- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
tibcsi0407 #81595 üzenetére
Ha nem Eu raktáras a rendelés,sok okosságot nem lehet belevinni.Max a Spemall Eu express szállitását(gondolom erre céloztál).
Sajnos nekik viszont nem széles a termék palettájuk
Vagy van más okosság is? -
Lacinet
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #81597 üzenetére
Ez esetben megvan a válasz is a feltorlódásra, a hosszabb ügyintézésre, vámoltatásra. Köszönöm a segítségedet! Ha van valami, akkor úgy is jövök, mert lüke vagyok hozzá.
-
Lacinet
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #81595 üzenetére
Szerintem ez a vám névre megy, mert eddigi rendeléseim mind át jöttek simán 12. Gondolom feltűnt a nevem és azért. Amiért nem is hőzöngök, hiszen fizetni kell, ez nem baj. Mint inkább az értetlenségem és az a nagyon sok idő ami még ezzel elmegy. Gondolom ezek után jobban odafigyelnek majd, ha a nevemre érkezik csomag:-)
-
mizu
aktív tag
Valaki gariztatott már Geek buying-nál? Ha igen, mennyi ideig tartott?
▫️ PH! FAN ▫️
-
Lacinet
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #81592 üzenetére
Bocsánat, ha nem részletesen írtam. A fizetést (amit ténylegesen kifizettem) visszaigazoló emailt másoltam ki és küldtem el a ma kézhez kapott megbízással együtt. A visszaigazoló email 51,83USD, paypal: 11 USD, bankszámla: 40.83USD. Ezért (is) a visszaigazoló emailt küldtem el a teljes és valódi összegről. Köszi ismét!
Majd csak megtanulom én is tőled ennek a normális, gördülékeny menetét...bár lehet soha többet nem rendelek EU-n kívülről.[ Szerkesztve ]
-
-
szacsee
nagyúr
Urak egy óvatos kérdés ebben a meleg időben.
Eddig azt olvastam, hogy a NAV munkatársainak megnövekedett ellenőrzése miatt csúsznak a szállítmányok, amik vám alá kerülnek.
Itt linkelgetett nyomkövetésekből nekem mégis más jön le.
A megküldött dokumentumok feldolgozása 1 hónap, amit ugye a posta végez, mivel nekik küldjük vissza a vámoláshoz szükséges iratokat, miután eltelik 1 hónap, utána vált át csak Megküldött dokumentumok NAV részére elküldve státuszba.
Nekem ebből az jön le, hogy a királyi posta a hunyó.
Minden tiszteletem az ott keményen dolgozóknak, valószínű itt is logisztikai szervezés és a főnökök agymenése a gond a pénzhiány mellett.
Postai dolgozóval sosem volt afférom, ellenben mesélnek érdekes sztorikat, hogy mik az elvárások stb.
Nem kívánom, hogy megszűnjön bárki munkahelye is, de konkurenciája lenne, akkor becsukhatnának.
Esetleg ha nem nyalókát, kaparós sorsjegyet biztosítást és egyéb baromságot kellene reklámoztatni a dolgozóval egy sima csomagot feladó ügyfélnek, aki kb. 2 perc alatt elintézné az ügyet, akkor talán legközelebb is a postát választaná a futárcégek helyett. Szvsz ennyi, remélem nem flameltem nem az volt a célom.
Május 25-én az országba érkezett csomag mikorra várható?
Tipp kb. rendelés feladása utáni 2. hónapban, így kb július 9-e után.Cicero leírásának tanúsága szerint–naponta 60-70 km-es távolságokat is megtettek a hírek továbbítása során. A váltott lovakkal, emberekkel dolgozó, Augustus császár által létesített állami „cursus publicus”, amely személyeket, küldeményeket továbbító szervezet volt, 180-200, sőt jó terepen 300 km-t is megtett naponta. Rómából Sabariába (a mai Szombathely) 6 nap alatt tették meg az utat. A folyami átkelőknél csónakot, evezőst biztosítottak az átkeléshez.
Ebből kiindulva galambbal ~125 óra, de legyen 6 nap.
Augustus idejében ~28-30 nap lett volna, de jóindulatú vagyok, legyen 40.
Az azért gáz, hogy több mint 2000 évvel utána modern technikával másfélszer annyi időbe telik.[ Szerkesztve ]
-
Lacinet
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #81589 üzenetére
Nincsen bankszámlakivonatom, paypalon, csak a negyede van a számlának. Nem akartam csalni a fizetéssel, így majd kiderül, hogy elfogadják vagy sem. Maximum buktam egy telefont ha visszaküldik.
-
vasi89
őstag
válasz
fornettisuti #81583 üzenetére
ios-re nicns sajnos, de köszi
@Xes: ugyan ezt kérdeztem
-
Lacinet
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #81586 üzenetére
Elküldtem rtf formátumban az emailt. Nincsen rá módom, lehetőségem, hogy két helyről szerezzek számlát (lásd: korábbi 3napos hsz). Így nem fognak foglalkozni velem és visszaküldik a feladónak? Vagy esetleg hiánypótlásként megkeresnek újra? (ha nem megfelelő)
-
Turbobacsi
senior tag
nekem a TrackChecker mobil app követi (DHL global)
pont van egy Alis rendelésem ami ezzel jönupdate: az én számomat a magyar posta látja:
RX370887461DE
Date Information
2017.06.27 05:31Item information :
Küldemény postai feladása / Item accepted by postal operator
2017.06.27 13:28Item information :
Küldemény postai feladása / Item accepted by postal operator
2017.06.28 08:25Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroad[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Xes
csendes tag
Valakinek ötlet, hol lehet nyomonkövetni a RXxxxxxxxxxDE ragszámú küldeményt?
17 track nem látja, posta.hu nem látja, DHL és dhl express sem, egyedül amit találtam az a https://www.packet.deutschepost.com//web/portal-europe/packet_traceit?barcode=RXxxxxxxxxxDE de valami itthoni nyomkövetés is érdekelne, mert 1 hónapja lett rendelve spanyolból és még most sem kézbesítették. -
Lacinet
csendes tag
Sziasztok mindenkinek! Elegendő, ha az emailben kapott visszaigazoló emailt küldöm el a postának vám eljárás miatt? (számlaként)
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
Riccsiz_h #81443 üzenetére
Felhívtam a Magyar Postát megkérdezni hogy lehet-e tudni bármit ? Az ügyintéző hölggyel udvariasan beszéltem, nem ő tehet a dolgokról. De még is ilyen sértődötten válaszolt már a 2. kérdésemre (gondolom napi 30 telefont kap ilyet).
Sablon válaszok: "nem lehet követni az országon belül, nem tudni merre lehet, ő nem illetékes, reklamáljak az feladónál, menjek be a helyi postára" (ahol már a kis füzet is megszűnt amibe vezették a dolgokat) és ezeket ismételgette bármifélét kérdeztem.
Egy szóval lemondhatok a csomagról ha május 15 óta itt van és nem hozták ki/kaptam értesítőt.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
TommyX_
őstag
Igen, tényleg eléggé elszomorító ez a dolog, hogy ilyen lassan történik meg az itthoni "feldolgozása" a dolgoknak. 1 hét várakozás még simán belefért volna, de így no komment kategória.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
Sokan itt a fórumon láttam, hogy hasonló helyzetben voltak/vannak, mint én.
De annyit mondok nem kell feladni a reményt, mert tegnap nekem is megjött a csomag a rendeléstől számítva pontosan 2 hónapra! (április 28-i rendelésem ez)Itt a csomag útja, aki még vár a csomagjára, annak türelmet kívánok.
[ Szerkesztve ]
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
-
ans1980
tag
Sziasztok!
Ebay-en liciten nyertem egy telefont, német országból elvileg hétfőn feladta DHL-el. A követési szám ilyen formátumú: 123456789123 Viszont a DHL követője nem látja, a magyar posta igen!
2017.06.26. | 16:43 Küldemény postai feladása / Item accepted by postal operator
2017.06.26. | 23:49 Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange
2017.06.27. | 06:36 Célországba elküldve / Item sent abroad
2017.06.27. | 08:00 Célországba elküldve / Item sent abroad
Ez most tényleg DHL lesz? De akkor miért nem látni az oldalukon? -
travis84
csendes tag
Nekem is ugyanígy számoltak el egy kínai küldeményemet (telefon), amin meglepődtem
50 dolláros áru -> 13 814
Vám alapja 13 814
Ehhez hozzávették a 5990 Forintos VÁM kezelési díjat
Így lett az ÁFA alapja 19 804
És ebből számoltak áfát, ami 5347 Forint
Emellett még pluszba fizetni kell az 5990-et is. (ami áfával már majdnem 8000 forint)Tehát gyakorlatilag DHL-lel a szállítás: (Áru értéke + 27% )+ (5990 + 27%) = fizetendő összesen
[ Szerkesztve ]
-
norbert400
tag
Küldés a kézbesítő postára / Postal forwarding resumed
2017.06.26. | 08:40Ma korán reggel pedig meg is kaptam a telefont. 1hónap és 12 napba telt spemallról, de megkaptam.
-
C0d3r
addikt
válasz
DarkVodor #81563 üzenetére
El van tévedve a supportos. BG-nak van EU-s raktára, csak ha onnan rendelsz, akkor jön EU-n belülről.
Ez az opció elsőbbséginek felel meg, de ugyanúgy Kínából érkezik, tehát vámköteles.Szerk.: Fölösleges priority-vel rendelni egyébként, ugyanis ha fennakad a vámon itthon, kényelmes 2-4 hetet fognak ülni rajta.
[ Szerkesztve ]
-
DarkVodor
újonc
Hello
Olyan kérdésem van hogy Bang good-ról szeretnék rendelni egy modell(repülő) távirányítót (kb 26 ezer Ft) és az oldalon az egyik supportos azt írta, hogy ha "priority direct mail"-ként rendelem akkor az olyan mintha EU-n belülről jönne (szóval nincs ÁFA). Valakinek van ezzel tapasztalata?
-
beg
veterán
válasz
steewattyoo #81560 üzenetére
Akkor a fennakadt tételnek a teljes árát kell leigazolnod banki kivonattal, rendelés visszaigazolással.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz
asDTesa #81559 üzenetére
Ez egy jelzés a futárnak, hogy fizetned kell. Ettől a csomagodat viszik ahogy tudják, ez csak egy széljegyzet. Nem túl praktikus, tény
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
steewattyoo
csendes tag
Külön eladóktól rendeltem, külön csomagban érkeznek, szerintem a többi még úton van..
Magyarul a vámon fennakadt csomagban csak egy tétel van.Nyilván most már tudom, hogy érdemes külön fizetni azt amivel para lehet, de ezt sajna elbaltáztam.
Guitar Hero magyar custom számok: http://guitarherofan.mlap.hu, és youtubon a magyar nyelvű számberakás how to videó: http://www.youtube.com/watch?v=AGnVFt68OMk
-
beg
veterán
válasz
steewattyoo #81554 üzenetére
Csomagonként kell vagy nem kell majd fizetned:
"A rendelt termék ára: a rendelt csomagra vonatkozó, abban helyet foglaló árucikkek összértéke, beleértve a postázási és egyéb költséget is."
Ali egy piactér rengeteg eladóval. Nem egy globál webáruház. Ha több tételt rendelsz ugyanattól és az összérték meghaladja az áfa határt akkor érdemes külön pár nap eltéréssel megrendelni.
[ Szerkesztve ]
-
steewattyoo
csendes tag
Sziasztok
Visszaolvastam sokat, de erre nem láttam választ:
Ha aliexpressen rendeltem és fizettem több dolgot egyszerre bankkártyával, és az egyik megakadt a vámon, akkor ugye nehézkes a fizetési igazolást mutogatni a netbankból..
Felvettem a kapcsolatot az eladóval, és talán sikerül küldenie egy számlát.
Az kielégíti a navot, vagy ilyenkor mire lehet számítani, mitől lesznek boldogok?
(nem elsumákolni akarom, viszont az egész ~80$ -ról nem akarom megfizetni az áfát egy 30$os tétel miatt)
Előre is kösziGuitar Hero magyar custom számok: http://guitarherofan.mlap.hu, és youtubon a magyar nyelvű számberakás how to videó: http://www.youtube.com/watch?v=AGnVFt68OMk
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
PC alkatrészeket (komplett gépet akarok építeni) érdemes rendelni EU-n belülről? Itthon főleg a vga árak vannak most elborulva. Tudtok esetleg valami webshop-ot ahol érdemes lehet körbenézni? Amazon.de pl?
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
pajszer91
tag
Sziasztok
Mostanában hány nap alatt vált a 2. Célországba elküldve után Célországban feldolgozvára
hó elején csodálkoztam a gyorsaságon, most el lehetnek úszva itthon?
-
d@vee
őstag
Banggood-on hogyan kell jelezni, ha hibásan jött a termék?
Ja
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Turbobacsi #81541 üzenetére
PostNL-lel érkezett.
Június 7-én rendeltem, ma hozták, 19 nap alatt volt itt, az korrekt.
Még majd egy nagyobb kártya kell, meg valószínű pufferaksiként kell egy powerbank, mert tanulóautóba lesz, és ha lefullad, akkor mentés után le is áll a felvétel, ami nekem nem jó, de erre egy legolcsóbb powerbank is megfelelő lesz.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Occon adom #81505 üzenetére
Nekem ma meg is érkezett a küldeményem.
