Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom
senior tag
Na, nehogy már ennyi zseni között csak én legyek az egyedüli hülye!
Még mindíg nem kaptam választ a kérdéseimre! -
Bencom
senior tag
Még egy UP indokolt!
-
Bencom
senior tag
Nos szerintem most indokolt egy UP!
Miért nincs itt senki?!
Most vagy mindenki okos, vagy mindenki lusta! -
Bencom
senior tag
Kérdés: miért van az, hogy tegnap még kvázi-tag voltam, ma meg már csak lelkes újonc vagok?
Van egypár tippem, de nem vagyok biztos az igazamban. -
Bencom
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Már nem egyet feltettem!

-
Hequila
őstag
Nekem is lenne egy kérdésem:
Hogy kell elképzelni a dupla golyóscsapágyat?
2 kosár van a ventiben, 2 sima golyós csapágy?
Vagy 1 perselybven van 2 golyósor??? -
_Nünüke_
csendes tag
Tudom hülye kérdés, de csak azt akarom megkérdezni, hogy hogy kell kiejteni azt hogy chieftek?
-
buci_
tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
koszszepen!
eddig idaig megtudtam csinalni csak nem igazan jottem ra a lenyegere
de hat ezert lamatopic nem?

-
bitmad
aktív tag
Ha Nvidia kártyád van akkor:
jobb gomb a képernyőn -> Tulajdonságok -> Beállítások -> Speciális -> GeForce ti4200 (vagy amilyen kártyád van) -> Nview -> és az Nview módoknál az ''egy megjelenítő''-t állítsd át ''vízszintes span''-ra, ekkor alatta mutatja a két monitor hogy fog kinézni a kép majd.
Ha ATI kártyád van, az is valami hasonló, de azt nemtom (olyanom nincs)
szerk: látom evvel elkéstem
[Szerkesztve] -
Latissimus Dorsi
senior tag
Ha jól vágom akkor 2 képernyőre kiterjesztett asztalt szerenél.
Egy asztal megjelenítése több képernyőn
Az eljárás akkor alkalmazandó, ha a számítógéphez két vagy több monitor van csatlakoztatva.
Indítsa el a Megjelenítés programot a Vezérlőpulton.
A Beállítások lapon kattintson az elsődleges monitoron kívül használandó monitor ikonjára.
Jelölje be A Windows asztal kiterjesztése erre a monitorra jelölőnégyzetet.
Megjegyzés
A Megjelenítés tulajdonságai párbeszédpanel megnyitásához kattintson a Start gombra, mutasson a Beállítások pontra, kattintson a Vezérlőpult parancsra, majd a Megjelenés és témák, végül pedig a Megjelenítés hivatkozásra.
A Windows asztal kiterjesztése erre a monitorra jelölőnégyzet bejelölésével a képernyőn lévő elemeket az egyik monitorról a másikra húzhatja.
Az ablakokat megnövelheti olyan méretűre, hogy azok több képernyőt foglaljanak el egyszerre.
Nah remélem erre gondoltál
-
rATdrAgOn
senior tag
Lama vagyok, en is en is... benne vagyok a Lamakodexben!

Elnezest az OFF-ert
-
buci_
tag
kosz a tippet.. mondjuk egy baltat konnyebben szerzek mint egy szamuraj kardot, de megoldjuk.. ehhe

vhogy arra gondoltam mint ''elfelezni'', hogy egy kepernyot latsz ket monitoron es ha egymas melle rakod oket akkor latod ''majdnem egeszben''.. - egyebkent csak kivancsisagbol mielott jonnenek a kritikak ..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p.s.: puffinban az ero
-
VladimirR
nagyúr
felallsz agep elol, kimesz a sufniba, majd vissza a gephez, de nem ulsz le, hanem megalsz tole olyan masfel meterre
ez\utan a sufnibol magaddal hozott baltat a felyed fele emeled, es egy lenditessel megfelezed a monitort
persze a muvelet vegrehalytasa elott nem art aramtalanitani a kepernyot, mivel a sufniban hideg van es a balta nyelere lecsapodott para jol vezeti az aramot...
szerk.: elfelejtettem leirni, de fontos lehet:
arra feltetlen ugyelj, hogy a lendites nevu folyamat soran a balta ugynevezett ''ele'' haladjon elol, kulonben a felezesi muvelet sikertelen lesz, es a munkadarab is oly mertekben karosodik, hogy tovabbi felezesre alkalmatlannak tekintheto...
[Szerkesztve] -
buci_
tag
hm.. kozben itt szorakozgatok a monitorokkal, azt hogyan lehet megcsinalni, hogy egy kepernyot elfelezzen?
-
buci_
tag
egy kis segitsegre lenne szuksegem meg pedig eleg lama lenne ez a kerdes..
szal hogyan tudom a notebook kijelzot osszekotni a monitorral?

-
Bencom
senior tag
Na, most vagy mindenki okos, vagy lusta, vagy olyan tályékozatlan mint én.
-
Bencom
senior tag
Jé! Ezen a topicon sincs senki!

-
Bencom
senior tag
Ja és UP!
Vagy UP?
-
Bencom
senior tag
Helló! Segítséget szetenék valakitől kapni, abban a témában, hogy mi micsoda(hardware),mi mit tud, stb. stb...
-
Sikerült megbeszélni a sráccal???

-
ÁRPI BÁ!
küldök mindjárt egy e-mailt!!! -
klepto
addikt
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Sajnos semmivel sem sikerült tökéletesen megnyitni

Mindíg kódolva látom, bár így is ki tudtam bogozni belőle pár dolgot; de korántsem mindent.
Nálam így jelenik meg a szöveg: ''...K=E9rj=FCk, hogy mindenk=E9ppen jelezzen vissza, hogy r=E9szt tud -e =
venni valamelyik v=E1logat=E1son.
Amennyiben pozit=EDv visszajelz=E9st ad, =E1m m=E9gsem jelenne meg a =
v=E1logat=E1son,
adatait t=F6r=F6lj=FCk rendszer=FCnkbol.
Ha esetleg m=E1...'' -
Adrian Mole
senior tag
Notepad, vagy ha hosszabb, write (win alatt - linux alatt bármilyen primitív szövegszerkesztő megteszi). Persze, word-del is lehetne...

Ja, vagy ha valami e-mail csatolva, akkor levelezőprogrammal (bár normális e-mailt szövegként is tudni kellene olvasni). Ha e-mail és csatolmány is van benne, total commanderrel lehet uucode-olni (már ha éppen uucodeolva van).
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
Kaptam egy levelet, amiben csatolt állományként van egy [unknown] nevű szöveges üzenet. Ezt, mivel tudom elolvasni?
A levél nem vírusos fontos hejről kaptam; amit már régóta vártam! -
Árpi bá
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ez olyan progi amivel lehet rajzolni?
Ki tudna nekem Corel 8-ban egy-két mintát megcsinálni?
-
klepto
addikt
Ha már fentebb szóba került a Coral, melyik az a Coral, amelyikkel névjegykártyákat szoktak készíteni?
[Szerkesztve] -
Árpi bá
aktív tag
Újabb kérdés.
dxf file...ez milyen progihoz tartozik?
-
sky77
aktív tag
ok, egy láma kérdésem lenne...
Hogy a jó életbe kell használni a gyorskeresőt?
Pontosítok: Ha a keresésnél azt választom ki hogy 'a témában', egyszerűen nem tudok olyat beírni, amire találatot kapnék. Miért
? -
Mióta írtam ebbe a topic-ba azóta oldalt csak 3 utsó hozzászólást tud megjegyezni az IE....

-
-
Ye_Nő
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Kérem a tisztelt felhasználókat, hogy ne rontsák csúnya offolással a lámák kedvét!

-
McJames
senior tag
A Corel cég ma már sok mindent készít, a linuxtól a (vektoros) rajzoló és képszerkesztő programig.
1. kérdezd meg a céget, hogy Corel 8 ''miben'' kérik az anyagot!
2. valószínűleg Draw-ról -- azaz a rajzoló programról van szó --, és az újabb Corel-programokat is használatod, ugyanis a mentésnél megadható, hogy hányas verziójú Corelben kívánod a munkádat tárolni...
-
Ye_Nő
tag
Olvasd el az Alapelveket, Bővebben: link
-
zsiga667
addikt
Egy moderátor legyen szíves kiszedni az idézőjeleket a címből, mielőtt még néhányan megszívják...
-
Agyzuzo
addikt
A Corel egy professzionális képszerkesztő-progi (mint pl. PaintShop Pro, PhotoShop, stb.).
Amúgy van már ilyen topic, asszem vmi ''Rövid kérdések és válaszok'' vagy ilyesmi címmel. -
zsiga667
addikt
A Corel egy grafikai programcsomag, van benne vektoros progi (Draw) meg ''sima'' rajzoló/fotószerkesztő program (PhotoPaint), meg még 1-2 ilyesmi, a 8 meg egy régebbi verziója. Most asszem a 12 az aktuális.
(Sorry a LÁMA megfogalmazásért, nem vagyok otthon a témában igazán...
) -
Árpi bá
aktív tag
Arra gondoltam indítanánk egy ilyen topicot, ahol a különböző egyszerű v. annak tűnő kérdéseket lehetne feltenni!
Jó lenne, ha nem arról szólna, hogy '' vazze! még ezt sem tudod? '' hanem igazi segítségről!
Nem kellene kiröhögni a kérdezőt, hanem irányítani, vagy konkrét segítséget nyújtani!
Lehet, hogy valamiben TE vagy az ász, másban pedig a '' LÁMA ''!
Ennyi bevezető után az én kérdésem: Az a bizonyos cég, amely vízzel vágja az oldallapot azt kérte, hogy a kivágandó mintát Corel 8-ban kérnék, mert az Ő számítógépük ez alapján tud dolgozni!
Mi az a Corel 8?
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akvarisztika
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azert koszi!