Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz rétisün #1006 üzenetére
Majdnem. Vizsla labrador keverék.
És nagyon-nagyon rendetlen. Ma kipakolt mindent a nyárikonyhából mire észbe kaptunk. Cibál, rángat mindent, megrág mindent. Tipikusan az a jelenség, hogy még az élő fába is beleköt.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
nemcso
őstag
válasz rétisün #1580 üzenetére
Úgy bírja a meleget, hogy a feleségem a gyerekek segítségével havonta megnyírja a nyári hónapokban. Ha meg nem akaródzik Bogáncsnak elviselni a nyírást, akkor én meg apósom vagyunk a szószerinti kutyatartók, míg a feleségem megnyírja őuraságát.
Amint vége a nyírásnak már el is felejti a ''gyötrődését'' és megy mindenkihez egy kis simogatásért, vakargatásért.
Szemmel láthatóan élvezi a rövid szőr előnyét, érdemes ebben a tikkasztó melegben könnyíteni a bundáján.Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
ladybug
őstag
válasz rétisün #1930 üzenetére
A kutyák is egyéniségek. Van, amelyik türelmesen kivárja a gazdi cselekedeteit, van, amelyik ''hisztizik''.
Mogyoró kutyánk is az utóbbi kategóriába tartozik.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
degu
senior tag
válasz rétisün #1932 üzenetére
Az en kutyam egy rendkivuli egyeniseg!
Merhetetlenul bizik az emberekben,de ami a legfontosabb,hihetetlenul kiegyensulyozott!
Orokke boldog!
Minden ember Neki...barat...
Soha nem rosszkedvu...mindig tettrekesz...mindig keresi a kozvetlen kontaktust velem!
De amellet nem tolakodo...
Nem sok ilyen ember van!verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Pinya007
aktív tag
válasz rétisün #2106 üzenetére
Azt gondolom mennyiel másként nézhet ki! Nyilvános oltásra szoktam vinni. Tavaly előttünk egy tacskót oltottak, az nagyon visított, azért ijedt meg sztem enyém. De akkor sem láttam rajta annyira félelmet mint most. Pedig idén nem is visított más kutya, sőt alig voltak, szinte nem is találkozott másik kutyával.
Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
peterszky
őstag
válasz rétisün #2573 üzenetére
Ő is szép
Szombaton elhoztuk (sikerült előbbrehozni) Bárót (Jónás lett volna, de Bárónak hívták, B alom miatt, a tenyésztők, ez is tetszett, úgyhogy marad )
Csináltam pár képet: [link] (DSC-sek az újak.)
Egyszerűen gyönyörű, nagyon megszerettem.What else you gonna do on a Saturday?
-
-
Tothgera30
Ármester
válasz rétisün #3745 üzenetére
Köszönöm szépen, a tied is gyönyörű (már amennyire egy puli lehet) ! Nagyon szép, csak nagyon nem lehet befolyásolni, mert kicsit "önfejű" (mint én )! Tehát nem nagyon szereti hogy ha parancsolgatok neki, inkább meg kell kérni szépen ! Illetve nem szereti ha nyírom a szőrét, vagy ha fűrdetem, pedig esedékes lenne már . De van neki macskája is, együtt nőttek fel, és vele szokott játszani !
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tothgera30
Ármester
válasz rétisün #3748 üzenetére
Igen ismerős, az enyim is odanyulkál. Nem harap, csak az orrával piszkál, vagy eltolja a kezem! A fűrdetésnek meg az eleje nehéz, mikor meglátja a vizet, illetve a vízbe való bejutás, de mikor eljutunk odáig hogy benne is van, akkor már egész tűrhető (ahogy írtad "lefagy")! De most már esedékes lenne ez a fűrdetés és a nyírás, mert nagyon koszos szegénykém, és most már (a jó időre hivatkozva) kinnt is lehet fürdetni. Az én kutyumnak annyi még a "különlegessége" hogy nem mindeggy hogy szólunk hozzá. Tehát ha kiabálnék vele, akkor egyértelműen morog rám (kiskorában "el volt kapatva"), így szépen kell vele beszélni, és akkor szótfogad! Pedig néha kihúzza a gyufát, és akkor elborul az agyam.
Ui.: Látom te házban is tartod. Az enyimnek nincs olyan nagy szerencséje, nállunk, kutya, macska az udvaron lakik, persze külön házikóban! De a macska mindig beszökik a házba, nem tudom hogy csinállja!"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
niyabinghi
tag
válasz rétisün #4410 üzenetére
Azóta már rájöttem én is, közelről látszik.
ladybug: Az enyémeket nem érdekli ha dörög, a legnagyobb ítéletidőben képesen kint kalimpálni, játszani. A szilvesztert végigaludták, az augusztus 20 sem különösen hatja meg őket. Amúgy nagy lufigyilkosok, szemét módon kiharapdálják.
Lauda: nem vagyok egy szemétkedős típus, attól nekem nem lenne jobb semmi ha szórnám az embereket. Főleg úgy, hogy folyamatosan normálisan készülnek.
Jó ez a gazdigyilkolós kép.kircipeti: Olyan nincs, hogy ne lehetne bekattantani kicsit. Ma jönnek át cimbik, majd megkérem őket, hogy szekálják fel az ebzeteket, aztán próbálok hörcsöngős Parsonokat fotózni.
-
kircipeti
senior tag
válasz rétisün #9634 üzenetére
Enis gyorsan kikefeltem meg egy zacsko szort a Gonzobol feketen
A szomszedban most tolta le szinte kopaszra a helyi "gurulo kutyakozmetika" a pulit. Szegeny kutyara rossz ranezni. Remelem azert kibirja a nyarat igy is es telre azert felszed magara egy kis bundat... Allitolag ez a specialitasa ennek a joembernek, hogy fajtatol fuggetlenul mindenkin a nullasgepet hasznalja
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz rétisün #9642 üzenetére
nyírva tök édi pedig.
Amúgy milyen a természete?
Szót fogad?A mi dalmatánk az egyre szófogadóbb, de csak rám figyel.
Lehet jót tett a séta neki mert itthon egyre fegyelmezhetőbb.
Pl elég 1x határozottan rászólni, hogy csinálja amit mondok.
Gyere be, ülj le, menj a helyedre, menj ki, stb.undefined
-
Psych0
őstag
válasz rétisün #9900 üzenetére
Volt olyan is, de egy éve nyírjuk, egyrészt, mert benti lett, másrészt, meg nyáron olyan mennyiségű toklász megy szegénykémbe, hogy csak szenved, rágja magát, nekem meg minden séta után +1óra mire kivagdosom, harmadrészt, meg így tovább lát 2m-nél. Nálunk probléma volt, hogy a szőrétől szinte semmit sem látott, nekiment mindennek, nem látta hova dobom a labdát. Ja és nálunk is kérdezték a gyerekek, hogy "anuuu hol a kuta szeme?!" Így kifésülve, meg azt hiszik az emberek, hogy valami nagytestű kölyök.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Xiaomi Kami Doorbell wifi csengő arcfelismeréssel - foxpost az árban!
- KUKIRIN G3 PRO ELEKTROMOS ROLLER 2X1200W 52V 23AH 65KM/H
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest