Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
50%
-
norbiphu
őstag
válasz
FlasH-BacK #845 üzenetére
ma este?
-
FlasH-BacK
senior tag
Az ok, hogy így nem nagy pénz, de ha senki nem fizetne aki nem nagyon játszik, akkor már az 5000ft olyan 4főre oszlana el, az meg már 1250ft/fő. jó, az se egy nagy összeg, de mivel én lusta vagyok és nem dolgozom, meg amúgy is spúr vagyok, ezért azt már nem fizetném szivesen. De persze ha megmarad azért a fizető társaság nagyobbik része, akkor nincs gond.
ventrire meg most már beszéljük meg, hogy amelyik nap mindenkinek jó (vagy legalább is sok embernek) akkor összegyűlhetnénk 1kis játékra, és akkor nincs az hogy ''csak Robaj van fennt''!
Én részemről holnap kivételével minden nap jó vagyok -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #843 üzenetére
Megkérdezhetem mondjuk 12 slottal mennyi lenne. De mint joe írta: nem nagy pénz ez az 500 forint körüli összeg
UI: 4. napja tök 1edül vagyok ventrin... W és Joe benéz 1 mpre és elmennek mert csak én vagyok...
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
Vagy esetleg kevesebb slottal, olcsóbban nem lehetne megoldani? Én még bízom benne, hogy van aki akar majd játszani, meg egy saját szerver sose jön rosszul.
Shadows: ha ez egy kérdés volt (kérdőjelet akárhogy kerestem, nem találtam a mondat végén), akkor igen, szoktak lenni közülünk is, például én, meg általában akik ebbe a topicba irogatnak.
[Szerkesztve] -
Shadows
senior tag
Ezene a ph!-s szerveren szokott lenni valaki innen mert én még nem találkoztam senkivel
-
LJoE
senior tag
alakul.
nem nagy pénz ez az 500 forint körüli összeg, de már én is egy ideje fontolgatom, hogy mi a francnak fizetem...
soha nem tudok játszani, ha tudok is sincs már hűde nagy kedvem
most még Zsadi is be akarja mondani az unalmast, meg mc is
háátt...
mostanság nem is használjuk a szervert, max publicolunk máshol egy sort -
Robaj
addikt
Június 11, ma vmikor kap mindenki egy emilt, 455 FT-ot kell átutalni!
-
retros
tag
4 napja megint cod2-zőm...
2 hónap után..
[link]
hiába na.. mint a biciklizés
[Szerkesztve]
gondoltam ez érdekes..meg témába vág
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
hárdkór számítógépbuzik...
felét se értem, meg nem is érdekel, de az a 130 fok az elég meredek -
Elrood
őstag
Adtam a rendszernek egy jó kis HDR demót, ami kegyetlenül izzasztja a karit
.
[link]
Képen látható, hogy procit már felhúztam, és 133MHz-t simán viszi. -
FlasH-BacK
senior tag
-
Elrood
őstag
válasz
FlasH-BacK #823 üzenetére
Másrészt a CoD1 tuti futni fog rajta. Ugyanis notin is futott, 800x600-n minimalon, persze nem volt valami nagy FPS-e
, szóval noti 2x3-s felépítésű, 230MHz-n, ez, 4x1-s, 400MHz-n, mem. sávszél ugyanaz. Ráadásul ez nvidia, ami opengl-ben messze jobb. Proci is kraftosabb egy picit, és ha felhúzom 1800 körülire, akkor nagyon ütni fogja.
Persze ha lefagy, akkor szart se ér a plussz sebesség
Fényképező egész gyorsan csinálja a képet. 2700rpm-s venti úgy látszik, mintha állna.
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
válasz
FlasH-BacK #823 üzenetére
CoD teszt később lesz, mert Pesten nincs meg az ISO.
Hypermemory nem gyorsít semmit, csak arra való 256mb-snek látszódjon az oprendszer felé.
Proci húzás majd 14x100->14x133-ra lesz, később mindenképpen szerezni akarok egy 400 FSB-s Dothant, főleg 1.6-st (533-n az már 2133, ami a maximum, ami ebből a típusból volt).
Másrészt nem értem, hogy miért CL3-n megy a CL2.5-s memória, rendesen finomhangolni kell a rendszert.
-
FlasH-BacK
senior tag
Hát ja, azzal csak menni fog már. De a hypermemory-t nem értem.. az elvileg nem gyorsít a vga-n? vagy többet vesz le a ram teljesítményből? Mondjuk én ahogy néztem a cod leginkább fsb meg cpu mhz igényes, legalább is a geforce4 ti4200 alapon bővel elég neki 2200mhz környékéig. Persze komolyabb játékokra ahogy nézem neked egy 6600gt lenne passzentos ebbe a konfigba, ha kicsit lehetne okosítani a procin
Ja igen, ha majd fennt lesz a cod, és tesztelsz, akkor ezt a demot ajánlom:[link]
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
válasz
FlasH-BacK #821 üzenetére
Hát igen, gondolnom kellett volna erre is
, de otthoni gépben is 2x512 kingmax van, és az egyik szinte biztos, hogy 2bankos, sztm azzal már mennie kell. Ott singlechannelben mennek, mert tudjuk, hogy singlechannel elég az amdk7-nek, és single-ben a legstabilabb.
GPU hőmérséklet tényleg nem valami bíztató, de ez a kari csak ideiglenes lesz, remélem. Hypermemory-t legalább sikerült kikapcsolni. OnBoard 128mb elég lesz. Az a poén, hogy notim gpu memória sávszele nagyobb, mint ezé. Noti: 128bit 182MHz (364MHz), Ez: 64bit 350MHz (700MHz). Legalább olcsó volt, mert nincs más PCI-EX karim
.
Everest azt írja, hogy 150MHz-n ment a ram, CPU-Z szerint 100MHz-n, pedig BIOSban kikapcsoltam azt a idióta autooverclockingot.
Holnap megküldöm 3dmark-kal és superpi-vel, hogy így mennyire stabil, illetve, hogy alakulnak a hőmérsékletek. Ház úgy néz ki, csak jövőhéten várható. -
FlasH-BacK
senior tag
Hát, az elég galádság volt, hogy egy 1 meg 1 2oldalas ramot küldtek... Ezért jó ha személyesen vásárol az ember, jobb helyen még ki is bontják a csomagolást. Amúgy nforce2-ben ment már nekem asszem ilyen kombó, de intelre nem jellemző. A geforceon az a bordácska meg nem tul bizalomgerjesztő, meg hogy 60fok everestben.
Nehogy aztán emiatt fagyjon/bugozzon a kép.
-
Elrood
őstag
A legjobb az, mikor azt mondják ''csütörtökön jön a futár'', aztán lecsapja, én meg nem tudom megkérdezni, hogy hány órakkor vazze, így nem tudok elmenni kajáért
.
-
retros
tag
pedig a fél11es kelésnél nincs is jobb
-
Robaj
addikt
De az alvás és a 9:15-kor kelés a legjobb
-
LJoE
senior tag
de a reggeles műszak mégjobb
-
Bagya
csendes tag
Éjszakázni jó dolog szerintem..
Boldog névnapot Róbert(gida)
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
válasz
FlasH-BacK #785 üzenetére
Nem felejtettem el Flash, de a vizsgaidőszak nagyon genyó...
Holnap nézek Neked vmit
(Aztán biztos megint eltolódik......... de remélem nem.) -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #800 üzenetére
Köszi.
Nem-nem most itt várom epedezve játékostársaimat jáccani
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple asztali gépek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Fekvő AT Gépház + Tápegység
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest