-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Vjankovics82 #93570 üzenetére
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Laza...
addikt
válasz Vjankovics82 #90396 üzenetére
Honkongban van, egy közbenső állomáson. Majd jön. Relax
Never give up!
-
Vjankovics82
senior tag
válasz Vjankovics82 #90389 üzenetére
???? Tudjátok rá a választ?
-
Josi
aktív tag
válasz Vjankovics82 #90091 üzenetére
Az alin irták, hogy febr 1-15 között nem postáznak.
Gondolom ott is úgy van.
Talán a jövő héten beindul a normális üzletmenet, a következő ünnepig.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
beg
veterán
válasz Vjankovics82 #90091 üzenetére
Legyen. Csak finomabb stílusban, hátha azt meghallják.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Bornie127
aktív tag
válasz Vjankovics82 #83988 üzenetére
Gondolom LVS kezdetű a csomagszám, szóval nem, nem Mo-ra érkezett meg. Majd egyszercsak hizzák.
-
Bornie127
aktív tag
válasz Vjankovics82 #83981 üzenetére
Azt csinálják, hogy ez Belgiumba érkezett meg 9.-én, onnan az egy nap és egy hónap között bármi lehet.
-
szmyky
aktív tag
válasz Vjankovics82 #77644 üzenetére
Az összefoglalóban megtaláltad volna...
Kínai ünnepek -
beg
veterán
válasz Vjankovics82 #77644 üzenetére
Elvileg 27-2 között lesz az ünnep. De sokan előbb elkezdik, kérdezz rá az eladónál.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
KamuMazsola
őstag
válasz Vjankovics82 #76983 üzenetére
Ha német raktárból jrendelsz, akkor nincs plusz teher, ha kinából, akkor 27% és ehhez még jön a posta vámkezelési költsége ami 2500 Ft, ha nem emelték jan 1-től.
Üdv.: KamuMazsola
-
beg
veterán
válasz Vjankovics82 #76935 üzenetére
-
Beni2360
félisten
válasz Vjankovics82 #57438 üzenetére
22 € felett igen
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
beg
veterán
válasz Vjankovics82 #57438 üzenetére
Halovány reménysugarat leszámítva igen.
-
RVR400
veterán
válasz Vjankovics82 #53543 üzenetére
Akkor nem is értem a kérdést. Ott van, hogy fizetni fogsz, mint a katonatiszt.
-
maj-viktor
őstag
válasz Vjankovics82 #53513 üzenetére
A DHL nem is küld e-mailt...
először kapsz egy SMS-t tőlük benne a DHL AWB kóddal, mely egy 10jegyű kód!De várj kimásolom az SMS tartalmát!
"Tisztelt Ügyfelünk!
Kérjük e-mail-en küldje el e-mail címét a vamkontakt.hu@dhl.com címre, mert a DHL Express forgalmába küldeménye érkezik. AWB: xxxxxxxxxx "Parancsolj, csak neked begépeltem!
(ami amúgy röhejes, mert nekem pl. szinte minden csomagomon rajta van a mobilszámom és e-mail címem.. de ez a protokoll náluk - így mennek a dolgok!)Azaz írnod kell feléjük egy e-mailt benne a AWB kóddal, hogy xyz vagyok az alábbi kóddal várok csomagot külföldről! És mellékelve - nagyon gyorsan (~24óra alatt) elküldenek e-mail mellékletben scaneket a csomag papírjairól és tájékoztató e-mailt írnak! DHL-ék nagyon gyorsak és korrektek... csak "írtó drágák", ingyenes lassú postához képest ugyebár, általában +20-30$ a szállítás, aztán 100% ÁFA (27%) - vám (2,5% általány) fizetés és 3.000 Ft vámkezelési költség... cserébe viszont tényleg gyorsak... és minden ügyinzétésssel együtt ~1-2hét alatt megkapod a csomagod a világ másik feléről fizetés pillanatától, a házhoz szállítás - kézbekapás pillanatáig!
De ha gyorsan kell valami, nagyon megérheti!
(nálam ez ilyen évi max. 1-2 dolog szokott lenni)[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
beg
veterán
"Küldemény visszatartva - költségek rendezése után címzettnek kiszolgáltatható "
Ez ugye neked sem tűnik olyannak, mintha nem kellene fizetned? Szépen hívd fel őket, ha eddig nem jelentkeztek. Futárnál fogsz majd fizetni egyébként amikor ma/holnap megkapod.
[ Szerkesztve ]
-
lililááá
csendes tag
Ezt nézted? GPS TMC
-
beg
veterán
Ezt nem így szereted volna beilleszteni ugye?
-
Zeki
nagyúr
válasz Vjankovics82 #53434 üzenetére
passz, megnéztem a méljeim,a dhl TN 10 számjegyű.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz Vjankovics82 #53415 üzenetére
Nem kell hogy azonnal látszódjon.
-
bl4ze
veterán
válasz Vjankovics82 #45992 üzenetére
Bízzunk benne, még nem votl itt a posta úgy tudom. (céges cím)
UPDATE : nem nyert, volt a posta : nem hozta
[ Szerkesztve ]
.:. bl4ze .:.
-
beg
veterán
válasz Vjankovics82 #45907 üzenetére
Megérkezett
Átnézték
Továbbküldték, nemsokára megkapod.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz Vjankovics82 #45904 üzenetére
Ha már nem fordítod le guglival, azért a Budapest nem volt gyanús?
-
tfalcon96
aktív tag
válasz Vjankovics82 #45904 üzenetére
Megérkezett az országba.
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
Füleske
addikt
válasz Vjankovics82 #45843 üzenetére
trackitonline.ru
postnl oldalán ez van :
Posta.hu nem látja.[ Szerkesztve ]
-
peter.taylor
csendes tag
válasz Vjankovics82 #45809 üzenetére
Lehet nem írok újat,de holland postát itt kell nézni:
http://www.postnl.post/ -
Zeki
nagyúr
válasz Vjankovics82 #45730 üzenetére
paypal dispute. ennyi.
-
Vjankovics82
senior tag
válasz Vjankovics82 #45685 üzenetére
? erre valaki nem tud semmit?
-
Zeki
nagyúr
válasz Vjankovics82 #45647 üzenetére
Szerintem is.
-
Vjankovics82
senior tag
válasz Vjankovics82 #45632 üzenetére
?
azt mondták a tinydealon hogy rosszul jelzi a trackszámot? szerintem átbasztak!
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz Vjankovics82 #45563 üzenetére
Ki van kérve agy TN a csomagodra.
Ennyit jelent.(#45562) Ch0
Pont úgy.
Megrendeli a szolgáltatást a postától, de maga a TN csak onnan él hogy be is battyog vala a postára vagy ha futárt rendelt akkor a futár kezébe adja...
A két esemény között 1 naptól a végtelenségig bármennyi idő eltelhet.Hogy érthetőbb legyen egy magyar példa:
MPL (Magyar posta logisztika) - Vaterafutár
Ha ezen kitöltöd az összes adatot, mondjuk úgy hogy te vagy a feladó, én meg a címzett, akkor 10 perc múlva tudsz nekem adni egy TN-t.
De ha sohasem viszed be a csomagot fizikai valójában a postára, vagy adod a futár kiskezibe, akkor bizony ez a TN sosem fog élni...
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Dominó85
addikt
válasz Vjankovics82 #45383 üzenetére
No ez már jobban hangzik. Mert ezek szerint már az orosz elosztóban van.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz Vjankovics82 #45379 üzenetére
Még csak most fog elindulni keletről...
* Péter - 06302461862 *
-
válasz Vjankovics82 #26899 üzenetére
Akkor pár nap múlva elindul a küldeményed. Ennyi.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
válasz Vjankovics82 #26897 üzenetére
Figyelmeztetnek, hogy hamarosan (ez lehet akár több nap is) elküldik a csomagot. Szerintem valami szép ferdítése az angolnak. Véletlenül nem Maláj postával (MPC) jön?
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Stanley-B.
őstag
-
raulicio
senior tag
válasz Vjankovics82 #21822 üzenetére
Szerinted?
-
Bagira01
veterán
Nekem így két ünnep között, nagy vehemenciával rávetették magukat az 1x már megvámolt gariba visszaküldött és most javítva megérkezett telóra. Pedig elvileg rá van írva a régi csomag száma és hogy garanciális Az a szívás, hogy a kiküldött csomagszám alapján még meg se érkezett kínába a teló és nincs meg a papír amivel az elsőt fizettem
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
ekrisztian
őstag
Elképzelhető minden, de amire te vágysz az plátói marad.Inkább sanszosabb mondjuk az IMEI alapján kivetett artisjust adó
-
Outlander
addikt
Ezt tudnám válaszolni csak... [link]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
kcsa
veterán
-
forrest85
senior tag
válasz Vjankovics82 #18659 üzenetére
A vám befizetésének igazolásáról sajnos Neked kell gondoskodni. Itt valahol leírták már a mai napon hivatalos szöveggel.
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
Palomar
csendes tag
válasz Vjankovics82 #17180 üzenetére
bankkártya kivonat netbankból printscreen vagy pdf
ott látszik hogy www.aliexpress.com -tól vettél xy USD-ért akármitÜdv: Palomar
-
szlibud
tag
válasz Vjankovics82 #17126 üzenetére
8 nap volt a vám elé állítástól az adatbekérés? Szuper, akkor még jövő héten se lesz új telefonom
Egyébként szerintem is még így is megéri, ha nem kereskedni veszem, csak mondjuk akkor valóban DHL-el rendelem és már rég használnám, ahelyett h 5 hete várok...
-
sunavlys
senior tag
válasz Vjankovics82 #17126 üzenetére
Tehát ti azt gondoljátok, hogy csak annyi csomag jön Kínából, amennyien itt jelzik, hogy megfogták?
(és az nem lehet, hogy aki sokat rendel azokat már eleve cím alapján kiszűrik?)
ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
-
RVR400
veterán
válasz Vjankovics82 #16982 üzenetére
Nézd meg, hogy mi van a csomagodra írva, és milyen értékben...
Én most 8-ból 7 csomagnál járok, ma lett megint 2... Ami megjött ma, rá van írva, hogy Phone és 60 USD... Ennyi, és nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani.
-
petrosz84
csendes tag
válasz Vjankovics82 #16982 üzenetére
Ne haragudj, de szegény, Posta ügyfélszolgálaton ülő hölgyet mennyire érdekli, hogy megvámolnak e, vagy sem? Főleg, hogy a megérkező csomag vámkezeléshez a NAV kollegáihoz kerül nem a posta alkalmazottaihoz, a vám után kerül a postához. Nem gondolnám, hogy a hölgynek, aki egyébként ügyfélszolgálathoz képest igen csak kedves volt, a telefon letétele után az lett volna az első dolga, hogy ír a NAV-nak, hogy keressenek rá a csomagra.
-
Zeki
nagyúr
válasz Vjankovics82 #16471 üzenetére
Nem kell másolni semmit, a levélben van egy postai azonosító, az legyen az emailed tárgya, és mehet forwardolva a paypal és a bolt emailje.
-
dex02
tag
válasz Vjankovics82 #16420 üzenetére
Lehet utólag is számlát kérni minidealatől, csak épp a számla fogalmával nincsenek tisztában, most legutóbb azt írta chaten h küldjek minta számlát, h h kéne kinéznie
-
tango75
csendes tag
válasz Vjankovics82 #16415 üzenetére
És mikor lett vám elé állítva ?
-
RVR400
veterán
válasz Vjankovics82 #16213 üzenetére
Mivel a pénzt visszakapod, így nyilván nem fogja feladni még egyszer. Rendelsz egy másikat, aztán ennyi. A pénz nekem eddig mindig 5 napon túl jött vissza, és inkább közelített a 10-hez.
-
maj-viktor
őstag
válasz Vjankovics82 #16213 üzenetére
Paypal-nál nekem az e-mail küldése / megkapása után 2-3 nap, ali-nál több volt eddig... ~5nap!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
kunasgabi
tag
válasz Vjankovics82 #15534 üzenetére
Nekem pont ugyanez. DX ről CN posta.
-
RVR400
veterán
CN Postos csomag? Nézd meg [link] csomagszám alapján. Ha olyan státuszt hoz, hogy NULL, akkor az nem fog ideérni, mert visszadobta a posta.
-
törölt tag
Voltam, 2013.09.16. küldemény feladva státusz CN-nel, de szombat reggel új TN, SG post, most singaporban dekkol....a csomi
-
fotosjani
aktív tag
válasz Vjankovics82 #15270 üzenetére
Nekem is hasonló, valószínű vissza lett fordítva a csomag a feladónak.
Nekem CN Post,és sajnos semmi bejegyzést nem írnak a Track log-ba ha visszafordítják a csomagot. -
axioma
veterán
-
axioma
veterán
válasz Vjankovics82 #14947 üzenetére
Valoszinuleg azt akarta irni, hogy elinditottak a csomag kerestete'se't, es ha van fejlemeny, amint lehet tudatja veled.
-
kgymac
őstag
válasz Vjankovics82 #11278 üzenetére
Akkor még egy kis türelem, lehet, hogy holnapra minden helyreáll: vagy lesz eladód, rendeléssel, sikeres fizetéssel, vagy eltűnt, csaló eladó refunddal. A pénzed meg hazaindul, de elég lassan .
-
kgymac
őstag
válasz Vjankovics82 #11272 üzenetére
Bankszámlán a vásárlás terhelésénél biztosan van tranzakció azonosító. Ezzel kéne reklamálnod. A paypal-nak,ebay-nek is lehet írni, gondolom, az ali sem kivétel (legalábbis eddig sokat klónoztak a paypal-tól, az eddigi írások szerint).
A paypalon, ha eltűnt egy ebay-es eladó, automatikusan visszakaptad a pénzed. De nem azonnal, csak pár munkanap múlva. Most meg éppen hétvége van. Kicsi türelem. Bár az alinak most is írhatszt. -
Zeki
nagyúr
válasz Vjankovics82 #11272 üzenetére
Írsz az alinak, holnap meg bemész a bankodba és kéred a tranzakció törlését. Van valami szakszó erre.
-
llax
senior tag
válasz Vjankovics82 #11269 üzenetére
Náluk még nem jártam... (Talán a PayPal hiánya miatt nem?)
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
válasz Vjankovics82 #11266 üzenetére
Nem valami adatbázis hiba ?
-
llax
senior tag
válasz Vjankovics82 #11266 üzenetére
Nem lőttek a pénzednek. Vitát nyitni a PayPalon kell. Ha eltűnt az eladó, akkor nem is vitázik. Ha nem reagál, idővel visszajön a pénzed.
-
forrest85
senior tag
válasz Vjankovics82 #7304 üzenetére
Megérősítem én is.
Képzeld Svejk megkaptam ám a cuccost, már reszelem egy ideje. Egy bajom a Tablettel, hogy jobb hangszóról is lehetne benne. Autóban elég halk.A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
Švejk
őstag
válasz Vjankovics82 #7304 üzenetére
Tuti. Nem tehet mást.
Ja, szerintem hétfőn megjön. -
barnam_
nagyúr
válasz Vjankovics82 #7239 üzenetére
Nem. Majd értesítenek, ha fizetned kell, nyugi
-
b0bcat
addikt
válasz Vjankovics82 #7184 üzenetére
Mindenre kell fizetni 22 (ajándék esetén 45) ajró érték felett. 150 ajróig "csak" 27% áfát, felette még 2,5% vámot is. Ha pedig fizetni kell, akkor nem a csomagra ráírt kamu összeg a mérvadó, hanem bekérik az utalási bizonylatot.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, már havi 417 Ft-tól! > https://tinyurl.com/3kjn749m
-
tolvaj!
őstag
válasz Vjankovics82 #7184 üzenetére
az unió területén nem rendelkezik semmilyen engedélyel. szerintem kell és az a jobbik eset. rosszabik esetben vissza is fordítják. de felesleges parázni, ha csak nem voltál annyira lüke, hogy DHL el vagy más futárral hozasd akkor 90% hogy átjön.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
kcsa
veterán
válasz Vjankovics82 #7182 üzenetére
Meg különben se nagy ügy ha levámolják. Kivéve ha nagyon nagy értéket rendeltél. Akkor is kellemetlen max, mert ugye ennek tudatában rendel mindenki.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
válasz Vjankovics82 #7179 üzenetére
szokj már rá hogy az eredeti szöveget másolod be... Nem az első alkalom.
Egyébként csak vám elé állítva. És használhatod a magyar postát is, belföldön az a korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
-
joiner007
aktív tag
válasz Vjankovics82 #7165 üzenetére
Magyarországi elküldésre felvéve!
