Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
13. adtam le egy rendelést a minidealnál. 15. már jó volt a tracking number és az volt írva, hogy célországba elküldve. Azóta semmit nem változott. Csakis ez az egy infó van semmi más
2013.06.15
15:08
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadMár elég ideges vagyok sorra írnak emberek akik akkor vagy később rendelek mint én hogy nekik már megjött a csomag.
-
kmisi99
addikt
Végre 1.5 hét után változott 4px en a csomagom státusza.
2013-07-03 07:56:24 RECEIVED AT DESTINATION TRANSIT CENTRE
Ha itt körül jár szerintetek durván mikor számítsak az érkezésre? Van esély, hogy péntekig ideér vagy még mindig sokat kell várni? -
kmisi99
addikt
Nekem is rohadt Szentpéterváron van a csomag. Ilyenkor mi a fene legyen? Ez tök jó gondolom 2 hét lesz mire megjön ha megjön.
-
kmisi99
addikt
válasz nepszter1 #5930 üzenetére
Még 1-2 napot várj. A posta.hu-n lassabban kerül be. Próbáld még meg a 17track ot. Illetve próbálgatni kell. Nagyon leterheltek a külföldi oldalak de be fog jönni mindegyik csak várni kell 10-20 percet.
4px reggel óta mutatja, hogy a célországba a csomagom a posta.hu-n még mindig nincs ez bekerülve szóval ott van 1-2 nap késés.[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Nemsoká rendelni fogok a minidelról. Akkor már HK postal küldik ők is a cuccot? Azzal kevesebb eséllyel lesz szívás?
-
kmisi99
addikt
17 track szerint 10-07-2013, Despatched to overseas (Country code: HU) áll a csomagom remélem jövőhéten már kézhez kapom bár eddig csak a 17 track mutatja ezt a 4px még nem írja a posta.hu még nem is látja.
-
kmisi99
addikt
Na úgy látszik kereken 1 hónapot kellett várnom míg a rendeléstől a kezembe jön a telefon. jún 13. rendeltem a minidealról és tegnap érkezett vámra.
-
kmisi99
addikt
10. feladott csomag sg postal rosszabb esetben is várhatóan megjönne hónap legvégére általában?
-
kmisi99
addikt
Singpost szerint Arrived at overseas a csomagom. Az összes többi tracking oldal behalt. Akkor valószínű már az orszában van?
-
kmisi99
addikt
Azigen a mostani telefonom olyan gyorsan jön, hogy még csak nem is volt vám elé állítva már vámkezelve van.
-
kmisi99
addikt
válasz KurtCobain #7062 üzenetére
Nagyon remélem holnap már hozza a postás.
-
kmisi99
addikt
válasz KurtCobain #7072 üzenetére
Antelife tudtommal sg vel küld. Legalábbis nekem eddig azzal jött. Nem is nagyon volt vele problémám.
-
kmisi99
addikt
Most elég szépen jön az SG post 18. rendelésem 26. pénteken már a kezemben volt.
-
kmisi99
addikt
A focalprice on egy rendelésem lassan egy hete paid&unpacking státuszba van. Normális ez? Várjak még pár napot, hogy postázzák?
-
kmisi99
addikt
válasz maj-viktor #9818 üzenetére
Nyilván vámkezelik az eus csomagokat is mert fegyvert meg drogot Európából is kaphatsz postán így szúrópróba szerűen azokat is kinyitogatják stb csak ha euból jön nem vernek rá áfát meg vámot.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
válasz maj-viktor #9821 üzenetére
Ez is igaz.
-
kmisi99
addikt
válasz instantwater #10069 üzenetére
Amikor nekem volt ilyen akkor a dhl hozta ott a paypal számlát le screenshootoltam elküldtem meg valami dokumentumot kellett kitöltenem, hogy honnan vettem mi lenne az amit vettem és ennyi volt.
Egyébként van már infó, hogy csak azért fogtak meg egy rakat csomagot mert hó vége volt aztán kellett a pénz vagy most már teljesen ráálltak a minidealra?
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Van valami jó leírás paypal refound ról? Most lenne rá szükségem először. A focalprice már 24. óta ül a pénzemen és még mindig nem adták fel a telefont.
-
kmisi99
addikt
Szomorú, hogy most teljesen megfordult az arány 100 ból 2-3 csomagot fogtak meg eddig most meg 100 ból 2-3 mat nem fognak meg
-
kmisi99
addikt
válasz instantwater #10299 üzenetére
Valahogy meg kellene oldani, hogy felhívjuk az emberek figyelmét ne reklámozzák mit és honnan vettek.
-
kmisi99
addikt
Na nekem is vámolják a csomagom. Mi a leggyorsabb folyamata annak, hogy megkapjam? Olvastam olyat itt, hogy emailbe is lehet küldeni számlát stb ezt hogy kell? Még nem kaptam levelet a postától csak kiírja a posta.hu, hogy postai vámkezelés alatt.
-
kmisi99
addikt
válasz gghrtz #10991 üzenetére
Én küldök iskolalátogatásit hátha lesz valami kedvezmény de én se értem minek kell. Banki igazolás nem kell oda van írva paypal vagy banki igazolás ha van paypal az elég.
Egyébként honnan az anyámból szívjak ki ilyet, hogy ikatószám?
Meg jött a postán a levél azért be kellene mennem a levélben ugyan ez az xml dokumentum lenne?
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Paypalon hol találom a számlát aminek a screenshootját el kell küldenem?
-
kmisi99
addikt
Kösz a válaszokat meg is van. Egyébként a postaimport@posta.hu ra vagy a vamkezeles@posta.hu ra küldjem az emailt? Csak mindenhol más van. Van akinek ezt van akinek azt mondták.
Szerk: Bár a postán kapott levélben postaimport van. Szerintem küldöm oda.
Úgy, hogy diák vagyok érdemes lenne iskolalátogatásit küldenem? Bepróbálkozzak vele hátha van diákkedvezmény?
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Egyébként akkor kiderült már, hogy mit figyelnek? Minit? SG postot? Sárga dobozos csomagolást? Vagy mindet. Mert ha igen akkor most már leállok a telefonok vásárolgatásával 2-3 hónapig használok egyet eladom aztán vége a jó életnek, hogy havi 2 új teló.
-
kmisi99
addikt
válasz gghrtz #11094 üzenetére
Biztos nem lehet szerintem. Jól tudják már, hogy a sárga csomagolású home and garden csomagban a minideales cuccok jönnek hisz eddig minimum 100 at fogtak meg, Ha azt mondod pl locsolócsap van benne vagy virágmag stb tuti gyanakodnak, és kinyitnák utána meg nagy szívás lenne.
-
kmisi99
addikt
válasz maj-viktor #11584 üzenetére
Futároknál is 99% ban megfogják. Legalábbis a DHL nél kb mindent vámolnak.
-
kmisi99
addikt
Van valaki akinek volt már garis tapasztalata? Úgy hallottam ha ajánllva föladom kínába és ők visszaküldi a javított telót akkor lobogtathatom az ajánlószelvényt, hogy azt nem vettem hanem garanciából jött vissza. Vagy dupla vámot kell fizetnem?
-
kmisi99
addikt
Egyébként szerintetek mire számíthatok egy jiayu g4 a to2c.com ról vettem fő probléma, hogy kontakthibás az usb csatlakozó hol tölti hol nem illetve a wifije bűnösen szar egy szobával arrébb már dobálja le a jelet. Szerintetek kicserélik vagy javítják?
-
kmisi99
addikt
válasz Stanley-B. #26062 üzenetére
Nehogy már itt legyek egy szarral 55k ft bukással. Dec elején rendeltem szóval bőven túl van a 45 napon.
-
kmisi99
addikt
A to2c nek fogok vissza küldeni telót. Mikre érdemes figyelni? Küldtek dokumentumot amit ki kell tölteni meg nyomtatni.
-
kmisi99
addikt
Patt helyzetbe vagyok van egy javítandó telefonom aminek a micro usb je kontakt hibás. A kínaiak emailben azt írták elküldik a gyárba és megcsinálják de ha emberi hibából rossz akkor nekem kell állni a javítást. Mi van ha még valami 5-10 000ft os javítási költséget is rám sóznak? Csak mert lehet kis forrasztgatás és jó is lenne mert ha mozgatom a töltőt tölti.
-
kmisi99
addikt
Igen én is ettől félek. Mert igen valószínű én ronthattam el de nem mindegy az se, hogy valószínű takony minőségű alkatrész engedett el mert nem igazán fejtettem ki rá soha nagy behatást.
hege21 Tudok forrasztani de azért ennyire nem viszont biztos van aki jól meg tudja csinálni.
-
kmisi99
addikt
Nem nagyon vettem még aliexpressről. Ez az eladó mennyire számít megbízhatónak? [link]
Vajon érdemes innen rendelni a linken lévő billentyűzetet? Közel 2000ft al olcsóbb mint ebayen és 5000 ft al mint a hardveraprón.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Egy hibás memóriakártyát kellene visszaküldenem kínába. Hogy érdemes ajánlva vagy anélkül? Ha igen mennyi lenne az ajánlás költsége? Azt nem találtam a posta.hu-n csak azt hogy kb 350ft egy 20g-os levél feladása simán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest