- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Árpi bá
aktív tag
Nagy kérés lenne, hogy tölts fel hozzám valamit?
Én megnézem hogy megjelenik e!
Ird meg , hogy keressem! -
Árpi bá
aktív tag
Most már megjelenik az oldal, de Tök üres! Nem találom a feltöltött képeket!
-
Gambit
őstag
-
Árpi bá
aktív tag
FTP host: ftp.uw.hu
Felhasználó név: neptunka
Jelszó: Megegyezik az adminisztrációs felület jelszavával
Port: 21
Most itt tartok...
Ha tudtok segítsetek légyszi, hogyan tovább, mert nem igazán értem.
Mit kell beírnom, hogy bejöjjön az oldalam, ill hogy töltök fel T Commanderrel? -
Árpi bá
aktív tag
Én már mindent megcsináltam!
A lap nem jeleníthető meg! Tudnátok segíteni, hogyan kell egy képet feltölteni?
Hátha így elindul!
(még sosem csináltam ilyet)!
[Szerkesztve] -
Árpi bá
aktív tag
Arról lenne szó, hogy regisztráltam az ultraweben, de hogyan tovább?
E-mail megjött, bejelentkeztem, de az oldalam nem jelenik meg.
Igaz még nem töltöttem fel semmit...
Mi a további teendő? -
Gambit
őstag
LOL!

Azért nézd meg Bash ajánlatát is Bencom számára! Bővebben: link #471 -
Lortech
addikt
Remélem sikerült!
Bővebben: link
...úgy néz ki, hogy igen.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Hát jah, csak most olvastam ezt a totyikot, de nem ez a lényeg.

Az ominózus link : file:///c:/Documents%20and%20Settings/Felhaszn%E1l%F3/Dokumentumok/K%E9pek/Tibi%E9.bmp
Majd felrakom a gépemre a ''linken'' szereplő elérési útra a lámás képet (by moonlight
-
parandroid
félisten
vazzz...

na nem, registry-be nem nyúlok. annyit nem ér az egész.
akkor majd kilépegetek inkább minden letöltésnél.
nem igaz, hogy nincs egy ilyen, mint az office-ban, hogy be tudod állítani az alapkönyvtárakat valami menüből. nem bírom elhinni, hogy ezt kihagyták belőle.
emlékszem, annak idején a win98-nál is idegesített, hogy rákényszerített a dokumentumok könyvtár használatára. mire azt megszoktam és belaktam, erőszakkal átköltöztet a documents and settins\username\mydocuments könyvtárba. mert ezt aztán kétablakos fájlkezelőből f*szán egyszerűen el lehet érni.
amúgy köszi naon. -
lesaux
veterán
Hávagypedig:
Start Regedit
Go to HKEY_USERS \ .DEFAULT \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer
Add a String value called Download Directory
For it's value, enter in the Directory where you want your downloaded files to go
Van itt más is. Bővebben: link -
lesaux
veterán
Nem próbáltam:
User Key: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer]
Value Name: Download Directory
Data Type: REG_SZ (String Value) -
Gambit
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Addig jó, amíg visszabeszél, és nem csak kéket látsz...

-
Gambit
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, valószínűleg az első majmok, akik lejöttek a fáról, elég sok kellemetlenséggel találták szembe magukat, de azért mégiscsak igazuk lett a végén. (Persze ezen is lehet vitatkozni, csak nem érdemes...) Valahogy így vagyok ezzel én is. Kísérletezgetek, próbálkozok, de ezáltal folyamatosan fejlődöm is. Talán ismered a híres mondatot: ''Nem vallottam kudarcot, csak kiszűrtem 10000 működésképtelen megoldást.'' Abszolút megértelek, ha neked nincs erre időd, energiád, meg egyáltalán nem is érdekel. Nincs ezzel semmi baj, nem támadtalak emiatt.
Amúgy a flashgetet, ha jól emléxem én sem szerettem, régebben is inkább a getright-ot használtam. Most viszont teljesen meg vagyok elégedve a DAP-al. -
parandroid
félisten
haggyámá! azért mert idegesít, hogy visszabeszél ez a szemét ikszpé és az összes pereputtya és együtt megmondják jól, mit hova akarok menteni?
figyu, van, hogy kénytelen vagyok dolgozni a gépen, és akkor nem szerencsés, hogy össze-vissza van kutyulva minden. van ilyen kísérletezgető hajlamú ismerősöm éppen elég, sose működik náluk semmi rendesen és havonta telepítenek windowst. biztos jó dolog ez is, de én ehhez már öreg vagyok. én szeretek fölállítani egy jól működő rendszert és csak olyan dolgokra lecserélni az egyes munkafázisokat, amikben minél kevesebb a rizikó.
egyébként a letöltésvezérlőkre visszatérve: nagyon nem szeretem a flashgetet sem, de ezt találtam a legkisebb rossznak. és be kell látnom: hasznos jószág. -
Gambit
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem vagy láma szerintem, csak túlságosan ragaszkodsz a kitaposott ösvényhez. Számtech-ben meg ez nem túl kifizetődő szerintem, mert a fejlődés olyan gyors ütemű, hogy magadat bilincseled meg, ha nem követed. Aki lemarad, kimarad!

-
parandroid
félisten
ej, de agresszíven akarunk itten segíteni kérem.

nézd, az az igazság, hogy megszoktam egy csomó dolgot úgy, ahogy használom, csak van néhány zavaró tényező. ezeknek az elhárításához szerettem volna segítséget kérni, mert ismerek ugyan megoldást, de az nem tetszik. van ez így. köszönöm a segítséget, de ez így nekem annyira nem jön be, bár biztos célravezető. amúgy nemigen hiszem, hogy itt a cégnél örülnének, ha mindenféle flashgetet telepítenék. amúgy tutira be lehet állítani egyszerűen, egyszer már sikerült, csak valamelyik újrainstall után elfelejtettem, hogy hol is találtam annak idejéna megoldást és hogyan is volt ez.
egyébként nem csak az explorert érinti és az internetes letöltéseket, egy csomó másik windows-os program is a windows alapkönyvtárait használja alapértlmezésben (hangrögzító, moviemaker, mittoménmégmicsoda). tudom, minek használom őket, amikor vannak ezeknél sokkal jobb programok is erre a célra? de én már csak ilyen láma vagyok...
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Én meg azt mondom, hogyha már úgyis fel van telepítve egy letöltésvezérlő, akkor nem tökmindegy, hogy az indul-e el, vagy az IE sajátja??? Főleg, hogy az egyikben kb. 10000x több dolgot be tudsz éllítani, mint a másikban. Amúgy nem kényszer a disznótor, G@ben már rég rendezetten fogja letölteni a cuccait, míg te arra a windows gurura vársz, aki talán meg tudja mondani, melyik registry bejegyzést kell módosítani, ha lehetséges egyáltalán az egész...

-
Gambit
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Most kicsit azért ellentmondásba kerültél...
Nem akarsz letöltésvezérlőt, de flashgetet azért használsz. Amúgy nem mindegy neked, hogy az IE letöltésvezérlője indul el, vagy más? A letöltésvezélők mellesleg még egy csomó hasznos dolgot is tudnak, és esetenként gyorsabb is lesz a letöltés. -
Gambit
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
#354-ben leírtam a megoldást. Ha segítsek a progi beállításaiban, csak szóljatok!
-
parandroid
félisten
ez engem is érdekelne.
az a lényeg, hogy a windowsnak vannak alapkönyvtárai, és bizonyos fájlokat mindenáron oda akar menteni. office-ban már rájöttem, hol lehet ezt átállítani, az működik is, de explorer-mentésnél tényleg zavaró, hogy mindig mászhatok ki a documents and settings mappa legaljáról.
tehát: hol lehet a windowsnak alapkönyvtárat beállítani?
szerk: aki kitalálta, hogy csinál nekem egy mypictures, myvideos, mymusic, mymiafaszom nevű mappát, úgy hogy véletlenül se tudjam őket átállítani, annak el tudnám mesélni, hogy hova menjen nyaralni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Ezt most nem egészen értem, dehát lámatopic...

Azt akarod, hogy mondjuk a .jpg kiterjesztésű fájlok a képek mappába kerüljenek, a .avi-k meg egyenesen a videók közé?
Szerk: Na, megtaláltam neked a DAP-ban ezt a lehetőséget. Van egy ilyen menüpont: Categorized Downloading - Each category has a different directory
Remélem, erre gondoltál...
[Szerkesztve] -
G@ben
addikt
Azt ajánlja fel, de ha újraindítom a gépet, akkor elveszik ez a beállítás. Képet a képek könyvtárba, videókat a videók könyvtárba mentenék és a Flashget, mert ezt használom, egy közös könyvtárba menti a cuccot. Meg annál is sokat kell kattintgatni, hogy leszedje.
Szóval 1-2 kattintással kéne elintézni az egészet. -
G@ben
addikt
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy amikor mentenék netről valamit a jobb klikk-cél mentése más néven dologgal, akkor ne a dokumentumok mappát ajánlja fel mentési helyként, hanem amit én akarok? Azaz ne kelljen állandóan megkeresnem a mappát, hanem azt ajánlja fel alapból.
-
Bencom
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi!

-
Bencom
senior tag
Ha ennyi volt, akkor máris hálás vagyok
!
Ha ez tanítás lett volna, akkor hálásan köszönöm, remélem nem buktam meg, s tanulok tovább, de mostmár csak magamtól.
Köszönök mindent Gambitnak és a csapatának, máris okosabbnak érzem magam.
Na, mostmár ugye lehet béké?
Én már szeretnék végre nyugton maradni, további hibáimat figyelni fogom, és megértéseteket és türelmeteket előre is köszönöm!
Szóval akkor béke?
-
Gambit
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Te meg egy másik dolgot nem vettél észre, hogy én a Bencomnak elég sokat próbáltam ám segíteni is, az egy másik kérdés, hogy nem hagyta.
KERO_SAN-nak szerintem tökéletesen igaza van, mert talán Bencom most elindul egy jobb úton, mint amin eddig haladt. Először az embereket szembesíteni kell a hibáikkal, ha már maguktól nem látják őket, mert csak így tudnak javítani rajtuk. Amúgy megtisztelő számomra, hogy egyedül engem emelsz ki, de azért többen is részt vettünk ebben a nevelésben, és hiszem, hogy egyszer még Bencom is hálás lesz nekünk. -
KERO_SAN
aktív tag
Szerintem igenis volt haszna annak amit Gambit csinalt, a kis idiota maris stilust valtott

GL a tovabbiakban Bencom, probald meg ezt a viszonylag normalis stilust megorizni
-
Tithian
őstag
Láma kérdésem: rengeteg 40-42KB-os (zavarodott, vagy egyszerű és angol című, fejlécű) levélkét kapok pár hete egy címemre (PH!-s nevekről is). Soha, sehova máshova nem kapok hasonló vírusos leveleket. Melyik vírus akar vajon ilyen aggresszíven levenni a lábamról?
PS: Jól látom, hogy a topic java offolás
Mintha kicsit eltért volna a témától... -
Gambit
őstag
-
Bencom
senior tag
-
Gambit
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Egy Den idézettel válaszolnék, ha megengeded: ''Bencom ha unatkozol mással szórakozál, sokkal jobb érzés lesz megátod.''
Ennél durvábbat én sem mondtam soha, tehát elvárom, hogy Den-t is leszállásra szólítsd fel!
[amne]: valóban félreértettelek, mint olvashatod, a többiek hozzászólása nem ez volt, amikor végigolvasták, de nem vagyunk egyformák. Bocs, hogy megpróbáltalak felvidítani, van akit nem lehet... Bencom egyébként 14 éves, én pedig 10-el több. Számológép meg van a windowsban...
[Szerkesztve] -
-
Bencom
senior tag
Látod, ebben különbözünk:
Én nem rohanok egyből a moderátorokhoz sírva, hogy Te állandóan kekeckedsz, pedíg már jóval ez előtt meg kellett vlna tennem.
Különben nem mondhatod, hogy nem kértem bocsánatot, csak te olyan überfaszajaninak képzeled magad, hogy nem veszed figyelembe, pedíg téget ugyanúgy kidobhatnak, mint engem.
Sőt!
Nem én kötekszem ,hanem próbálom védeni magam-hála neked-sikertelenül...
Mod: A lámatopic nem erre való!
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Én beraktam a kedvencek közé, nehogy szem elől tévesszem valahogy...
Ha rossz kedvem van, csak megnyitom, és beleolvasgatok. Kár, hogy Den bezárta, mert éppen kezdtünk belelendülni. Szerintem elég lett volna átnevezni, meg áthelyezni a fáradt gőzbe. Bár Bencom már így is feljelentett minket a moderátoroknál... 
-
-
Gambit
őstag
Azért ez nagyon vicces, hogy te hülyézel le minket, közben rajtad röhög az egész PH!...

''csak vannak egyesek, akik nem tudnak válaszolni rendesen'' ----> Ezzel arra céloztál, hogy nem voltunk képesek működésre bírni a pincéből a nyomtatódat meg a szkenneredet? Mert azt már elismertem, hogy egyértelműen a mi hibánk volt, bocsánatot is kértem mindannyiunk nevében.
Amúgy nem azt mondom, hogy általánosságban alig van értelmes hozzászólás, csak azt állítom, hogy neked nincs egyetlen egy sem abból a párszázból. Mellesleg nem értem, miért csak nekem szólsz be, amikor még Den is azt ajánlotta, hogy azzal szórakozz, amivel egy idős vagy!
-
parandroid
félisten
azért tettél érte rendesen, hogy mindenki így álljon hozzád. szerintem ott rontottad el, hogy mindenbe belekotyogtál, ha kellett, ha nem, akkor is ha fogalmad sem volt arról, hogy miről is van szó. összekeverted a ph! fórumot egy tini csetszobával és ezt néhányan (hozzáteszem joggal) nehezményezték. jobban tetted volna, ha először odafigyelsz, olvasgatsz, megismerkedsz az alapelvekkel, és csak akkor szólsz, ha mondanivalód van. de még nem késő. sok sikert.
-
Bencom
senior tag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Téves, hülyegyerek, nem akartam központban lenni, csak vannak egyesek, akik nem tudnak válaszolni rendesen, aztán rád szálnak, és nem hagynak békén, majd a vége az lesz, hogy nyitnak egy ''Cikizzük Bencomot'' című topicot, és ez még a jobbik eset, mert Gambit mindenhol fetünik, amerre járok, és mindenhol elkezd szekáln.
Magyarul fanatikus hülyegyerek, és azt írja, alig van értelmes hozzászólás, de ebből is kiderül, hogy mindenki magából indul ki:
Szerintem az sem normálisabb, ha valaki válasz helyett kb. 100 hozzászólást használ fel arra, hogy össze-vissza szekáljon, meg hasonló kicseszéseket ezközöljön, mellesleg teljesen igazságtalanul.
És azért, mert nem tudok valamit, még nem kell közellenséget csinálni belőlem, mert Te/Ti sem vagytok mindentudók: Lásd senki sem tökéletes.
És ezzel szeretném végre lezárni ezt a szek-sorozatot, mert qrvára unom, hogy rajtam töltitek ki a dühötöket, meg velem űzitek ez az unalmat... -
G@ben
addikt
Ilyet nekem is csinált, hogy offline voltam, aztán azt vettem észre, hogy online vagyok, pedig nem is nyúltam az ICQ-hoz. Eddig kétszer vagy háromszor történt ilyen. Na ez mitől lehet?
Affene, most jelentkezett egy olyan, hogy ha a szöveg közbe írok, akkor a mögötte levő betűt felülírja. Ezt hol lehet kikapcsolni? -
L3zl13
nagyúr
Mondjuk valóban az. Nekem érthetetlen okból magától elindult éjszaka, mikor este mindig lelőttem. Reggelre megint ott virított a tray-en.
Először arra gondoltam, hogy átállok ICQ Lite-ra, de aztán mielőtt léphettem volna közbe jött egy win reinstall, és nem raktam fel egyiket sem.
-
Gambit
őstag
Na még egy Bencom örökzöld búcsúzóul... ''Ja, mellesleg le is töröltem az ICQ-t, mert fater szerint ez sokkal rosszabb mint az MSN, támadhatóbb, és az MSN már úgyis megvan.
Pedig már regisztráltam is''
Nekem főleg a vége tetszik!!!
Szerk: Rájöttem, hogy a folytatás is említésre méltó, ami így néz ki: ''Különben tényleg elég idegesítő egy jószág: állandóan feljött, amint felléptam az internetre, s nem győztem lelőni.
Végül Uninstall lett a vége...''
Az ICQ idegesítő jószág!!!
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Igen, nem gyenge, de azért Bencom szintjéhez közel sincs. Mert lássuk be, Bencomnak még egyetlen értelmesnek nevezhető hozzászólásával sem találkozott senki ezen a fórumon. Szerintem egyértelműen ő a láma-etalon!

-
kamikaze boci
őstag
Nem idéztem volna TexT-Boyt, ha nem éppen ő, éppen itt ferdítette volna el a tényeket. Egyébiránt itt a topik, eldöntheted, ki a láma:
Bővebben: link
Jim Tonic további megnyilvánulásaival nem találkoztam, mosom kezeimet
-
Gambit
őstag
Na, akkor még egy Bencom! Ebben a topicban korábban egy usernek a szokásos gondja támadt, miszerint a kezdőlapja átállítódott rendszeresen. Leírta, hogy már mindent megcsinált, ami eszébe jutott, pl. üres kezdőlap beállítás, alapértelmezett beállítások, ad-aware, reg-cleaner, de nem segített semmi. Erre a mi hős Bencomunk az alábbi hsz-el sietett a segítségére: ''fenn a kedvenceknél van egy olyan ''cucc'', hogy ''Legyen ez a kezdő lapom'', de néha a honlapon is ott van...Kicselnie ki kell, de hogy ne legyen kezdő lap, azt én sem tudom hogy kell...''
Szerk: Aki megtalálja a Kedvencek menüpont alatt a kezdőlap beállítását, kap egy rekesz sört!
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Ez a bagoly mondja verébnek helyzet annyira felpaprikázott, hogy vettem a fáradtságot, és megkerestem az egyik ilyen ''arany'' beszólásodat:
azért mert a vinyók ugymond nem ''beszélnek'' az alaplapal csak a smarton....
Nagyon sajnálom, hogy nem lehet adott user hozzászólásait kilistázni.... -
Cathfaern
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Igazából a bluetooth is rádiós adatátvitelt jelent, csak ez szabványosított.
Egyébként nekem egy ilyenem van Bővebben: link ez biztos, hogy nincs a pontosságra és a gyorsaságra kihegyezve, ennek ellenére nem érzek jelentős különbséget az MX500-hoz képest (van, szvsz fps-ben meg is érezni ha valaki komolyabban nyomja, de mint mondtam ennél az egérnél nem ez a lényeg). Szóval fps-t játszani lehet ezzel is, kérdés milyen szinten. A legjobb az lenne, ha kölcsön tudnál kérni valahonnan egyet, s kipróbálni.
Egyébként szerintem jó dolog a drótnélküliség
Először olyan furcsa volt, hogy semmi sem köti össze a géppel, mégis megy 
Amit kihagytam: ez esetben a BT csak parasztvakítás (lásd még 8x AGP R9000), szóval nyugodtan vedd meg a MX700-at.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Még egy Bencom best of: a topic-nyitó azután érdeklődött, hogy hogyan hűthetné le a lakását nyáron, légkondi nélkül. Erre Bencom szakértő válasza: ''Kinyitnám az ablakot, és kikapcsolnám a fűtést.''

-
Gambit
őstag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Igen, én is gondolkodtam régebben egy rádiós szetten, de nem igazán ajánlották őket. Ha jól tévedek, nem is annyira gyorsak, mint a köldökzsinóros társaik, de lehet, hogy ezt mostanra kiküszöbölték, mert én még akkor nézegettem őket, amikor a Logitech piacra dobta először.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Próbálkozni kell tovább.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)