Autós kamerát rendeltem, innen, gyorsan érkezett, és jó is
G1W-CB : [link]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
EG0
aktív tag
válasz
varadigabor #81520 üzenetére
Ugyanezt írták nekem is. Április végén már az országban volt a csomagom (Kínából pár nap alatt), azóta nem képesek vámkezelni és kihozni egy megyén belül. Pár nap múlva július... fuck Magyar Posta.
-
kányabé
csendes újonc
-
Habsteve
tag
Sziasztok,
Rendelni szeretnék egy akksit a laptopombam.
Régen olvastam hogy problémák voltak minden ilyen jellegű termékek mert robbánás veszélye lehetséges, ezért megakadtak a vámon ilyen termékek?
-
norbert400
tag
válasz
amadeus11 #81532 üzenetére
szia, igen jól tudod.
Spemallon ügyelj arra hogy biztos lehessen választani eu expresst, mert van olyan készülék ahol a leírásban szerepel is, hogy automatán royal mailre fogja rakni, hiába az eu expresst választottad.
Varesz_86:
Ha vámköteles akkor úgy számolj hogy alsó hangon 4hét míg megkapod.
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
kányabé #81526 üzenetére
Szia én is úgy rendeltem, nekem 20.a óta áll hogy célországban feldolgozva, bár én a posta oldalán néztem mert a track 17 még mindig ezt írja : 2017-06-19 10:30 VIENNA, In transit-it's progressing through Post network, te hol láttad hogy Bécsben vámkezelés alatt van? Örülnék neki ha jövő héten megérkezne...
-
amadeus11
senior tag
Jól tudom, hogy a Tiny Deal-en, ha nem eu warehouse-os a termék akkor adót és vámot kell fizetni? Spemallon viszont ha az EU expresszt választom nincs vám meg adó? Valami jó beszerzési hely LEECO telefonokra? Le2 vagy Le S3 érdekelne arany változatban.
There is a star
-
Buvana
aktív tag
Az igen! Páran örültek itt ennek a státusznak, hogy végre, meg eddig kellett várni, stb. Ezért azt gondoltam hogy 1-2 nap max. Egyébként 06.06 óta ül a dolog. És szólva lett postára, ígéret szerint meggyorsítják! (még e státusz előtt)
[ Szerkesztve ]
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
Buvana
aktív tag
Hali! Ha pénteken, 2017.06.23-án reggel 6:51 kor Vámkezelési indítvány NAV részére elküldve státuszba került a csomagom, akkor az meddig lesz úgy? Illetve mikor lesz belőle kézbesítés?
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
kányabé
csendes újonc
Haliho,
Valaki aki kicsit otthon van a spemallal kapcsolatban. 05.31-én rendeltem tax insuranceval csomagot, Bécsen keresztül érkezett kishazánkba. Ott állt több mint egy hetet vámkezelés címen. Itthon jelenleg
Célországba elküldve / Item sent abroad 2017.06.21. | 10:15
Célországban feldolgozva / Processed in the destination country 2017.06.21. | 22:18Kérdésem lenne: Elkepzelhető, hogy itthon is a vámosok keze közé kerül a csomag és ezzel is megnő a szállítási idő? (Igazából már feladtam a hitem hogy most csütörtökre, baratnőm diplomaosztójára ideér, szóval megnövekedett türelemmel vàrom
. )
Vagy azt latjak hogy Eu vamkezelt es lehetseges hogy nem megy vegig azon a proceduran mint a többi Eu-n kivüli sima csomag?
Végül pedig van a spemallnal olyasmi vásárlóbarát 60 napos türelmi ideje mint az alinak vagy az ebaynek? Ha mondjuk még hetekre beragad akkor erdemes lesz felkeresni az eladot/esetleg disputez inditani?Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
őstag
Hello!
Valaki esetleg tudja hogy ilyet rendelni mennyire problémás? Mert oké h kötúzi forgalomba nem használhatom de nem is azért kell
Vagy ennyire nem nézik a vámon? Habár elvileg amíg nem kapcsolják be nem látni a színét.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Na nálam is váltott, belföldi feldolgozásra továbbítva.
Akkor hétfő kedd körül jön a dashcam
-
tibcsi0407
félisten
válasz
varadigabor #81520 üzenetére
Azért sok a csomag, mert nagy ellenőrzések vannak és feltorlódtak a küldemények.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
varadigabor
senior tag
Most kaptam a levelet:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Küldeménye jelenleg vámkezelés alatt áll.
Kérjük szíves türelmét, mert jelenleg igen jelentős mértékben megemelkedett az országba beérkező (kimagasló részben rendelt árukat tartalmazó) küldemények száma, mely a teljes feldolgozási és vámkezelési folyamatot is meghosszabbítja
Küldeményét a vámkezelés végeztével továbbítjuk a kézbesítő postára".Eddig azt mondták hogy nagy ellenőrzések vannak, most meg hogy sok a csomag
Érdekes hogy szombaton küldik az email, lehet be lettek rendelve dolgozni?
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Xes
csendes tag
szép időt futott
2017.06.22 08:11 (GMT-7): Vámkezelési indítvány NAV részére elküldve
2017.05.27 13:28 (GMT-7): Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2017.05.25 13:25 (GMT-7): Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2017.05.23 10:52 (GMT-7): Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure -
Lacinet
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #81516 üzenetére
Oké-oké. Azt már letöltöttem az összefoglalóból. Köszi még egyszer a segítségedet! Bocsi, ha értetlennek tűntem, de ez az első. De látom ide fordulhatok a továbbiakban is segítségért. Szia: Laci
-
Lacinet
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #81514 üzenetére
Tehát, ha jól értettem az összefoglalót és a te általad leírtakat. Emailben küldjem meg már most számukra a 2 képet a fizetésről és abban adjam meg a postai nyomtatvány helyett az adatokat?(feladó:honlap), (cím: Kína) többivel nem kell foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Lacinet
csendes tag
válasz
Lacinet #81512 üzenetére
16.06.2017 16:15
Célországba elküldve (Export)
Netherlands ( NLAMSE
17.06.2017 13:00
Célországba elküldve (Export)
Netherlands ( NLAMSE
19.06.2017 11:04
Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
22.06.2017 12:46
Vám adatok megújítása
23.06.2017 14:24
Vámkezelés:-Értesítést küldése a fogadónak
Ez ugye azt jelenti, hogy vám és fizetési kötelezettségem lesz? -
Lacinet
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #81511 üzenetére
Köszönöm, köszönöm!
Olvasom, de a kérdéseimre választ adtál te, mert az összefoglalóban nincsen leírva, hogy elég, ha csak képet küldök a fizetésről. Még egyszer köszönöm a segítségedet! -
tibcsi0407
félisten
válasz
Lacinet #81510 üzenetére
Mobilnézetben vagy? Itt ennek a fórumnak a tetején megtalálod az összefoglalót. LINK
Elég egy-egy kép a Paypal-ról és a bankszámládról, esetleg a termék linkjét is bedobhatod az üzenetbe.
Amit nem tudsz, azt mindig hagyd üresen, címhez elég, ha a származási országot írod. Én névhez pl a webshop nevét szoktam.
Az összefoglalóban ezek jól le vannak írva egyébként.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Lacinet
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #81509 üzenetére
Köszönöm a hihetetlenül gyors, korrekt válaszodat!
Elolvastam mindent a fül alatt és a posta honlapján. Részleteiben érdekelne a dolog, mert még nem volt ilyenben részem. A feladó nevét és címét honnan tudom meg? Elegendő elmentenem képbe a fizetést és elküldenem? Ilyenekre.[ Szerkesztve ]
-
Lacinet
csendes tag
Sziasztok mindenkinek!
Remélem jó helyen járok a kérdésemmel.
Azt szeretném megtudni, hogy vámkezelés alá vonták a megrendelt terméket jogosan, viszont a felét paypal a másik felét bakszámláról fizettem. Most melyikről kell a másolat?
Továbbá tudnátok olyan topikot itt mondani, ahol részletesen leírják ennek menetét?
Köszönöm szépen! -
válasz
most mondta a posta hogy a logisztika nem gyorsposta szmbat vagy vasárnap éjjel szállitják a postákra és hétfőn lesz valszeg kézbesitve
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Graphics
Jómunkásember
Aliexpressen tud valaki SincerityTrading szintű store-t?
-
d@vee
őstag
Departed from local distribution center jún. 19 óta. Gondolom hétfőig ne is várjam, itt valahogy pénteken nem jön csomag, pedig a postás a leveleket viszi.
Ja
-
válasz
Graphics #81501 üzenetére
nekem is ugyanakkor ért be, tegnap este 6 körül váltott át, de posta szerint még a logisztikán pihen ma már nem várható hogy kihozzák, csak esetleg hétfőn.
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Graphics
Jómunkásember
A Célországban feldolgozva / Processed in the destination country státusz után mennyi idő, amíg gondolatra ébrednek?
19. óta pihen a csomagom ,de tracking nem moccan.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix X570-E Gaming
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest