Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jovanny2

őstag

B@sszus, 1 napig nem figyelek, és megint kimaradok a jóból... :((( Összefoglalva: 2 kutyám van, nem vagyok tehetős. :) Ha 17:31-kor úgy gondolja a kutyám, hogy most márpedig neki fáj a hátsófele, akkor elviszem az ügyeletre. Mire odaérünk, már jól van, de biztos ami biztos, beviszem. Ott a 22-23 éves suttyó "állatorvos" vakargatja a fejét kicsit, majd bead neki egy görcsoldót, meg kinyomkodja a bűzmirigyét. Namármost a blokkon a következő szerepel: (görcsoldó injekció 700 Ft beadás 3000 Ft Vizsgálat 2000 Ft)*2, mert ügyelet...bár a nap még igencsak fenn van, mind1. 11400 forintért kapott egy 700 forintos görcsoldót. A bűzmirigy üres volt, foggggalma nem volt, mi a baja a kutyának, azt mondta, menjek vissza, ha újra baj van. Minek, kérdem én, akkorra kikeresi a nagy állatbetegség lexikonból?
    Arról, meg hogy mekkora felelőssége van az állatorvosnak? Semekkora. Elpusztul az állat a kezelés után, azt mondja, sajnálja, de már nem lehetett rajta segíteni. Széttárja a karját, mindent megtett. Mit csinálsz? Feljelented? Nem jó példa a haszonállat, de rokonnak több százezres marhája is pusztult el, pedig kezelte az állatorvos sok 10.000-ért. Mit csináljon, boncoltassa fel igazságügyi orvosszakértővel? Apukám disznaja is pusztult már el, "gondos orvosi kezelés" ellenére. A te, vagy az én kutyám is elpusztulhat, miután hazavittem az orvostól, vagy ami mostanában téma volt, ivartalanítás után. Mit csinálunk, perelünk? Nem...csenben gyászolunk. :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés