Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Bővebben: link
Erről beszélek! -
Gambit
őstag
Most miért? Szerinted jót teszel azzal neki, hogy nem jön rá magától, hogy az ICQ-t talán az icq.com-on kéne keresni? Miért jó az, ha az emberek leszoknak a gondolkodásról? Ha mindent megcsinálsz helyette, azzal butítod. Ez nem szigor kérdése. Te is, meg én is magunktól jöttünk rá a dolgok nagy részére. És nem lett tőle bajunk. (Jó, néhány windows installon kívül...)
-
G@ben
addikt
Én ezt használom: Bővebben: link
IRC meg: Bővebben: link
IRC-t nem használok, szóval nem tudom melyik verzió lenne jó. -
Bencom
senior tag
Na jó, jó,de hol lehet letölteni(linket kérek)?
-
-
Gambit
őstag
Jó, de akkor minek magyarázol neki? Ha nem próbálja ki őket, soha nem fogja megérteni. Ha meg kipróbálja, és elakad, pillanat alatt meg lehet oldani.
Az a baj a mai fiatalokkal, hogy mindent készen akarnak. Semmiért nem akarnak kicsit sem küzdeni. Pl. most is magyarázhatod neki egész nap, hogy müxik az ICQ, de 2 perc hsználat többet érne. Főleg, hogy lépésről lépésre megy a telepítés...
Ui: Nem vagyok vén f@sz, de egy 10-essel öregebb vagyok Bencomnál. -
G@ben
addikt
Ebben igazad van, hogy olvasni, olvasni, olvasni. Én is rengeteget olvastam a PH-t és tényleg csak akkor kérdeztem, ha az olvasás után sem tudtam valamit. Kb 1 év intenzív olvasás után abszolút hozzánemértő szintről olyan szintre jutottam el, hogy nehezen tudnak átverni, szóval hasznos dolog az olvasás.
-
Gambit
őstag
Figyelj, szerintem a rengeteg írkálás helyett az olvasásra helyezhetnéd a hangsúlyt, és akkor talán kiléphetsz egyszer a láma szerepéből. Pl. most is kérdezgeted, hogy mik ezek a progik, ahelyett, hogy letöltenéd, és kipróbálnád őket! Merthogy ingyenesek. Ha nem tetszik, uninstall. Ha felraktad, és nem tudod használni, legalább már konkrét kérdéseid lesznek, amikre érdemben is lehet válszolni.
-
G@ben
addikt
Az ICQ-val beszélgethetsz másokkal, akik szintén feltelepítették ezt a programot. Mutatja, hogy a másik felhasználó mikor van online, fileokat lehet vele küldeni meg ilyenek. Jó kis program.
Az IRC egy chatprogram (beszélgetni lehet benne valós időben, azaz nem olyan, mint a fórum) és ott van a nick, ami a becenév. Neked itt a nicked Bencom. A cím pedig annak a chatnek a címét adja meg, ahol megtalálható az illető felhasználó. -
Bencom
senior tag
Mi az az ICQ, és mi az az IRC/ nick azonosító?

-
Gambit
őstag
Na, és hogy tanulj is valamit, és ne legyél ekkora láma, elárulom, hogy lehet üres kezdőlapot beállítani, feltéve, ha nincs spy a gépeden. (Meg persze, ha IE-t használsz, de ez szinte tuti, mert a lámák úgyis azt szoktak.)
Szóval Eszközök / Internetbeállítások / Kezdőlapnál próbáld megtalálni az Üres lap feliratú gombot. Ha megvan, nyomd meg! (Bal gomb az egéren.) És láss csodát, üres kezdőlap fogad majd a következő indításnál. -
Gambit
őstag
Ez most ugye csak egy példa volt, hogy egy láma mit szólna hozzá? Szerintem azt sem értetted, hogy eddig miket csinált, mert akkor nem írtál volna ekkora f@szságot!
ON: Ha ezt tényleg mindet végigzongoráztad, akkor lehetséges, hogy csak az újratelepítés segíthet. Esetleg megpróbálhatod ''kézzel'' kiírtani a registryből a hivatkozást, ha megtalálod. Szerintem úgy csináld, hogy csökkentett módban indítsd a géped, akkor elvileg nem töltődik be a szemét, akkor végezz el minden tisztogatást, restart, és imádkozás. -
-
Bütyök
csendes tag
Helló! szasztok! van egy olyan kényes és bosszantó problémám, hogy explorer kezdőlap!
A problémám az az, hogy bármilyen programmal ((üres lap is megvolt, alapértelmezett web beállítsok is)ad-aware,system mechanik, reg cleaner, ......) egyszerűen nem lehet kiszedni a kezdőlapot.
Mondjatok vmi ötletet erre mert egyszerűen nem bírom kivenni.
Előre is köszi! -
Bütyök
csendes tag
Helló! szasztok! van egy olyan kényes és bosszantó problémám, hogy explorer kezdőlap!
A problémám az az, hogy bármilyen programmal ((üres lap is megvolt, alapértelmezett web beállítsok is)ad-aware,system mechanik, reg cleaner, ......) egyszerűen nem lehet kiszedni a kezdőlapot.
Mondjatok vmi ötletet erre mert egyszerűen nem bírom kivenni.
Előre is köszi4 -
Cathfaern
nagyúr
''csak ha nincs kinek írni, el kell tölteni valamivel az időt...''
Jó tanács: azt nem felesleges hozzászólások PH!-ra való beírásával töltsd el...ha annyira irogatni akarsz, akkor ugorj fel egy chatre, s ott szétírhatod magadat, viszont ide a PH!-ra csak akkor írj, ha úgy gondolod, hogy van értelme
-
G@ben
addikt
1-51 újonc
52-101 lelkes újonc
102-201 kvázi tag
202-401 tag
402-801 fanatikus tag
802-1401 senior tag
1402- őstag
4002- ph! addikt
6002- Ph kedvence
10002 - Ph nagyúr
Ha minden igaz, akkor így van. Egyébként egy jótanács: ne szólj be senkinek! És nem csak a hozzászólások számával mérik az embert, hanem azzal is, hogy mennyire értelmesek a hozzászólásai meg az se mindegy, mióta van itt. És egy újonc is lehet értelmesebb, mint egy PH addikt.
Te is fanatikus tag vagy meg én is, de én nem tépem annyit a szám és próbálok értelmes dolgokat mondani, aminek a többiek hasznát veszik. Csak egy dolog: te 1 hónap alatt szedtél össze 420 hozzászólást. Én majdnem 2 év alatt 500-at. Két véglet vagyunk majdnem, de őszintén, kit tartanak szerinted PH kompatibilisebbnek?
-
Bencom
senior tag
Vazze, valaki írja már meg,-IDE A SZEMEM KÖZÉ!-,hogy hogy van a beosztás?
Eddíg tudom-bár nem számszerűen:újonc, lelkes újonc, kvázi-tag, tag, fanatikus tag(most ez vagyok...)
Szóval valaki írja meg nekem, mert nem tudom, hogy mennyivel van felettem, akinek beszólok, és lehet, hogy így nem bölcs dolog... -
Bencom
senior tag
válasz
CounterBoci
üzenetére
Zárlat gyár!?

Ki az az ügyes, akinek ennyi esze van???
-
CounterBoci
senior tag
Hú de súlyos
Felhív haverom h azt irja a monitora h no signal input, nézzem má' meg. Gépben az a látvány fogad, h a videokari aljára!! oda van hajítva egy p1 hűtő ventistől rézbordástól... ugye hadd hűtse az alját is mondja ő. Nem is lett volna akkora baj de összezárt a ramon pár lábat sztem, annak a karinak hurok van. -
Bencom
senior tag
Né má'! Sehun senki!
-
Bencom
senior tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Tééééényleg!
Ezt nem tudtam!
(Még szerencse, hogy ez a lamatopic!
Lessaux(ugye jól írom?) bocs teljesen igazad van, de nem direkt van,csak úgy jön, de láthadod, hogy beálltam a nyílt anti-UP.osok közé(mármint kérem, hogy csk offolva lehessen...)
Ja és most használtam a kedvetekért a MOD-ot!
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
Mellesleg itt a linkje, ha valakit érdekel:
Bővebben: link -
Bencom
senior tag
Hogyan lehetne elintézi azt, hogy valaki válaszoljon egy kérdésemre, ami mellesleg nem öncélu?
A ''Javitsuk a Prohardvert!''-nél sosem kapok egyből/soha választ. -
Bencom
senior tag
UP!
-
devnull
csendes tag
ügyes vagy.)
-
CounterBoci
senior tag
ööö mac audio absolute 300 hangszóró adatait kiszámoltam az én 140 literes ládámhoz csak azt nem tudom hogy mit számoltam
magyarul jól szól-e ez így:
Driver : Mac Audio - Absolute 300
Project by : CounterBoci
--
Number of drivers : 1
Box type : Vented
Box size : 140,0 l
Tuning frequency : 24,68 Hz
Vent : 2 vent(s)
0,490 m length for each
0,102 m round
Relative
Freq Gain Phase SPL
[Hz] [dB] [deg] [dB]
20,00 -6,14 256,01 13,86
25,00 -0,16 181,97 19,84
30,00 0,15 137,03 20,15
35,00 0,02 117,52 20,02
40,00 0,01 102,09 20,01
45,00 0,04 87,07 20,04
50,00 0,07 72,53 20,07
55,00 0,09 59,47 20,09
60,00 0,10 48,60 20,10
65,00 0,11 39,97 20,11
70,00 0,11 33,24 20,11
75,00 0,11 28,00 20,11
80,00 0,11 23,88 20,11
85,00 0,10 20,61 20,10
90,00 0,10 17,97 20,10
95,00 0,09 15,82 20,09
100,00 0,09 14,04 20,09
miért nem lehet normálisan rendezni? mondjuk az oszlopokat?
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
''Ja és Som@ ígérem fékezni fogom magam, de hát ninycs fennt a topicon senki, aki tudna írni néhány okosságot...''
Ennek valószínűleg oka van. De az Up-pal nem lesz megoldva...
Hja és egy hozzászólásba több gondolatot is bele lehet fűzni.
És lehet szerkeszteni 5 perc erejéig is a piros kis ''MOD'' gomb megnyomása után.
-
Bencom
senior tag
UP!
-
Bencom
senior tag
Hááát... Nem pont így gondoltam, de végül is sikerült...

-
LOLajos
újonc
muhahhha
-
Bencom
senior tag
Nos akkor kipróbálom: Bővebben: link
A képet majd később...Most eltűzök a csába. -
LINK: beírod hogy [''L''
idézőjel nélkül, majd beírod az URL-t , pl. http://prohardver.hu ezután beírod a [''/L''
-t idézőjel nélkül. (azért írtam idézőjeleket, nehogy linkké alakítva jelenjen meg, értem?)
KÉP: beírod [''IMG''
ij. nélkül, ezután a képre hivatkozó URL-t, pl. www.szerverneve.hu/kepneve.jpg [''/IMG''![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ez így OK?
-
kíváncsi
őstag
HI all!
Azt szeretném megkérdezni hogy miből lett az anyag ?
-
Bencom
senior tag
Egy lama-lama kérdés:
Hogy a ....-ba kell linket beszurni, képet beszurni?
Eddíg úgy láttam, hogy rajtam kívül mindenkinek megy...
Lehetőleg én is fogjam fel a választ

Mellesleg tök jó ez a részleges off ! -
Bencom
senior tag
UP!
-
Bencom
senior tag
Miért van az, hogy nyitottam egy biciglis témát konkrét kérdésekkel, bezárták azzal az indokkal, hogy ilyen már van, kaptam egy linket, négy témával, de egyiknek sem volt köze az enyémhez.

Most mi van?
Mostmár sosem tudok topicot nyitni?
Mindet kitörlik/bezárják akár indok nélkül!
-
Bencom
senior tag
Kérdés:
Miért nem netezik senki sem a hétvégéken?
Pedíg azt hinné az ember, hogy ilyenkor van nagy forgalom! -
Bencom
senior tag
Várj csak:
Kössz
Thx
Nem három, csak két betűvel rövidebb, mellesleg a kössz 5 betű nem hat, és ne becsülj le egy 8.-ost! -
G@ben
addikt
Az én láma kérdésem: hogy ejtik a Codegent? Hallottam már a Kodegent és Kodedzsent is. Mindkettőt sok helyen mondták és most meg vagyok zavarodva.

Új hozzászólás Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Formula-1
- PH! Darts
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Te kemény szülő leszel, az tuti! 

.
ÁÁÁÁÁ!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)