- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hankpoke
tag
Üdv!
Jelzőlámpákból többet látsz mint közvilágításból, még... MÁV nagytételben cseréli le a jelzőlámpáit,megéri neki,mert min 50.000 üzemóra garantált(el lehet menni 100.000 üzemóráig is). Budapesti HÉV vonalakon Gödöllő irányába az összes jelzőlámpa LED-es. Autópályák fölött az információs panelek LED-esek. Közvilágításba még csak most terjednek el,mert 1 éve gyártanak olyan fehér LED-eket,aminek a fényhasznosítása jobb mint a gázkisülő fényforrások. Személy szerint Veresegyházán építettünk LED-es lámpát egy díszparknak,de sóher banda,mert nem üzemel mindig... Megkérdeztük miért nem üzemel,erre az válaszolták hogy sokat fogyaszt,sok nekik 13 Wh fogyasztás/lámpaMiközben egy energiatakarékos kompakt fénycső is többet eszik ugyanakkora fényerőnél.
LCD háttérvilágításnál se használnak Fresnel lencsét,sokba kerülne az.Helyette egy ''mattított'' műanyag lapot használnak. LED-ek ''fényudvara'' úgy van elhelyezve,hogy szépen lefedjék az egész felületet,utánna jön a matt üveglap, és az LCD.
Ha valakit tényleg érdekeln egy LCD LED-es megvilágítása projektorba,akkor beszélhetek a munkatársammal. Ő a nagy guru optikából,én csak botcsinálta módon értek hozzá,elektronika része az én területem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest