Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
B@sszus, 1 napig nem figyelek, és megint kimaradok a jóból...
Összefoglalva: 2 kutyám van, nem vagyok tehetős.
Ha 17:31-kor úgy gondolja a kutyám, hogy most márpedig neki fáj a hátsófele, akkor elviszem az ügyeletre. Mire odaérünk, már jól van, de biztos ami biztos, beviszem. Ott a 22-23 éves suttyó "állatorvos" vakargatja a fejét kicsit, majd bead neki egy görcsoldót, meg kinyomkodja a bűzmirigyét. Namármost a blokkon a következő szerepel: (görcsoldó injekció 700 Ft beadás 3000 Ft Vizsgálat 2000 Ft)*2, mert ügyelet...bár a nap még igencsak fenn van, mind1. 11400 forintért kapott egy 700 forintos görcsoldót. A bűzmirigy üres volt, foggggalma nem volt, mi a baja a kutyának, azt mondta, menjek vissza, ha újra baj van. Minek, kérdem én, akkorra kikeresi a nagy állatbetegség lexikonból?
Arról, meg hogy mekkora felelőssége van az állatorvosnak? Semekkora. Elpusztul az állat a kezelés után, azt mondja, sajnálja, de már nem lehetett rajta segíteni. Széttárja a karját, mindent megtett. Mit csinálsz? Feljelented? Nem jó példa a haszonállat, de rokonnak több százezres marhája is pusztult el, pedig kezelte az állatorvos sok 10.000-ért. Mit csináljon, boncoltassa fel igazságügyi orvosszakértővel? Apukám disznaja is pusztult már el, "gondos orvosi kezelés" ellenére. A te, vagy az én kutyám is elpusztulhat, miután hazavittem az orvostól, vagy ami mostanában téma volt, ivartalanítás után. Mit csinálunk, perelünk? Nem...csenben gyászolunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Spórolós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Összefoglalva: 2 kutyám van, nem vagyok tehetős.
Ha 17:31-kor úgy gondolja a kutyám, hogy most márpedig neki fáj a hátsófele, akkor elviszem az ügyeletre. Mire odaérünk, már jól van, de biztos ami biztos, beviszem. Ott a 22-23 éves suttyó "állatorvos" vakargatja a fejét kicsit, majd bead neki egy görcsoldót, meg kinyomkodja a bűzmirigyét. Namármost a blokkon a következő szerepel: (görcsoldó injekció 700 Ft beadás 3000 Ft Vizsgálat 2000 Ft)*2, mert ügyelet...bár a nap még igencsak fenn van, mind1. 11400 forintért kapott egy 700 forintos görcsoldót. A bűzmirigy üres volt, foggggalma nem volt, mi a baja a kutyának, azt mondta, menjek vissza, ha újra baj van. Minek, kérdem én, akkorra kikeresi a nagy állatbetegség lexikonból?