- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LJoE
senior tag
-
Zsadi
őstag
Lehet lesz jövőre is.
Honvédelmi miniszter szeretné ha lenne, légierőnek és a honvédségnek is kerek évfordulója lesz 2008-ban.
Hát igen. A svájciak és az olaszok hiányoztak. De az én amatőr repülés iránti szeretetemnek (ami inkább csak a bámulásból áll), ez is jó volt, és kizökkentett a szürke hétköznapokból.
Tudod, az a hang....és a látvány.
A hangosítással voltak bajok pár helyen, helyezkedni kellett. De amúgy le a kalappal a rendezők előtt, minden más okés volt. Rend, tisztaság, árak minden elfogadható volt. 1 órát csúsztattak a programmal az eső miatt, de volt közben is időkitöltő program, ami gyakorlatilag felért egy rendes műsorral.
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
hát bennem még délelőtt megfordult, hogy vonatra ülök
rád kellett volna zörögnöm basszus, ha közlöd, hogy te mindenképp kimész biztos megindultam volna...
mindegy, elbasztam, ez van, most már kár rajta dünnyögni, az előbb kaptam egy vagon képet a szöszitől, ők elmásztak
jókat lőtt nagyon
jövő hétvégén viszont ide a dunához tuti kimegyek az air race-t nézegetni, hogy rohadjon meg a hülye fejem, motoros brümmögőket sugárhajtásúak helyett...
amúgy kicsit azért szegényesre sikerült a műsor, sok új nagy dobás nem volt
egyszer egy ilyet kéne megcélozni (RIAT)
itt aztán van látnivaló bőven
[link]
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Reggel esett kicsit ott, a városban szakadt. Majd fél 1/2 12 - kb 1/2 2-ig esett huzamosan, váltakozva. Esőkabát, esernyő, plusz szétnézés a hangárokban, ki lehetett bírni. Nem volt sártenger, mint pl Sziget. Rengetegen voltak, az eső ellenére is.
Állat volt, még az esőben is olyat zúztak a vadászok, hogy inkább kimentünk a hangárból és néztük. Félelmetesek voltak.
Majd jött a délután. Meleg, napsütés, leégés megint karon, arcon... nagyon szép idő lett a fő programokra. Törökök, Franciák csúcs amit műveltek. De a többi sem volt piskóta. Egymástól kaptak kedvet a pilóták, külön engedélyt kértek a gyakorlatokra a toronytól néha.
Szal egyszer áztam el kicsit komolyan, az esőkabát alatt a gatyóm, de megérte.
Sajnálom hogy nem jöttetek, vártalak Titeket.
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
sajnos mégsem döntöttünk túl jól
de utólag persze már mindenki okos
azért én most verem a fejem a falba, hogy egy kis esőtől ilyen könnyen lemondok valamiről...
délutánra kisütött a nap és repülik a programjaikat gyönyörűen a gépek... -
mejte
csendes tag
ezek szerint csak ''jól'' döntöttünk... sajnálom én is.
-
LJoE
senior tag
a rossz idő miatt lefújtuk a repnapra való elmászást
nem tudom elmondani milyen ideges és szomorú vagyok... -
LJoE
senior tag
közérdekű infó egy másik fórumról
''Néhány gyakorlati információ azoknak akik holnap jönnek el:
A rendezéssel nekem most (se) volt semmi bajom. 20 perc alatt kint voltam a központból, a főkapuhoz visz a busz, jegyár 350 Ft, oda-vissza érvényes. A kapuban tömeg (kb negyed kilenc) de gyorsan bejutottunk. Bent elég mobilWC és kuka, ezenkívűl 20 percenként járöröztek szemeteszsákkal és szedték össze ha valaki valamit eldobott. De csak elvétve volt olyan elvetemült, aki kiitta a sört, és a füvön hagyta a dobozt. Pár tuskó bagóst láttam, aki ahol elszívta a cigijét ott dobta el a csikket, de az ilyen söpredékkel nincs mit kezdeni, ha rászólok még neki áll följebb, ott helyben le kéne vágni a kezét, ez lehet a megoldás.
Kaja-pia: Sokhelyen vásárolhatsz, az árak nagyjából egyformák, néhány példa:
Hot-dog 250-350 Ft,Gyros 700 Ft, kürtőskalács 500 Ft, menü 1400 Ft, tartalmaz egy darab kolbászt, sültkrumlit,kenyeret, fél liter kolát. Aki ''rendes'' kaját akar azt is talál.
Sör csak arany ászok van csapolt 350 Ft dobozos sokféle ugyanennyiért. Bor 80-100 Ft/deci, Üdítő fél literes szénsavasok 350-500 Ft, kimérve 100/deci.'' -
Zsadi
őstag
Hát kérem, ezek a pilóták nem normálisak.
Itt vagyok apáméknál kint, itt van a fordulójuk a házak felett.
Alig vannak alacsonyan....Kötelék szambázik éppen....
-
Bagya
csendes tag
Na, visszatérve Robajunkra, lehet csak felvette az izraelita vallást, és igazából valamilyen zsidó-trakotorra volt csak kíváncsi...(tudom szar volt, meg minden, de nem aludtam ki magam..)
Másfelől meg tök jó, hogy egyik időjós oldal részben felhős, részben napos időt jósol 26 fokkal, a másik 22 fok zápor zivatar...plusz még egyik nyugati másik északi szelet mond..
Harmadrészt meg erősen csökkken az esélye, hogy tudok menni, egyrészt mert kellemes keverés van a beosztásommal és még én se tudom dolgozok-e vasárnap (érdekes ezt leírni úgy, hogy most péntek van basszus...), illetve meg nem tudok rendesen kiegyenesedni derékfájásból kifolyólag...
Nem tudom mi lesz, ha más nem, Zsadi majd dobj egy postacímet és kűldöm a Hubit
[Szerkesztve] -
mejte
csendes tag
válasz
FlasH-BacK #1972 üzenetére
az NVIDIA oldaláról leszedett (legfrissebb?), ehhez a szériához tartozó driver van fenn. ha tudsz jobbat, linkeld be lécci!
a forceware-t meg nemtommijaz. -
Robaj
addikt
Zsadi: elsőként uninstall minden java, a program files/java könyvtár üres legyen, ha van ilyen.
Azután töltsd le ezeket:
1. [link]
2. [link]
Telep 1. majd 2.
Próbáld ki. Elvileg mennie kéne a javának, de csak tippelek, nem tudom pontosan a hiba okát, nem találkoztam még ilyennel.
Dog: Tegnap 12 órányi forgalomszámlálás után Neked küldtem el a nyári gyakorlat beszámolóját, kérlek hagyd figyelmen kívül, nagyon nyalizós lett.
Mejte: Foggalmam sincs, nincs kétmagos procim. Az tuti, hogy codnak a procid nem tetszik (-1500 mhz)
UI: akkor kérném valaki telszámát, aki kinn lesz repnapon (Joe, Zsadi?) mert nem tudom hogy szombaton is ki lesz, ha lesz egyáltalán. -
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1969 üzenetére
pejsze pejsze lárifári.......mondtam én anno, hogy figyelj és tanulj!
-
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1969 üzenetére
én már akkor is kezdtem sejteni ezt az egészet mikor anno a firpo ellen mindenféle rózsaszín cicafiu és hasonló nickekkel állt fel a bagázs...
mer ez egyilyen szájhős
én meg már megmondtam neki, hogy hozzám oda ne merje hozni mert kivágom
mer nemérek rá most sajnos
jövő héten se fogok, mer akkor meg pakolni kell meg költözni kell
utána héten már igen, addigra nem oldódik meg, akkor nekiállok hegeszteni aztán majd lesz valami belőle
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát hozzad, múltkor is mondtad, hogy majd jól elhozod, aztán jól nem hoztad.
Jójó tudom, úgyis járok én majd arra...
''JoE: te meg mit csodálkozol? ez a egy homo-klán, nem tudtad?''
Én ettől szeretném elhatárolni magamat, valamint azonnali hatállyal beadom a lemondásomat...
[Szerkesztve] -
mejte
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1964 üzenetére
DoG: leszedtem, felraktam, beállítottam, továbbra is szopat.
ez a feladat rád vár, komám
Zsadi: nem vagyok éhes disznó
JoE: te meg mit csodálkozol? ez a egy homo-klán, nem tudtad? -
LJoE
senior tag
édesanyámborogassálmileszitt illetve ott
ha Z megint megpróbálja leszopni Bagyát én bizonyisten megrúgdosom -
mejte
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1961 üzenetére
köszi az ásást.
elméletileg pont ugyanez a problémám, megtoldva azzal, hogy 15 fps-nél többet nem tudok kihozni a játékból. pedig ehhez a konfighoz az 1024x768-as felbontás azért szerintem nem túlzás.
egyébként a linknél található file-t törölték, de majd levadászom valahonnan.
JoE: az még csak ''threesome''.
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1961 üzenetére
hát a procija ugyanolyan mint az enyimé
meg Zsadié is ugyanolyan 4200-as kétmagos
viszont nálam meg nem kellett megbuzerálni
de egyébként rémlik már így nekem is ilyen, hogy vót aki rinyált rá, meg a hibaüzenet is hasonlít
gruppen meg max úgy érdekelne, hogy plusz még egy csaj
[Szerkesztve] -
-
LJoE
senior tag
fontos és közérdekű és információ, elsősorban az alkoholistábbjainak
''A rendezvényre élő állat, valamint alkohol nem vihető be, annak kiszerelésétől függetlenül. Üdítőital és ásványvíz bevitelére is csak bontatlan műanyag palackos változatban lesz lehetőség.''
tehát sört és Zozit bajos lesz bevinni
javaslat sört bent vesszük, Zozit bevitel előtt kinyírjuk (halott állatról nem szól a fáma) -
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1951 üzenetére
Én is ebben bízom. Ha nem esik folyamatosan egész nap, akkor ki lehet bírni.
Legfeljebb kivül/belül elázunk. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha ilyen idő lesz, mint tegnap, tegnapelőtt meg ma, az még kibírható. Néha süt a nap, néha nem, délután van egy kis zápor, ennyi belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Subaru topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged