Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frakk

tag

válasz Bibby #684 üzenetére

Ja igen, tényleg nem mondtam pontosan mire használom a gépem.

''vagy neked megfelel, csak épp azt mondták hogy...na akkor nem érdemes.''

Persze ha nem érezném úgy, hogy szükségem van a nagyobb teljesítményre, akkor nem merülne fel bennem ez a kérdés. Na mindegy, a lényeg az, hogy főleg a játékok miatt lenne jó javítani rajta. Persze másra is használom, de a teljesítményre emiatt lenne szükségem. Ja, és mégvalami: főleg inkább processzor, és memória igényes játékok (pl. repülőszimulátor, ahol egyszerre több száz repcsinek kell a fizikáját, meg AI-ját számolni) miatt gondoltam, hogy nem ártana a jobb proci, meg hát ha a memóriát érdemes lecserélni, akkor az is. Meg használom mondjuk programozásra, meg 3Studio-hoz is, de ehhez nekem teljesen megfelel a jelenlegi teljesítmény. Ami igazán motivál, az tényleg a játék lenne.

Ami a pénzt illeti, hát nincs túl konkrét elképzelésem. Mivel a szülinapomra szeretném kapni :DDD , nem az én anyagi korlátaim szabnak határt, de semmiképpen nem szeretném, aha sokba kerülne a dolog. Mondjuk olyan 30k-nál nem nagyon szeretném, hogy több legyen.

Ja, és ha sikerülne új procit szereznem, akkor a celeronomat vajon kb. mennyiért tudnám eladni? Egyáltalán érdemes vele foglalkozni?

Új hozzászólás Aktív témák