- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
Krogoth #96383 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani, hivatalosan csak meghatalmazással. Ha ismerősök vagytok a postán akkor biztos odaadják, pláne ha kisebb település. De egy nagyvárosban biztosan nem adnak ki csomagot bemondásra, más nevére (reméljük).
Ismerősöméknél volt olyan is, hogy a gyerek (15 éves) postán kapta a diákigazolványt az ő nevére és a saját anyja nem tudta átvenni (értesítővel), le kellett mennie a gyerekkel...
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Chaser
legenda
válasz
Krogoth #87448 üzenetére
Akkor keresel valakit hatha foglalkozik erre valaki ilyennel, nyilvan nem ingyen csinalja, ha az se jon ossze akkor nyilvan nem fogod megvenni - raigerhetsz meg egy kis osszeget, hatha ugy megno a postazasi hajlandosag -
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz
Krogoth #87446 üzenetére
Ismerossel?
Szerk:
vasi89
Nalam egyszer volt ilyen, du. latom csomag befutott, valami katyvasz volt irva utolso infonak, gondoltam masnap felhivom oket h allunk
Raneztem ejfel korul, mar az volt cimzett ismeretlen, vissza a celorszagba
(((( :
Masnap telefonalas ezerrel, nem tudtak megmondani aut sem, h melyik mo-i varosban van a csomagom, nem tudtak visszaforditani, ilyesmire keves energiam vt akkor, ellenkezo esetben szetrugom a hatsojukat, a cim konnyen megtalalhato, sok kuldemenyt hoztak is, de ha nem is, akkor sem kuldhetik meg aznap vissza ( : nem volt sos csomag, elado jo fej volt, egybol visszakuldte a penzt igy nem foglalkoztam vele[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
vidra1221
tag
válasz
Krogoth #86479 üzenetére
Tehát ha én kiutazok Amerikába és mondjuk ott felejtem a négyértékű telefonomat, órámat, vagy mondjuk egy cipőt és ezeket vagy ezek közül bármelyiket utánam küldi a valakim akkor arra is kell fizetnem?Az nem ajándék! Nemááá! Honnan tudják a vámosok, hogy egy 2 éves telefon vagy egy rendesen használt cipő ami mondjuk új korában 30e Ft volt az most milyen értéket képvisel. Milyen jogalapja van ezt eldönteni, megbecsülni Vagy azt el dönteni, hogy az használt cucc e egyáltalán? Vagy nem tesz különbséget a jogszabály használt vagy nem használt tárgyak közt?
[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
válasz
Krogoth #86372 üzenetére
Semmit, pár nap "alvás" és ment tovább :
Apr 24, 2018 03:09 PM LT BUDAPEST, Hungary Arrived at destination facility
Apr 27, 2018 02:17 AM LT HUBUDA, Hungary Departed from Local Distribution Center
---
2018.04.27. | 02:17 Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
2018.04.27. | 21:46 Belföldi feldolgozásra továbbítva / Forwarded for domestic sortingTalán holnap ki is hozzák, vagy csütörtökön. (BP)
.:. bl4ze .:.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Krogoth #86366 üzenetére
Nekem a több mint 22€-s de vamhatar alatti csomagra automatice alkalmazták, nem kellett kérni...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Krogoth #86364 üzenetére
Offba tettem.
Ezek szerint automatice alkalmazni fogják?
Tehát elküldöm a vámoláshoz az adatokat mint eddig, ők gondolom észreveszik hogy a törvény hatálya alá esik, tehát nem kérik tőlem.
Vagy nagyon naiv vagyok?40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Krogoth #86362 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Mivel a vámhatóság még nem jelentkezett, csak a nyomkövetésnél látom hogy hogy vámkezelés folyamatban. (
2018.04.27 08:57 (GMT-7): 【Hungary】 Customs clearance in progress)
Ezek szerint az esetemre a május havi tarifák lesznek az érvényesek.
Ha jól számoltam 45,778$ (45,77813911346529 $) a vámteher mentességi határ. (gyakorlatilag változatlan)
Tapasztalatok vannak erről a vámteher mentességi akármiről?
Ha minden igaz, az egyik kollégámnak elfogadták a kérelmét.
Mennyi az esély hogy elfogadják nekem is?40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Krogoth #86294 üzenetére
Ettől tartok én is. Egyre több shopban van mondjuk eu raktár, vagy eu shipping lehetőség, de pár eurós vackokat aliexpressről szoktam rendelni. A vámosok meg úgy belassítják majd ezt a folyamatot, hogy őrület. Több ezer csomaggal több ellenőrzés, papírozás stb. Elég durva munkaerő erősítésre lesz majd szükségük, szerintem.
-
Occon adom
aktív tag
válasz
Krogoth #85867 üzenetére
Hude értelmesen leírt ez a törvényszöveg, nehogy a halandó megértse, a lényegét tekintve meg csak xarkavarás, értelmetlenség az egész.
Nem is kell ide sem egyértelmű értelmes törvény, talán könnyen lehetne értelmezni is.
10 eFt felett áfaköteles és ennyi, nem a csűrcsavart hülyeség! -
fornettisuti
veterán
válasz
Krogoth #85848 üzenetére
Nekem RG123456789BE
formátumút adott a GB a Belga postás rendeléshez és végig követhető volt.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
wwhy
veterán
-
C0d3r
addikt
válasz
Krogoth #85688 üzenetére
Csak tudnám, hogy kire kell ilyenkor ráborítani az asztalt!? Postásunkkal jóban vagyok, mindig hozza a limet-lomokat, persze mindezt nem viszonzás nélkül... Feltételezem nem az ő lustaságáról van szó.
Jó, tudom, örüljek hogy egyáltalán túljutott ezen a hosszú láncon, és már csak rajtam áll vagy bukik, megkapom-e...
Azért még siralmas, amit a Posta nyújt postai szolgáltatás címen.[ Szerkesztve ]
-
Andreas2
tag
válasz
Krogoth #85528 üzenetére
Tippelek, de szerintem azért, nehogy valaki át tudja venni, ha nem kézbesítik.
Én egy 250$ értékű drónt rendeltem "Keresztnév Vezetéknév (Munkahely Kft.)" névre, ahogy minden csomagomat rendelni szoktam. A küldőnek ebből sikerült egy "Keresztnév Kft." nevet nyomtatnia a csomagra így az kézbesíthetetlen státusszal megállt a postán. Besétáltam a követési számmal és kiadták a csomagot úgy hogy nem volt semmi igazolásom, hogy a Keresztnév Kft. nevében eljárhatok és az igazolványomban is más cím volt.
-
Watt25
veterán
-
tupacamaru
veterán
válasz
Krogoth #85468 üzenetére
Elég a szám, ő is meg tudja nézni a gépén. Mi már többször vettünk fel így csomagot.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
fornettisuti
veterán
válasz
Krogoth #85223 üzenetére
Akkor megszívtam, hogy belgát választottam.
A másik kettőt már használtam ezelőtt, hajtott a kíváncsiság, így jártam.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
mexel
veterán
válasz
Krogoth #85174 üzenetére
Köszönöm, akkor jól sejlett az emlékeimben, de valamiért nem találtam, szerintem nem jól kerestem.
Először akkor írok a GB-nek hogy mit javasolnak mert hibás a termék, ha visszaküldést kérnek akkor beleegyezek. Majd aGB topikban megkérdezem mi a legjobb megoldás náluk. -
ekrisztian
őstag
válasz
Krogoth #85045 üzenetére
Nem kaphatnék pontos méreteket a haverodtól? Ez a megoldás tetszik nekem, de nem gyári rádió helyére tenném, és fontos lenne a mélység és amúgy minden mérete is
Nem létezik még karcsúbb ilyen készülékből?
Tudom tablet, de az akku miatt nem szeretném a műszerfalba építeni. -
helltp
aktív tag
válasz
Krogoth #84678 üzenetére
Több csomagot is rendeltem egyszerre az eladótól, és arra lettem figyelmes, hogy amikben van akkumulátor, azokat a svéd postával küldik, és amiket a svéd postával küldtek azoknak 2 ragszáma van mindnek, egy SE végű meg egy CN végű. Valaki futott már bele ilyesmibe? A store amúgy az eachine -nek az aliexpress-es store-ja.
Írtam már ma az eladónak, hogy miért van nekem 2 ragszámom, és melyik az igazi.
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
Darthforce92
tag
válasz
Krogoth #84030 üzenetére
Sziasztok! Szerintetek eu-n belül 6gb-s gtx 1060 lehet ennél olcsóbb valahol?
http://www.mediamarkt.de/de/product/_palit-geforce%C2%AE-gtx-1060-stormx-2188256.htmlA médiás gari Mo.-n is érvényesíthető, szóval 2-3 ezer forint különbség aminél elgondolkodnék. Ti hol néznétek körül? Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
GAbre
veterán
válasz
Krogoth #83772 üzenetére
Hát nem tudom,ha hollandián át holland postával jönne,már sztem nem kéne vámolni.
Arról nem beszélve,hogy postázás után max 1 héttel már az országba volt(2 napot utazott,mire ideért),csak rajta csücsültek 2 hétig.
Szóval már ez miatt se kínából "indult"[ Szerkesztve ]
Unknown 9 awakening
-
RazoR
veterán
válasz
Krogoth #83110 üzenetére
Írtam a cégnek és azt válaszolták, hogy minden rendelést a hollandiai raktárukból adnak fel!
Adam (ASTRO Gaming)
Sep 28, 7:31 AM PDTHi Gabor,
Thanks for your email.
All orders are shipped from our warehouse in the The Netherlands
RegardsAdam Moultrie
ASTRO Gaming CRT
http://www.astrogaming.co.uk[ Szerkesztve ]
-
válasz
Krogoth #82734 üzenetére
Vagy csak a 17track nem tudja követni...nekem is volt hasonló...annyit írt a 17track hogy elektronikus információt kapott,2hét múlva ideért...a 17track akkor is ugyan azt mutatta...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz
Krogoth #82703 üzenetére
valaki azt írta hogy a követési számot nézik.... lehet másik tobikban volt
sorry
Dealer95 nekem az nem világos hogy egyáltalán a DHL mit pattog...a feladó kifizette a kiszállítás díját,nem? ha igen,neked max a vámot+vámkezelést kell kifizetned...látszik a DHL-nél is IQ bajnokok dolgoznak
mellesleg pofátlan összeg a 6.000FT vámkezelés, mikor a MP meg 2.500ért csinálja....
Ha teszem azt a címzett intézi maga a vámoltatást, annak tudja valaki a menetét hogy hogy megy meg mennyi idő,esetleg milyen költsége van? arra gondolok hogy sem a MP-n meg sem más cégen keresztül...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz
Krogoth #82699 üzenetére
nem!tévedésben vagy! a valós feladási helyet nézik a vámosok... nekünk spanyol postával érkező efun-os csomag van a vámon péntek óta...leinformáltam hogy az efun kínából küld mindent...nézd meg a videót hogy válogatják a kicserélő központban a csomagokat(topik összefoglalóban benne van)
Dealer95 mellékelve küld el a DHL-nek.... hogy free dhl shippel kérted
[ Szerkesztve ]
-
-
Philips103
tag
válasz
Krogoth #82142 üzenetére
Oké hogy kevés ember és sok csomag , de akkor miért irnak 3-5 napot ha úgy se ér annyi idő alatt hozzám , a lényeg az lenne , hogy hozzám érjen gyorsan
De akkor nem tudom mi legyen , mert igazából ingyen van és gyorsan is jön..
De előfordul , hogy mondjuk 1 hét alatt is megjöhet és már nálam is van nem ?[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz
Krogoth #81997 üzenetére
Nekem érkezett kábel csurom vizesen, a fekete külső zacsiból és a kábel belső zacskójából is folyt a víz. Csak egy baj volt vele, hogy sós volt.
Biztos nem a tengeri szállítás közben került bele, hanem a magyar posta felvásárolt egy nagyobb mennyiségű sótartalékot, hogy gonosz módon így rakjanak keresztbe a vásárlóknak miközben kaján vigyorral locsolgatják a csomagokat.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Ricsx
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- További aktív témák...
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest