Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
L!NK->Q3
üzenetére
A CoD 1 lassú?!
Irreális a fegyverek erősséfe?! 
Tegnap délelőtt az öcskös gépéről garázdálkodtam kicsit UO alatt. - Nekem nincsen meg. Hát az UO -ban az SVT-40/Gewehr43 egy tunker csúzli a jó öreg Mosin/Mauser pároshoz képest. - Bár el kell ismernem, hogy némileg egyenlőbbek az esélyek egy MP-44 -vel szemben.
Magam is meglepődtem, de nem okozott gondot, hogy rangot osszon nekem is a szerver pár kör után. - Vagy csak rókaként beszabadultam egy olyan tyúkólba, ahol halomra lőhetem a ''tyúkokat''? 
Valami .50 cal volt a szerver neve, de öcskös nickjén toltam - ami asszem Di!odo.
Itt lőnek mindennel az urak, aminek csöve van, de a chim -en nincsenek csippás kütyük - kivétel a Mogadishu -n van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Videó stream letöltése
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Irreális a fegyverek erősséfe?!
Magam is meglepődtem, de nem okozott gondot, hogy rangot osszon nekem is a szerver pár kör után. - Vagy csak rókaként beszabadultam egy olyan tyúkólba, ahol halomra lőhetem a ''tyúkokat''?