- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
Zsadi hogy tetszett a tegnapi?
hej, mail 2x is ment, dog megkapta, úgyhogy többiek is (valszeg), de topicba is írtam párszor: lééééééééééé -
Robaj
addikt
Pontosan ahogy dog írja, rajtad kívül ki azaz állat, aki egy hentelős pályán (nem tudom a nevét
, talán townville? - amelyiknek a közepén van egy templom ) puskával szaladgál és úgy osztja a fejeseket, h. csíterezik?
Engem is leszedett ez a ''valaki'' olyan csípőlövésekkel, amiből úgy gondoltam csak TE lehecc.
Meg a tipikus nem színezős név. Stalinon connection timeout-al kilépett az a ''valaki'' és pont eltűntél msn-ről.
Szóval ezekből gondoltam, hogy Te lehettél. -
Robaj
addikt
Köszi mindkettőtöknek!
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #987 üzenetére
Linket olvass
Letöltesz egy progit, nekem a Jphone jött be. A 3chungary oldalon regelsz, telószámot is kapsz, feltöltöd az egyenleget, majd kitöltöd a progi beállításait, és telózol.
Kb ennyi. Mobilra drága (54 FT), de vezetékesre qrva olcsó, pl BP és németoszág 1 FT. Csak 2 hónap alatt (amíg fel lehet használni), a 20K-t sehogy nem tudom letelózni... -
Robaj
addikt
Igazad van, akkor nem is volt még eladási szándékom (amit linkeltél), az csak poén volt, a 900 az komolyan, 1x 800-ért akartam, de úgyis lealkudják 800-ra a 900-et. Privit meg írtam mennyi lenne a lamphasoknak, de abból már nincs alku
A szöveget meg a kecsói topicból másoltam be ide, IGAZAD van, ide nem 900-at akartam
Joe, jó pihit.
Nekem hiányzol cuncimókuskám, drágaszágom
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
látom mindenkinek csinosan agyára ment a meleg
üdvözlet a csodás dimbes-dombos rétes-virágos zalából
jó itthon lenni, nem hiányoztok -
Zsadi
őstag
LOL! Lampasoknak kedvezmény.... [link]
-
Robaj
addikt
Ide is beírom, hátha vki sokat telózik:
10 db 1000 ft értékű 3netphone telefonkártya eladó 900/db áron, vagyis 10K->9K
Aki az egészet viszi egyben, kedvezményt is kap!
Részletek itten mi is ez:
[link]
De röviden: internetes telefon (akinek van micó+hangfal párosa használhatja) -
Elrood
őstag
Home hűtés kb. bevált.
Tudjátok linkeltem a képet a 113fokosról. Akkor a max 120fok volt, 22-24 fokos szoba, alaplap az asztalon.
Most már zárt házban van, szobában 30-32fok, és 100fok volt a max. Undyinggal kb. 80-85 fokot tudtam kihozni.
Tudom ez is sok, de 1 éven belül ez úgy is le lesz cserélve.
Ja, és ram probléma megoldva, 1giga ram dualban, jejeje.
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
Sorry, temp hsz: [link]
-
FlasH-BacK
senior tag
Hát ja, csak ugye általában akkor jön a rókakoma, amikor már a szédülés, émelygés elég sok ideje tart, és utána meg ált. annyira kész van az ember, hogy nem segít rajta h könnyített magán..
Habár nemtom, kb fél 7kor feküdtem le, és 11.30-kor már fenn is voltam, ahhoz képest már egész jó állapotban vagyok
Ja közbe meg voltunk strandolni is, lehet hogy a víz segített..
Robaj: persze, nem gáz, nekünk is ingyen van az a ventri, sőt, ha gondolod, csinálok egy lampha szobát is!
ja és maxpacketset 60ra köcsög gyerek!
Zsadi: kell klán?
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #970 üzenetére
Tegnap a Ti ventritekre mentünk mejte-vel a főszobába, nincs pass aza jó benne
Ugye nem gond?
Ma akkor ugye leszel Te, elvileg Mejte, és én. Jól gondolom? Senkit nem akarok megsérteni.
Az RG meg nincs msn-en, szal gőzöm nincs most mivan, van cod + ventri is.
Ja és istenkirály a net, 30-as stabil ping rlz, henteltem is tegnap egy jót -
Elrood
őstag
válasz
FlasH-BacK #970 üzenetére
Hehe, hipp hopp, jön Vuk!
Egyébként tapasztalat, hogy ivászat után megkergetem Vuk-t, akkor másnap kevésbé leszek másnapos. -
FlasH-BacK
senior tag
Csatlakozom, boldog névnapot Zolika, Zébácsi, Zoli, meg miegymás...
Ja, tegnap nagyon jó volt a buli, csak a végén kicsit elszaladt velem a ló, aztán megjött vuk
Meg kb 4re értem a móriczra, de érdekes módon ezután a következő kép az volt, hogy negyed6 van, és épp jön meg a villamosom...
Ja, szolj RG-nek, hogy mivammá, lécci lője már ki a szervert -
retros
tag
Há köszi
-
Robaj
addikt
Ki érti, cod és ventri szerver is műxik, majd konzultálni kell RG-vel.
-
Robaj
addikt
Boldog névnapot Zola, Zolcsi, Zolesz, Zoli, Zolika, Zolka, Zolkó, Zoló, Zoltánka, Zolti, Zoltika, Zotya, Zotyi, Zotyika, Zotyó, Zotyóka, Zozó, Zozi!
-
mejte
csendes tag
közben kiderült, hogy a spanglit többféleképp is lehet értelmezni
vagyis választhattok is
spangli 1: prostituáltaknál igénybe vehető minimál díjcsomag (ún. ''francia'')
spangli 2: füves cigaretta
mind a kettő csúnya rossz dolog.
de mindkettő ellazít
az árát nem kérhetitek, mert azt akkor csak értelmes dologra költenétek -
Zsadi
őstag
Mibe kötök bele mi?
Megértem W kirohanását.
Itt az elvről van szó Te ....
Soha nem játszottam el egy taggal sem, hogy felbolondítom mert ''game'' van msn-en.
Majd fél óra után lelépek mert uncsi. Ennyi.
Mejte: Az hogy mindig itt okoskodik. Vagy kussban marad, vagy kimagyarázz mindent. Ennyi. -
mejte
csendes tag
zsadi: ezt a linkes témát nem vágom...
mondjuk nem kizárt, hogy az én készülékemben van a hiba
(a cseheknek drukkoltál ma, vagy mi van?)
-
Robaj
addikt
RG szólt, mától előreláthatólag 2 hétig költözés lesz új szerverre.
-
FlasH-BacK
senior tag
Hát, nem mondom hogy vigyázni fogok, jó kis svédasztalos helyre megyünk, ahol sör meg bor korlátlan mennyiségben fogyasztható, plusz rövid italbol is lehet 1-2-t. Utána meg megyünk még máshova is...úgyhogy a májamnak lesz mit emésztenie
Én sztem meg se próbálkozok majd biliárdal -
Pacák
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #950 üzenetére
Egyébként mechanika. De a kettő nem zárja ki egymást. A középiskolában fizikatanárnő volt az ofőm, de aljas módon mindent tudott a matekról. A főiskolai matektanárunk meg mindent tudott a fizikáról. Na itt volt a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest