Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
Hű bajtársunktól, veszprémi betyárunktól, aki a pisztolyra esküszik mindenáron, aki nemtörődve a tűző nappal pokrócba tekeredve fetreng a füvön, ezúton szeretnék elnézést kérni, hogy szó nélkül távoztam a harcszinttérről, de a délmagyarországi áramszolgáltató corporation úgy gondolta, hogy minek nekünk már 220V este.
5 percig anyáztam, mert gondoltam akkor felrakom a telót tölteni, és az istenért sem jelzett töltést. Elő a zseblámph!ával hogy mi lehet a gond....majd lőn világosság.....de csak az agyamban.. -
Robaj
addikt
Bagya, Z megjött péz!
-
Pacák
senior tag
Telefonkönyveket tördelek. (Most esik le, hogy ilyen erős vagyok. Simááán kettétörök egyet.
)
Nagyok, nehezek és mindegyik határidős. -
Robaj
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #639 üzenetére
mc: nem voltam benne biztos, h. Te voltál, elnézést.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Ezekből alkosson az akinek három anyja van és mégis árva.
(Most tudtam meg, hogy más ökörsége miatt kb. 20 hirdetést újra át kell másolgatnom innen-oda, onna-ide, include -olni a fontokat vagy görbévé alakítani. Szóval anyját neki! Utálom a rabszolgamunka részét a melómnak...)
Mondtam már? A második jól láthatóan vízjeles kép. -
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #631 üzenetére
Pojén volt nofene!
lasccápalakgél yge lój kelrevabjázs gem trésázotibboh a
scápalakgél a má zéhen
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Most vitatkozzunk ezen, hogy kinek melyik poén tetszett, Teeeeeeee?
ZsAdI: LJoE-nak igaza van, én kértem meg rá, hogy mindig mondja meg, ha valami tetszik ill. nem tetszik neki, mivel ő azt is elmondja, ha valami nem tetszik neki, és nekem kellenek az ilyen vélemények. Persze mindenki kritizálhat, de LJoE-tól kifejezetten elvárom.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #626 üzenetére
#624 jobb
-
LJoE
senior tag
válasz
tudom tudom
-
Zsadi
őstag
válasz
Nem kell magyarázkodnia Mester!
LJoE meg kössön bele a betonba!morgós kis hobbit az, irgumburgum!
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
válasz
FlasH-BacK #613 üzenetére
otthon, ráérős időmben, amikor még megszállott anime-fan voltam
-
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #618 üzenetére
2. számú egyértelműen
a lámpa fénye mondjuk kicsit gagyi -
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #620 üzenetére
Az egyik elkezd japánul beszélni, a másik meg kínaiul folytatja......
Flash: csípőmakkerfejest japánul pls!
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem, így volt meg eddig is, úgyhogy csak kiemeltem a lámpát tároló réteget és beraktam a tervbe.
Még régen úgy rajzoltam meg ezt a lámpát, hogy egy screenshotot beraktam ps-be, egy új rétegen megrajzoltam a lámpát, screenshotot töröltem. Így lett egy szép(?) lámpa-körvonalam, amit ha akarok kiszínezek, ha nem akarok, nem színezek. Mivel ez csak vonalas ábra, így viszonylag könnyen nagyítható minőségromlás nélkül, ha pedig vektoros ábra kell belőle, könnyen le lehet tracelni.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #618 üzenetére
Pedig azt hittem újrarajzoltad valami vonalas rajzprogiban és copy - paste varázslat a Photoshop -ba..
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #614 üzenetére
Nekem a 2. teccik, a 4-ben a ! a jó
-
Pacák
senior tag
válasz
A stencil -es tetszik a legjobban.
Jót tett a petróleumlámpának a kiigazítás. Freehand? Illustrator? -
norbiphu
őstag
válasz
2. jó ez az Army betűtípus nekem is fenn van
.
-
FlasH-BacK
senior tag
[w] san, doko ni nihongo o benkyou shimashitaka?
Beszólások sztm mehetnek, csak én pl amiket kiírtam aláírásba, azokat utána már nem jegyeztem fel..
Dog, lesz időd, terveim szerint olyan jún. közepe táján lesz kész a komplett videjó! -
Zsadi
őstag
Szerintem is igényes legyen!
Emléknek el kell rakni, hogy majd ''Robaj bácsi'' mesélhessen az utcakölköknek!(Ugyi Dog?
)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
FlasH-BacK #602 üzenetére
Attól még, mert magunknak csináljuk, én támogatom az igényességet!
Ne aggódj, az én cuccaimhoz komplett forgatókönyvet kapsz majd, zenére időzítve, megtervezve szépen meg minden. A kérdés csak az, hogy ''mikor'' -
[w]
őstag
válasz
FlasH-BacK #602 üzenetére
hajimemashite Flash-back-san!
-
FlasH-BacK
senior tag
NNa szóval. a képen majd átalakítom a feliratot valami értelmesebb betütipusra, csak lusta voltam nézegetni h melyik nézne ki jól (Dog, ha van vmi tipped, akor szólj)
Csütörtökön lesz japán emelt szint írásbeli, remélhetőleg utána majd tudok kicsit több időt szentelni a movienak. A nagy dilemma viszont az, hogy ugye Joe mondta, hogy csak magunknak csináljuk meg poénbol, viszont én meg a lehető legigényesebbre akarom csinálni, mind szerkesztésben, vágásban, fragekben, mind minőségben. Szóval ezért akartam úgy, hogy tv-outra kiteszem codot, másik gépben meg a tv-ines kártyával felveszem, így lazán ki lehet hozni stabil 30fpst, durvább képminőség mellett is, arról nem beszélve, hogy hangot is lehet venni hozzá egyszerüen. Ellenben ha frapsal csinálom, akkor 20-22fps lesz, meg mivel az tömöríti már alapból a videót, így nem is olyan jó minőség. És a hangfelvétel is elég körülményes(elcsúszik, rossz minőségű, akad, stb). Előnye viszont a másikhoz képest, hogy akármikor fel lehet venni a videókat, viszonylag gyorsan. A másikat meg érdemes majd egyszerre megcsinálni, lévén hogy be kell rakni a tv-ines karit, meg összekötni a két gépet meg minden.
Aki tényleg nagyon elfoglalt, az csak töltse föl a demokat a körlevélben megjelölt ftp-re, vagy ahonnan le tudom szedni! A frageket meg ráér később is kiírni, azzal is időt spórolunk meg ha nekem már lennt lesz a gépemen a demo. Meg Robaj, ha átmész akkor ugye lesz időd demokat nézegetni(legalább a tieidet amit még nem néztél át)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest