlenül vázoltam fel én sem anno azt, hogy akkor most 6-8 SC-ből kijött volna egy modular. És ha 30db helyett 24 lenne akkor mennyivel lennék hátrébb.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest