Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
D33juice187
csendes tag
Hello Hello Hello!
Sracok, en feladom, lehet gyenge vaok, vagy csak az ero" nincs velem, de en belehuzom mostmar ebbe a projektbe a hajam szalat.
Szo mi szo, elado nehany cucc!!! ES ELHIHETITEK BAROMI OLCSON!!!
Eloszor is, vettem egy kis LCD Monitort: - Asus 16"VW161-D http://www.kaosat.net/?p=523
Szetkaptam ahogy a kepen van, a kabeleket meghosszabbitottam szakszeruen, szoval nincs vele gond, le is teszteltem. Az LCD tutin megy se karc se semmi, a folia az LCD-n van, szoval akinek folia nelkul kell, az le kell aztassa.
Tehat az LCD, tutin megy, nehany tartozek is megvan hozza. Kepet kuldok az erdeklodonek, amennyiben erdekli, hogy nez ki most.Vettem egy pesti sractol 2 db Freshnelt, pici karc van rajta, de nem zavar be semmibe, mert epp a csomagolas miatt van benne a karcolas. tehat tokeletes.
Kb ennyi.
Akit erdekel, az irjon, es kuldom a fotokat.
Ar:LCD: 6.000 Ft
Freshnel 2 DB: 10.000 FtOlcsok a cuccok, mert en mar nem tartom itt, hatha lesz idom vagy kedvem valamikor hogy ujra belefogjak, inkabb veszek egy 105Cm LED tv-t oszt csokolom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest