Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1699 üzenetére
bocsánat
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Qorthral #1698 üzenetére
Én a kedves kollegáktól bármikor szívesen olvasom, hogy mi történt vele (Elrood milyen házit csinál, JoE milyen repülőket fog sörmámorban sasolni a repnapon, ZsAdI nem érti az új pontszámolást (megjegyzem: én sem), stbstb.), ha gond van és tudok, akkor szívesen segítek is bárkinek a csapatból.
De kurvára unalmas 1000x is azt olvasni, hogy a COD2 mekkora szar, meg a COD1, meg a CODUO, megazempénegyvennégymegapépéeshá, satöbbisatöbbi... És ezt jellemzően mindig egy-egy betévedő okos bejegyzései váltják ki. Ez a kör már kezd fárasztóvá válni.
Nem vagyok mostanában a legtürelmesebb. -
Qorthral
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1697 üzenetére
nem hogy örülne kend, hogy végre kicsit él a topik
Vagy elege lett, hogy el kellett olvasnia egyszerre 7-8 hsz-t?
-
Zsadi
őstag
válasz
L!NK->Q3 #1693 üzenetére
Jaja, cod2 valami borzalom. Brecourton ami tipikus jó kis puskás pálya, körbelőnek mindenféle kávédaráló hangú förmedvénnyel, darálnak jobbra-balra, célzás semmi és pikkpakk meghalok. Na nekem ott lett elég belőle. Nehogy már a pálya másik végéről körbepuffogtat és ott halok....
-
Pacák
senior tag
válasz
L!NK->Q3 #1693 üzenetére
Jaaaaa a sprint. Én az M1911 -et, vagy Lügert szoktam használni gyorsabb haladáshoz.
A darafegyver ártalmait szoktam tapasztalni a szenvedő fél szemszögéből -én nem tudok jól lőni géppisztolyokkal, mert össze-vissza szórják a meggymagot. Így viszont áll az aránytalan erősség... mert aránytlanul sokat szoktam nézelődni a spectben - ruszki mapokon.
-
L!NK->Q3
senior tag
A CoD 1 lassú?! igen lassú a sprint hiányára gondoltam
irreális a fegyverek erőssége, igen az lásd lámadarafegyver ppsh
de a cod 1 még mindig veri játékélményre a kettőt, nem kicsit --> nagyon
ez mind csak az én személyes tapasztalatom, ha nem értetek vele egyet akkor ez van.
nem akarom senki véleményét megváltoztatni -
Pacák
senior tag
válasz
L!NK->Q3 #1691 üzenetére
A CoD 1 lassú?!
Irreális a fegyverek erősséfe?!
Tegnap délelőtt az öcskös gépéről garázdálkodtam kicsit UO alatt. - Nekem nincsen meg. Hát az UO -ban az SVT-40/Gewehr43 egy tunker csúzli a jó öreg Mosin/Mauser pároshoz képest. - Bár el kell ismernem, hogy némileg egyenlőbbek az esélyek egy MP-44 -vel szemben.Magam is meglepődtem, de nem okozott gondot, hogy rangot osszon nekem is a szerver pár kör után. - Vagy csak rókaként beszabadultam egy olyan tyúkólba, ahol halomra lőhetem a ''tyúkokat''?
Valami .50 cal volt a szerver neve, de öcskös nickjén toltam - ami asszem Di!odo.
Itt lőnek mindennel az urak, aminek csöve van, de a chim -en nincsenek csippás kütyük - kivétel a Mogadishu -n van. -
-
L!NK->Q3
senior tag
UO vagy COD2?
-
LJoE
senior tag
ja és ez annyira nem érdekes, de él a chim hq szerver
-
-
-
Zsadi
őstag
Na, már német servereken sincs nyugta az embernek.....felmegyek, kis idő múlva a fél csapat már chimerasokkal van tele.
Joe: felnéztem arra a serverre amit mondtál, de valahogy az a csapat soha nem volt a szívem csücske. -
Zsadi
őstag
Ha van már ingyen TS-ünk nem kéne 1x kipróbálni?
-
HEMP
aktív tag
Skacok kéne segítség: haver Bp-n szeretné újra feltenni a codot, de nincs meg a közelében senkinek, mi meg messze vagyunk... ha értitek mire gondolok! Előre is kösz!
-
LJoE
senior tag
hű de szép nagy pangás van
a repülőnap résztvevő listája szépen alakul, bár az oroszok még nem igazoltak vissza
de lesz itt minden a harriertől a p38-ig
CoD-ot mostanában nyom valaki embörök?
mert én xfire-ben tegnap próbáltam keresni alkalmasnak látszó szervert, de csak CoD2 meg UO amit feldobott, nagy nehezen találtam egy német rifle only-t de az nem tetszett -
Zsadi
őstag
Chim serverekkel amúgy mi lett?
-
Elrood
őstag
Clan .: FRERE :. Serveur HQ | powered by RConGames.com|116ms|213.186.54.71:28940
Én meg erre szoktam, bár néha elég érdekesen lőnek, és még finoman fogalmaztam, adminok csak akkor kapcsolják be, ha only pistol-t játszanak
, de jól el lehet ütni az időt, és nem nehéz első helyen végezni
.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
Kalandor #1661 üzenetére
A fritzeknél a Frost -ra fanyalodtam.
Amúgy jól lőnek, de nem tetszik, hogy vannak csipás csúzlik a fegyvertárban.
Viszont ''érdekes'' mikor a egymást anyázzák a németek meg a szlovákok/lengyelek. Az egymásköztin csapaton belül anyanyelven tesznek megjegyzéseket, kifelé meg angolul. Haladó nyelvlecke argó németből és angolból... -
Robaj
addikt
Legyel szerverek vannak meg, de azok szintje ___
Mellesleg Elroodnak kívánok józanodásban gazdag boldog szülinapot, remélem most már ez el tudja olvasni -
bLaCkDoGoNe
veterán
Hupákolás, gazemberség?
-
Zsadi
őstag
Konkrét, friss eredmények, csak a pontozásos hülyeség miatt:
Ezekben a percekben is zajlik a CoD2 S&D HunCup 4-es LAN döntője Budapesten a PGCC LAN klubban. A négy résztvevő klán az ancients, XterNET, FlashPoint Gaming! és a Revolution.
Felső ág 1. foduló: (map: mp_toujane)
ancients - Revolution 16-9
XterNET - FlashPoint Gaming! 11-16
Felső ág 2.foduló: (map: mp_burgundy)
ancients - FlashPoint Gaming! 17-19
Alsó ág 1.foduló: (map: mp_burgundy)
XterNET - Revolution 9-16
Logikát nem látok benne. -
-
Elrood
őstag
Rayce? Sokat látom, nem lehetetlen lelőni
, konkrétan NT néven még nem láttam.
Kár, hogy ebben a pillanatban semelyik chim szerver se megy, se a hq, se a rifletdm.
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Ma ilyen kíváncsi napon van.
Változott valami a szabályzatban?
Ilyen war eredményeket látok:
16:13
13:6
13:8
Milyen SD meccsek ezek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest