- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Norvég nyár 2.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
Hogy mi alapján válassz? Az elvárásaid alapján.PL. tudunk olyat mondani hogy cseréld le a processzort 3ghz-esre, mert az sokkal jobb.Csak kérdés hogy neked szükséged lenne-e rá.Ha te netezésre használod a gépet, vagy szövegszerkesztésre, vagy filmézésre, vagy neked megfelel, csak épp azt mondták hogy...na akkor nem érdemes.
Ha pedig játékokkal játszol, akkor azoknál mindig olvashatsz követelményt, ami adhat egy kis támpontot az elinduláshoz.Ezenkívül te tudod hogy mennyi pénzed is van, de ha ezt beírod megfelelő topicba, és azt is hogy mit vársz el egy géptől, akkor sokan fognak segíteni ebben biztos vagyok.Sőt minél többet beszélgetsz itt a fórumban erről, szerintem annál több minden ragad rád majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest