Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grabovsky2
tag
Nos, nem tudom, hogy menyi idő alatt ég le a foncsor, de ha belegondolsz az autókban ha erősebb izzót raksz bele mint, ami megengedett, akkor előbb be mattul, majd elkezd leperegni a fémről. Lehet, hogy órák, de lehet, hogy napok....
De mivel itt nem egy 12V 55W os izzóról beszélünk, hanem egy 400W vagy 250W os fém-halogén izzóról, így inkább előbb, mint később.A legtöbb megoldás amit, láttam az a rozsdamentes konyhai tálak, edények és szűrők felhasználása volt, melyek anyagukban vannak polírozva. Ezeknek az alakja viszont, gyakorta tökéletlenek ilyen célokra. Próba szerencse....
Egyre kell feltétlenül vigyázni, hogy az izzó körül nagyobb legyen a kivágás mert a közvetlen hő sugárzása ezeket is el feketíti. És mindenféle képpen hűteni kell, de ez esetben ez megoldott lesz, mivel a projit is hűtöd ventilátorokkal...Sok sikert a vadászathoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest