- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
válasz Waikiki #81796 üzenetére
Még annyit, hogy refundon gondolkozni ráérsz kb. 2 hónappal a rendelés után.
Amúgy nekem se nagyon jönnek a TN nélküliek, korábbi 2-4 héthez képest most egyre több kezdi elérni (Alin) a határidőt (60 nap). Inkább kérem a védelem kibővítését, van egy olyan érzésem, hogy a 3. hónapig beesnek, nem pedig eltűntek.
Mindeközben 6-a óta továbbra is NAV regisztráció státuszban a vámolt küldeményem...
[ Szerkesztve ]
-
CMD 87
tag
válasz Waikiki #81796 üzenetére
Összefoglalóban is benne van : "Megemlítendő még a Yanwen Post (YW,YN,YT) ami szintén teljesen kamu generált adatokkal dolgozik, ez sima CN postával TN nélküliként jön, aláírás nélküli kézbesítéssel." Tehét ez nem trackinges csak generált kamu nyomkövetés.
upsz megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
Waikiki
tag
Sziasztok!
A csomag június 4-én megérkezett Ferihegyre, azóta semmi hír róla. Értem én, hogy leterheltség, meg fokozott ellenőrzés, meg kupacokban halmozódó csomagok, meg izé, de ez így akkor is sok nekem. (Csomagköltséggel együtt ~12 USD-s csomagról van szó.)
A csomagszállító cég (Yanwen) 11 számjegyből álló azonosítót használ a betű-szám kombinációkból állókhoz képest, ami gondolom, nem igazán segíti a beazonosítást. Ami viszont érdekes, hogy míg a Yanwen-nél magyar repterig beazonosítható a csomag útja, a Posta semmilyen információval nem rendelkezik a csomagról. (Ez egyáltalán lehetséges, vagy valami ordenáré kamuról van szó?)
Érdemes hívogatni az ügyfélszolgálatot, vagy úgysem tudnak mit csinálni, legyek türelemmel és/vagy kezdjek refundon gondolkodni?
Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
CMD 87
tag
DHL - Express worldwide Non Doc £14.99
DHL - Economy Select EU £19.99Ez a két szállítási mód mit jelent pontosan ? Angliából jönne a cucc.
-
Azie
őstag
válasz Watt25 #81769 üzenetére
DHL: mindent megfognak, rendesen levámolják és az ára alapján 6000+0/áfa/áfa+vám. a 6k-ért azt kapod, hogy nem 1-1.5 hónapot áll a cuccod. sima postánál most azt hiszik, hogy ezen kell nagyot szakítani, mindent megfognak, ülnek rajta 2 hetet, bekérik papírokat, újabb 2-3 hét, aztán a nav lerendezi 3-5nap alatt és újabb 1 hét mire megkapod.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
gg72
veterán
válasz grkalimari #81777 üzenetére
Én is érdeklődtem utána. Ezzel nincs is vaj (mármint az ÁFA-val), de mennyi a kezelési költség? Illetve remélhetőleg gyorsabb az ügyintézésük, mint a postának...
-
Handesen
csendes tag
Szia, én érdeklődtem igaz EU express-ről. Mi az az S.F. express??
-
hevizms
addikt
válasz fornettisuti #81778 üzenetére
Nem kell megijedni,egyszer én is így jártam.Azt hittem valaki másnak adták oda,de a postán volt,csak kissé túlbuzgóan bevitték a rendszerbe a kézbesitést
Itt írtam le anno az esetet
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
Kínából rendeltem € 6,17
Parcella állapota: Megérkezett célország, várva vámkezelés.
Meddig fog kb a vámon pihenni ? -
Bornie127
aktív tag
Fr.o-ban az így mennyi? Áfa és kezelési ktsg?
-
Krogoth
senior tag
válasz fornettisuti #81778 üzenetére
Bemész a postára és rákérdezel, hogy ki vette át.
-
fornettisuti
veterán
Mi van olyankor, ha egy nyomkövetős küldeményről az alábbiakat látják nyomkövetők, de nem jutott el sem értesítő sem a küldemény hozzám?:
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
grkalimari
csendes tag
Sziasztok,
Én most rendeltem hétfőn geekbuying-on s.f. express szállítással. Ma jött a levél dpd-től, hogy bejött a csomag Franciaországba és fizessem meg az áfát+kez. költséget, hogy tovább menjen a csomag.
Ha jól olvastam vki pont mostanában érdeklődött az s.f. express-ről, hogy kikerüli-e a vizsgálatot.
-
JasL
senior tag
válasz Turbobacsi #81775 üzenetére
Tudom.. EU-s raktár.. hátha vki nem ismerte. Pedig összefoglalóban is benne van. Május 12 óta jön egy csomagom Kínából, dühös vagyok
[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
EU.bangood.com.. innen rendeld ha gyorsan kell.
-
nyisziati
veterán
válasz Watt25 #81769 üzenetére
Eddig nekem se fogták meg egy cuccomat se, de most elcsíptek egyet. 39 dollár, Hello Kittys gyerektelefon.
Ráadásul többen írták Facebook csoportban, hogy nekik is bekérték az adatokat, pedig 20 dollár alatti ruhákról volt szó.Úgy tűnik, kezd fogyni a pénz az államkincstárból, szigorítanak.
-
hevizms
addikt
Vámkezelési indítvány NAV részére elküldve 2017.07.08.
1-2 nyomkövetést látva itt a fórumon,nagy az esélye hogy ez a jövő héten kézben lenne.
DE!
Holnap(vasárnap) elmegyek pont egy hétre motorozni.
2 kérdés!
Átveheti családtag simán?Természetesen fizetve a sarcot
Ha éppen nem lesz otthon senki,meddig vehető át postán?Meddig őrzik meg?[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Lehetséges, hogy picit jobban rászálltak mostanában a csomagokra? Vagy csak rosszul jöttek ki most számomra a dolgok? Eddig, soha semmiért nem kellett fizetnem sem vámot, sem ÁFÁ-t, pedig évek óta rendelgetek nagyon sokmindent Kínából. Volt már közte 125$-os telefon is, de nagyon sokminden, ami bőven meghaladta a 22€-t. Most viszont munkatársammal együtt rendeltünk két, darabonként 40$-os kontrollert, mondjuk itt a probléma lehet az volt, hogy elfogadtuk az eladótól, hogy küldje DHL-el... Szóval, most ezzel ott tartunk, hogy úgy tűnik, megfogták, fizetnünk kell majd, ami most már tudom, hogy DHL esetén baromi nagy szívás a 6eFt+ÁFA kezelési költség miatt...
Emellett úton van egy 46$-os autórádió is sima postával, amit úgy tűnik, hogy szintén meg fognak fogni... (Az állapota jelenleg: Item held by Customs Awaiting presentation to customs comissioner.)
Van erről valami vélemény/tapasztalat? Várható, hogy mostanában kevésbé fognak átcsúszni a 22$ fölötti cuccok a vámon?[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Varesz_86
aktív tag
Sziasztok küldtem Amerikába egy csomagot és a tracking szerint ez a helyzet: ARRIVAL AT UNIT
Jun-26-17, 07:34 AM, CHAPIN, SC 29036és ez juni 26. óta nem változott, ez mit jelent? ahol nézegettem ez azt jelentheti hogy a kézbesítő postára érkezett, de miért nem mozdul? szólnom kellene az embernek hogy tipegjen el érte a postára? köszönöm a választ
-
Handesen
csendes tag
Rendelt mostanság valaki Tevo Tarantulát Gearbestről?
3.-án rendeltem, 4.-én kaptam a DPD-től az SMS-t hogy 3-5 napon belül kapok nemzetközi csomagot. Azóta változatlan, a kapott kód azt írja még csak a "fuvar megrendelése" van, a futárnak még nincs odaadva a csomag. Ellenben a GB-n már azt írja Shipped out. Ez EU expressel normális? avagy 3D nyomtató esetén normális? Eddig nem csináltak ilyet.... -
kányabé
csendes újonc
Megküldött dokumentumok feldolgozása állomás után tapasztalataitok alapjan mennyi idő alatt szabják ki az áfát? Nagyjából még hány nap/hét alatt kapom kezez a rendelesem?
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
válasz ekrisztian #81751 üzenetére
Onnan, hogy az EU Warehouse-ból rendeled. Csak erről az oldalról rendelt az EU-s.
Banggood.com-on is rátalálhatsz, a termék adatlapján van lehetőség EU Warehouse-t kiválasztani (példa). De egyszerűbb az EU-s oldalt nézni, ha kizárólag onnan szeretnél.(#81755) vasi89: Nyár végére megkapod, ne aggódj.
(#81756) baboss: Fő probléma az EU-n kívülről érkező, vámolandó küldeményekkel van. Ezekkel kell testileg-lelkileg felkészülni egy kellemes 1 hónapos várakozásra.
Célországba elküldve / Item sent abroad 2017.07.01. | 10:15
Célországban feldolgozva / Processed in the destination country 2017.07.01. | 17:43
Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure 2017.07.06. | 19:41Megvan a diszkrét bája, 3 nap alatt lefutotta a Kína -> Ausztria -> Magyarország szupermaratont. Itt majd most kipiheni magát... jó lassan...
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
A sok negatív után amit olvasok én megvagyok elégedve, vásárlás Spanyolország Fizetett EUR 68.90 PAYPAL on június 29, 2017 09:26 PDT
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting 2017.07.05. 20:34
Reggel a postás keltett, és átvettem a csomagot.[ Szerkesztve ]
-
vasi89
őstag
Nekem 1 hete van célországban feldolgozva státuszban egy csomagom, ami azért jó mert klímavezérlő az autóba. 1 hónapja jön, 3 hét volt az is mire az országba ért, 1 hete meg csak áll 1 helyben. Én türelmes vagyok de most már kezdek kicsit mérges lenni mert meleg van
[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
Gratulálok a Magyar Postának ! 4 nap alatt nem sikerült Budaörsre, ahol a Feldolgozó Központ is van kézbesíteni egy pakkot :
04.07.2017 01:49
Magyar Posta
Belföldi feldolgozásra továbbítvaAz imént azt mondta a hölgy, hogy MA hajnalban érkezett csak meg a központba feldolgozásra, és majd hétfőn (!) fogom megkapni. Arra a kérdésre, hogy 4 napig mit csinált a csomag azt mondta "iszonyúan le vannak terhelve a reptéren, nem továbbították időben".
.:. bl4ze .:.
-
hevizms
addikt
Valamit nem értek.Miből gondolod hogy visszament a feladónak?
A posta nyomkövetőjében erről szó sincs.ui:ja márlátom más nyomkövetőben van még egy plusz bejegyzés
De én azért mégnem mondanék le róla.
Ezek a nyomkövető rendszerek sem tévedhetetlenek.Ha ténylég visszaküldték,akkor pedig cimzés volt beazonosithatatlan az biztos
[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
válasz szacsee #81745 üzenetére
Semmi.. méretre megy. Nagy csomag, vám megnézi, kicsi, le se szarják, kivéve ha a röntgenen furaság látszik (pl telefon, tablet, stb). Nekem ma jött $90-os csomag, le se szarták, érték nem volt ráírva, röntgenen meg két pici elektronikai panelt láttak csak (repülésvezérlő drónhoz). VÁM, ÁFA nem volt természetesen.
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Honnan lehet tudni egy banggood rendelésről, hogy valóban EU warehouse-ból jön?
Azontúl, hogy majd meglátom, ha megjött[ Szerkesztve ]
-
jansi
csendes tag
Szerintetek ezzel a csomaggal mi a helyzet? Visszament a feladónak?
RF709340875CN -
C0d3r
addikt
válasz szacsee #81745 üzenetére
Ha bekérik az adatokat, akkor elküldöd a bizonylatot a végösszegről. Na már most, azt tudom hogy a postánál kiállítanak egy 0 Ft-os vámhatározatot és semmit se kell fizetni, viszont a DHL-nél nem tudom, hogyha csinálnak vámkezelést, nem-e számítanak fel mindenképpen díjat attól függetlenül, hogy végül kell-e ÁFA-t fizetni vagy se.
Amennyiben nem veszed át, visszamegy az eladónak. Azontúl, hogy nem fair vele szemben, talán nem is olyan egyszerű visszaszerezni a pénzt a tényeket figyelembe véve. Volt már néhány hasonló kérdés, érdekes lenne visszajelzéseket kapni utólag, végül mire jutott az illető. Egy biztos, Paypal-nek nem lehet egy egyszerű történet megmagyarázni az átvétel elutasítását, akik kényelmesen dönthetnek úgy, hogy megtagadják a refund-ot (jogosan).[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Rendeltem kintről pár apróságot.
Volt egy 15$-os szállítás csökkentésre felhasználható kuponom, amit el is lőttem, mivel lejárt volna.
Kérdésem az lenne, hogy ha nincs a fizetett összeg 22 euro (US$23.15), akkor mire számítsak?
DHL hozza ami 11,7$-os díjat számolt fel, de ugye kuponnal ez 0 lett.
Sarcolnak, vagy nem szerintetek?
Ha igen és nem veszem át, akkor mi történik? -
atee_13
őstag
Üdv!
PC cuccokat érdemes valahonnan kintről rendelni pl CPU,GPU,RAM, alaplap. Ha igen akkor honnan?
-
-
Rey59
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a csomkövetési oldal szerint a csomagom 22.-én megérkezett az országba, s azóta semmi (így néz ki)
Küldemény postai feladása / Item accepted by postal operator2017.06.20. | 23:00
Célországba elküldve / Item sent abroad2017.06.21. | 18:20
Célországba elküldve / Item sent abroad2017.06.21. | 21:40
Célországban feldolgozva / Processed in the destination country2017.06.22. | 17:11
már írtam a postának levelet de semmi válasz eddig :/ , tényleg nem lehet ilyenkor semmit csinálni, csak ülni és várni? Egyáltalán mit tudnak ennyi ideig csinálni vele, (tudom semmit), , másoknak is ilyen lassan hoznak ki most mindent? -
bl4ze
veterán
válasz ViharVadász #81732 üzenetére
adj le a paypal vagy ebay felületén DISPUTE-ot. Ennyi.
.:. bl4ze .:.
-
gg72
veterán
válasz tibcsi0407 #81736 üzenetére
OK
-
tibcsi0407
félisten
Akkor egyszerű. Ha megfogják, akkor fizetsz, ha nem, akkor nem.
A francia vámon egyébként jóval kisebb az esélye annak, hogy megfogják, de ettől függetlenül benne van a pakliban. Amíg a bolt nem garantálja az EU-n kívülről érkező csomagra, hogy nincs vámköltséged, addig nem is lehet rajtuk behajtani.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
gg72
veterán
válasz tibcsi0407 #81734 üzenetére
-
ViharVadász
őstag
Írtam végül, de nem tudom mit kellene, hogy írjak még. Írtam, hogy január 12.-én lett leadva a rendelés, illetve, hogy még azóta sem érkezett meg a csomag. Most várjak, hogy valamit reagálnak e, vagy valamit kellene hozzá még írnom? Bocsánat a buta kérdésért, de ilyennel még nem volt dolgom, nem tudom, hogyan bizonyíthatnám, hogy még mindig nincs nálam a csomag.
[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
bl4ze
veterán
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy rossz helyre fogom írni a problémámat, ha esetleg igen, kérlek szóljatok és töröltetem.
Volna egy olyan problémám, hogy még január 12.-én rendeltem 2 darab nyakpántot eBay-en keresztül, amit elméletileg Németországból szállítottak volna. No de az a helyzet, hogy ez a 2 nyakpánt máig nem érkezett meg. Március 9.-én már ráírtam, hogy mi a helyzet, azért ilyenkor már rég meg kellett volna érkeznie a csomagnak. (Februárban ráadásul Kanadából is volt egy rendelésem, szintén eBay-en keresztül, még az is március előtt beérkezett.) Írta, hogy sajnálja az esetet, hogy elküldi újra azt a kettő darabot nekem. Azóta igazándiból meg is feledkeztem az egészről, tegnap jutott eszembe, hogy nyakpánt sehol, akkor legalább a pénzt követeljem vissza, mert ez valahogy tuti nem fog megérkezni (postán is rá lett kérdezve, Tracking number-t nem kaptam rendelésnél). Szerintetek ilyen esetben már fordulhatok a PayPal-hoz, vagy elsőnek próbáljam meg valahogy visszakunyerálni a pénzemet az eladótól eBay-en keresztül? PayPal tranzakció e-mail-nél írták, hogy 180 napig fordulhatok az ügyfélszolgálatukhoz valamilyen probléma esetén, ez pár nap múlva letelik."Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Xes
csendes tag
Ebayes rendelés valószínűleg elveszett és refundot fogok kapni paypal-tól, de az a bankkártya amiről fizettem még már megszűnt. Ilyenkor hova megy a pénz paypal számlámra vagy visszapattan majd nekik az összeg?
-
C0d3r
addikt
-
baboss
őstag
2017/07/05 16:47 Feldolgozott a célországban Ez azt jelenti, hogy megérkezett Magyarország ?
2017/07/04 14:20 Elem külföldre küldött
2017/07/04 08:01 Elem külföldre küldött
2017/06/30 13:45 Pont által elfogadott posta
2017/07/05 00:00 Szállítás a cél a nemzetközi iroda
2017/07/04 00:00 Kijuttatását a kiindulási ponton nemzetközi iroda
2017/06/30 00:00 Elfogadott -
moti07
tag
Sziasztok!
Június 14.-e óta azt írja a posta küldemény nyomkövető oldala hogy célországba elküldve.
Ez most mit jelent mert 3 hét alatt csak kellet volna hogy változzon vagy ennyire lassú lenne a szállítás? -
Varesz_86
aktív tag
válasz UberMutant #81721 üzenetére
persze nem elösszőr csináltam már, csak mindig megvártam hogy adatbekérésre változzon
-
Varesz_86
aktív tag
Sziasztok június 30. -án frissült a posta oldalán egyik küldeményem hogy vámköteles lesz, én aznap elküldtem nekik emailban a papirokat, mai nappal újra frissült hogy adatbekérés a cimzettől, ajánlott ilyenkor újra elküldeni az emailt, vagy jó lesz az úgy ? Köszönöm
-
C0d3r
addikt
Kínából jön egy csomag osztrák postával, az alábbi esetben mi a helyzet?
Magyar posta ezt mutatja:
Célország - Gyorsítótár Idő: 2017-07-05 13:13
2017-07-01 17:43 Processed in the destination country
2017-07-01 10:15 Item sent abroadOsztráké:
Származási ország - Gyorsítótár Idő: 2017-07-05 13:13
2017-07-05 08:44 Item handed over to customs; Postcode HU
2017-07-01 17:43 Item received by postal operator in country of destination; Postcode HU
2017-06-30 14:13 Item ready for international transport; Postcode ATMagyar posta rendszere van csúszásban és tényleg vámolás alá került, vagy még ebből bármi lehet?
-
bl4ze
veterán
Nem sikerült ma kihozni, monnnyakkkle
30.06.2017 13:26
Magyar Posta
Célországban feldolgozva / Processed in the destination country04.07.2017 01:49
Magyar Posta
Belföldi feldolgozásra továbbítva.:. bl4ze .:.
-
korcsi
veterán
válasz Ciccuka #81699 üzenetére
De az értéke csak azután derül ki, hogy bekérték az adatokat, viszont ha sok érték határ alattit próbálnak kivizsgálni az bukó, akkor most mi is változott az eddigiekhez képest? Amúgy honnan van az információ?
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
vasi89
őstag
válasz szacsee #81710 üzenetére
nekem se az a bajom, hogy vannak szabályok de most így mennyire le fog lassulni az amúgy is nagyon lassú posta?arról nem beszélve, hogy rendeltem a múltkor ismerősnek kintről egy verseny rubik kockát. Igen jóval olcsóbb mint itthon, a magyar találmány ingyen postával az itt volt 2hét alatt. Utána megkértem apámat, hogy küldje el neki mert az ország másik végén lakik én meg nem BP-re rendelem a cuccaimat. El is ment a postára, ahol közölték vele, hogy ezt már levélként nem adhatja fel, oké ezt tudtuk. Na de az hogy csomagként lett feladva, nyomonkövetési számmal, másnapi kézbesítéssel fizetett 1800ft-ot az több mint pofátlanság. Mivel neten rendelve a postafutárral ez úgy kb 900ft. A másik meg, hogy vámeljárási díjra is elkérnek 2500at és mint írod, hónapokig áll a cucc a vámon? azt remélik, hogy ettől majd újra itthon fogunk vásárolni? vagy nem tudom mi lehet a cél de nevetséges.
Másrészről meg vannak sebességhatárok is az országban de még ott is csak bizonyos % felett büntetnek. Elég életszerűtlen ez a "zéró tolerancia". Én ha rendelek valamit az vagy 22 euro alatt van vagy jóval felette így igazából ha megfogják az jogos de remélem most már az 1 dolláros telefon fóliához is bekérik a bizonylatot, csak hogy még lassabb legyen
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
válasz vasi89 #81709 üzenetére
Legyen az hogy fizetek, mert itthon pl egy 6000 ft-os kínai vacak 12000Ft.
Áfázva, vámeljárási díjjal is még alatta vagy a magyar árnak, már ha kapni itthon.
Ez nem zavar, mert törvény írja elő, azt meg be kell tartani.
Határidőkről viszont szó sem esik, hogy a manus év közben vár 2 hónapot mire megjön valamilye, mert 2 hét alatt kerülővel beér az országba Pl RS..... SE csomagnál a világ másik feléről, utána 1 hét mire meglesik mi legyen, aztán 1 hó várakozás dokumentumok feldolgozása címszóval, majd újabb 1-2 hét mire megkapod és még fizess is.Erről egy vicc jut eszembe:
Késő este a temetőben sétál haza púpos. Elé ugrik egy törpe és ezt mondja:
- Hé púpos mi az a hátadon?
- Hát egy púp.
- Kell az neked?
- Hülye vagy, kell a halálnak.
- Akkor ad nekem.
Erre a púpos felegyenesedik fut a városban és találkozik a sántával. Elmeséli neki a gyógyulásának történetét. Erre az sietett a temetőbe, hogy találkozzon a törpével.
- Szia sánta. Mi van a hátadon?
- Semmi.
- Akkor nesze itt egy púp. -
vasi89
őstag
válasz Ciccuka #81699 üzenetére
Éreztem, hogy ez lesz. Így h mindenki kintről vásárol ebben van a nagy pénz, csak épp nevetséges, hogy 23 euro csak 1el van értékhatár felett és amiatt fizess még +2500at a postának, plusz a világon nincs hely ahol ennyire zéró tolerancia lenne. Oké hogy 22 a határ de azért mégis nevetséges.
-
Zozzant
addikt
válasz -=RelakS=- #81707 üzenetére
De, nekem már így jönnek, rajta hogy már aznap átvehető. Régebben a csomagos hozta, most a sima postás az értesítőt.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
-=RelakS=-
veterán
Volt valami kavarás év elején, hogy bubis csomagolást nem nagyon akar kiszállítani a posta.
Ha ilyen "nem visszük házhoz" cucc érkezik hozzájuk, nem küldenek valami értesítést, hogy csattogjak be érte?
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, egy tracking numbernél most ez mi lenne?
Seller shipped your order
Shipment cancelledAz eladó semmit nem írt, 30 nap után néztem rá. Akkor instant menjek refound ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Windows 10
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest