- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chizuru
csendes tag
Persze, bár nyilván ahhoz bizonyítani is kellene hogy a NexGard okozta, ami valljuk be nem túl valószínű es nem is fogja tudni bizonyítani, szóval marad a vagdalkozas es mindenki más hibáztatja... az hogy o nem tudta fizetni a kutya kezelési, szintén más hibája mert ő mennyi segítséget kért. Allatvedo szervezeteket is támad, hiába próbálják neki elmagyarazni hogy azok nem a gazdas kutyak segitesere vannak...
valoszinu a te módszered lenne hatásos az esetében
-
H-Zol
senior tag
válasz
chizuru #38710 üzenetére
Helló!
Köszi , ez durva , hogy egy elmebeteg milyen bonyodalmakat tud okozni , az egyszerű emberektől egészen a hivatalos személyekig( tudnám én az ilyet kezelni , de nem írom le
) !!
De nem a volt főnököd ellen kéne feljelentést tegyen , hanem a gyártó ellen ( de az már nehezebb és bonyolultabb) , így marad a főnök ! Itt ilyen esetben a hatóság kéne erőteljesebben fellépnie egy ilyen zűrös pali ellen !!
-
chizuru
csendes tag
Szia! Kiderült, a mentális problémás srác. Nyilván én elmondtam a saját verziómat, bemutattam az oltási könyveket, illetve hogy kamera figyeli a hátsó kertet. A hatósági állatorvos közölte nem túl burkoltan hogy a jegyző és szerinte is a srác bolond szóval próbálja, nagy ívben kerülni (nem mintha eddig vágytam volna a társaságára).
Nekem úgy néz ki probléma nem lesz a dologból, mivel nincs is miből lennie, az közben kiderült hogy a srácnak kb az összes itteni rendelőben pld tartozása van, illetve többek között az én volt főnökömet is fel akarja jelenteni mert tőle kapta a Nexgard spectrat, amitől szerinte epis lett a kutya -
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó minőségű fekhelyet egy stafi számára( benti/kinti dög ), bentre lenne neki. Jelenleg van egy kuckója, de sajnos a jelenlegi helyén nem tud kinyújtózni rendesen, és ahogy öregszik, egyre jobban arra lenne igénye. Napközben kint nem számít, mert rengeteg helyen kénye kedve szerint tud feküdni. -
notika77
senior tag
Meleg volt januárban. Kinti kutyák (2 KAJ), 2-3 hete kezdtek el vedleni. Most csúnyán néznek ki, de nem akartam kikefélni a bundájukat, mert számítottam rá, hogy lesz még hideg. Ha nem "kopasz" foltokra hullik a szőre és nem nagyon vakarózik, akkor ez lehet az ok.
szerk.: ahogy Alusky is írta
[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
válasz
Vismajor01 #38698 üzenetére
Van téli vedlés, nekem is vedlett kettő. Ha nem csupaszra kopik, meg nem vakarja, nem vörös akkor nem aggódnék. Vedléskor kicsit korpásodhat is.
-
vendingo
veterán
válasz
Vismajor01 #38698 üzenetére
Nálunk étrendkiegészítő okozott ilyet. Mindenhonnan csomókban jött ki a szőre. Én a tápra gyanakszok nálatok.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Vismajor01 #38700 üzenetére
Akkor vagy koran kezdi a tavaszit vagy elkesett a teli valtassal
Nekunk iden majd kethonapig ment a csere, ilyenkor hatalmas csomokban hullik, vagy epp tudod kiszedni a szoret, minden nap porszivozas van hogy ketszer
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Vismajor01 #38700 üzenetére
Amúgy ikgazából enyémeknek is elkezdett hullani már 1 hete, csak érzik már a tavaszt
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Hbada P3 ergonomikus irodai szék
- HONDA Civic 1.5 Lsi. Csere: iPhone 16 pro max, S25 Ultra, Watch Ultra 2
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó