Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Achilles209

tag

Ja és megjegyzem, érdemes végigolvasni a fórumot. Én kb. az 1500. hozzászólásnál csatlakoztam az építőkhöz, és beletelt pár napomba, mire felzárkóztam. Összesen 2500 hozzászólást végeztem ki, és gyarapítottam is őket, napokig mászkáltam a neten, mire megtaláltam valaminek a megoldását, és fél évbe telt az építés ilyen-olyan okok miatt. Ez egy közösség, ide azért ír az ember, mert vagy kérdez, vagy mert tud valamit, és segíteni szeretne, ezért érdemes hallgatni rá.
    Idő kell hozzá, és sok sok utánajárás. Itt az építés szépségéről van szó, nem is annyira a végeredményről, és persze jó úgy filmezni a haverokkal, hogy igen, ezt én csináltam, ilyenkor dagad a mell. :D

Itt mindenre van válasz, leírások, programok, amik számolnak neked, tanácsok, ötletek, beszerzőhelyek, árak...... olvassatok.

És sok sikert mindenkinek :)) .

Majd ha lesz jó fényképezőm, én is dobok fel még képet, videót.

Még jó tanács: optikán ne spóroljatok, sima írásvetítő lencse (simple) semmit sem ér, van triplet írásveítő lencse, az az igazi, mérföldekkel jobb, erről is írok a fórumon, olvasni, olvasni :DDD .

Új hozzászólás Aktív témák