Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sonarr és Radarr
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
Ja és megjegyzem, érdemes végigolvasni a fórumot. Én kb. az 1500. hozzászólásnál csatlakoztam az építőkhöz, és beletelt pár napomba, mire felzárkóztam. Összesen 2500 hozzászólást végeztem ki, és gyarapítottam is őket, napokig mászkáltam a neten, mire megtaláltam valaminek a megoldását, és fél évbe telt az építés ilyen-olyan okok miatt. Ez egy közösség, ide azért ír az ember, mert vagy kérdez, vagy mert tud valamit, és segíteni szeretne, ezért érdemes hallgatni rá.
Idő kell hozzá, és sok sok utánajárás. Itt az építés szépségéről van szó, nem is annyira a végeredményről, és persze jó úgy filmezni a haverokkal, hogy igen, ezt én csináltam, ilyenkor dagad a mell.Itt mindenre van válasz, leírások, programok, amik számolnak neked, tanácsok, ötletek, beszerzőhelyek, árak...... olvassatok.
És sok sikert mindenkinek
.
Majd ha lesz jó fényképezőm, én is dobok fel még képet, videót.
Még jó tanács: optikán ne spóroljatok, sima írásvetítő lencse (simple) semmit sem ér, van triplet írásveítő lencse, az az igazi, mérföldekkel jobb, erről is írok a fórumon, olvasni, olvasni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.500ft-tól.
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- Lian Li Unifan SL 9 darabos szett.
- be quiet! Dark Rock Pro TR4 INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest