- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Valahogy sejtettem hogy a végére a fütyülős barackra fogsz kijukadni
Joe: akkor most hogy legyen a tárhelyes dolog? tudsz szerezni?
Dog: majd ha ráérsz lehet, hogy a segítségedet kérném az intro és egyéb design elemek elkészítésében. A honlaphoz hasonló dolgokra gondoltam, főleg arra a láPH!ára a fejlécben. Szoval ha az megvan neked nagyobb-ban, és nem copyrightos akkor majd átküldhetnéd valamikor.
Mindenki: ha van bármi jó ötletetek intro/outro, egyéb szerkezeti elemekre, ne kiméljetek. ja és a zenét arra gondoltam hgoy mindenki válassza ki a saját kis 1-2 perces részlegéhet illőt. vagy választhatok én is, de az nem biztos h tetszeni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Alkoholista nevelde
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia! Fulldoboz!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Eladó Lenovo T580 / 15,6" / i7 8650U / 16-32GB RAM / 512GB SSD / új nagy aksi, új töltő
- i9 9980XE (18C/36T)/ 64GB DDR4/ RTX3060Ti/ 2TB SSD/ Dell Alienware Area51 R5/ garancia/
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest