Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpii
tag
Semmi probléma amúgy, csak kicsit csalódott vagyok. Igazából nem is tudom mit reméltem, csodát?!
Na mindegy. A lényeg az, hogy a leírásban 150w-os ívkisülő került bele, a gyári ballaszttal hajtva (ez lesz nekem is a jövőben). Megpróbáltam, de ezt ezzel a xenonszettel nem lehet üzemeltetni. Lehet, hogy egy kis "gagyi" házimozi projektort igen, ami alapból 100w-os izzóval van gyártva azt elhajtaná, de a 200w-os helyét nem bírja betölteni. Több sebből vérzett a dolog, alig fért bele, a fókuszba már be sem tudtam állítani, az ATX-es tápom baszakodott, kicsit ingadozott a feszkó (pedig tökéletesen működött mikor bedobozoltam). Annyi szent, hogy ez nem járható út, legalábbis ezen modellnél. Egyébként van proji még 35w-os xenonnal is hajtva, de hogy az miből van?!
Az a nagy helyzet, hogy kívánja az erőt ez a gépezet. Nem túl rég egy német webshopban nézelődtem, és felfigyeltem a sok termék közül egy alkalmasra, annak fogok utánanézni. Emlékeim szerint a projektor lámpa elektronikája kezelni tudja mivel ugyan-olyasmi ívkisülő, 150w-ot zabál, 6000K-es színhőmérséklettel rendelkezik, valami hihetetlen élettartamot írtak rá, majdcsak 10000 óra ha jól emlékszem, és valami 16000 Lumenre emlékszem. Pár ezer az egész + 1-2 ezer Ft a szállítás. Majd megkeresem azt a shopot.
Ja igen, ha azzal sem lesz jó, valószínűleg kivágom az egészet a kukába mérgemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Na mindegy. A lényeg az, hogy a leírásban 150w-os ívkisülő került bele, a gyári ballaszttal hajtva (ez lesz nekem is a jövőben). Megpróbáltam, de ezt ezzel a xenonszettel nem lehet üzemeltetni. Lehet, hogy egy kis "gagyi" házimozi projektort igen, ami alapból 100w-os izzóval van gyártva azt elhajtaná, de a 200w-os helyét nem bírja betölteni. Több sebből vérzett a dolog, alig fért bele, a fókuszba már be sem tudtam állítani, az ATX-es tápom baszakodott, kicsit ingadozott a feszkó (pedig tökéletesen működött mikor bedobozoltam). Annyi szent, hogy ez nem járható út, legalábbis ezen modellnél. Egyébként van proji még 35w-os xenonnal is hajtva, de hogy az miből van?!