-
kiralyroli
tag
válasz Vjankovics82 #7173 üzenetére
Egyszer táblagépet rendeltem Tinydealról német ragszámmal jött azt nem vámolták! Célországba megérkezett után már kézbesítették is. Milyen órákat rendeltél?
Te ragszámod sem látszik a német posta oldalán? Nekem egyedül a magyar postán él a TN.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz Vjankovics82 #7165 üzenetére
18-án elküldték Magyarországról. vagy -ra. Akárhányszor olvasom mindig másképp értem
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Vjankovics82 #7162 üzenetére
ezt így a Jó Isten sem fogja értelmezni Neked
eredeti szöveget rakd be, biztos van aki gagyog németül
-
KurtCobain
őstag
-
vegyszer
addikt
válasz Vjankovics82 #6885 üzenetére
Én csak a telót venném meg BÁRHONNAN! Gyakori, hogy kimarad a dobozból... Vagy nem minőségi darab. A mymemory oldala bevált többeknek. UK-ból szállít, gyorsan, lehet a mobilt is simán beelőzi
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
kcsa
veterán
válasz Vjankovics82 #6885 üzenetére
Ha továbbmész, akkor kapsz tételes listát arról hogy mit vettél, mennyiért, és csak utána fogod kifizetni.
Azért gáz nulla angoltudással kínából vásárolni... Tényleg nem ellened szól, de annyian próbálkoznak translate-el, és aztán jönnek itt a jobbnál jobb kérdések...
-
vegyszer
addikt
válasz Vjankovics82 #6816 üzenetére
Frankfurt határ eset 5 napra. Nekem Britanniából pont egy teljes hét, egész pontosan 160 óra volt, míg megjött.
A szöveg értelmezését meg sem próbáltam...
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Vjankovics82
senior tag
válasz Vjankovics82 #6816 üzenetére
? valaki?
-
dobostorta
tag
válasz Vjankovics82 #6468 üzenetére
köszi, de ezek sajnos nem MTK6589T-s procival rendelkező UMI X2-ők..... (ezek csak magonként 1.2 GHz-et tudnak, míg a turbo 1.5 GHz-es és a GPU-ja is magasabb órajelet tud )
-
kiralyroli
tag
válasz Vjankovics82 #6324 üzenetére
Én meg 2.án órákat meg pár apróságot 5.én adtak ragszámot de még mindig nem látszik semmi. A Lenovo a800-at meg pénteken állították vám elé remélem holnap megkapom
-
Endura69
csendes tag
válasz Vjankovics82 #6247 üzenetére
Egy fekete zacskóba voltak becsomagolva,ez már a kibontás utáni állapot.
Te is fiam,Bluetooth?
-
Endura69
csendes tag
válasz Vjankovics82 #6247 üzenetére
Elküldtem nekik a képet a csomagról kibontás előtt,gyanús volt az alakja,mert már rendeltem tőlük előtte is,meg azután két képet küldtem még el.Most videót akarnak,hát azt nem készítettem róla.
Te is fiam,Bluetooth?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Vjankovics82 #5967 üzenetére
Nem DHL , Deutsche Post
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
hunaqua
addikt
válasz Vjankovics82 #5965 üzenetére
Ezek a posták nem "önállóan" dolgoznak Ázsiában.Különböző szerződéseik vannak ottani postákkal.
Pl: Svéd Posta,Svájci Posta az SG Posta alatt fut.Ott lehet is látni,hogy ugyan úgy megy Szingapúrba mint az SG. (..igaz,hogy a saját oldalukon tudod követni,de a lényegen nem változtat).Amennyiben a következő bejegyzésen Te is Szingapúrt fogod látni akkor azt is az SG kezeli.Amennyiben nem,akkor valószínű,hogy azt a HK.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Vjankovics82 #5965 üzenetére
Deutsch Post / DHL?
Megérkezett a csomag a Hong-kongi elosztóba, nem?
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Vjankovics82
senior tag
válasz Vjankovics82 #5950 üzenetére
? ez mi? A szállítmány érkezett a 2013/03/07 a nemzetközi logisztikai központ német postai Hong Kong VV
-
hunaqua
addikt
válasz Vjankovics82 #4944 üzenetére
..senki tehenét nem őrizték ingyen
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Gege94
tag
válasz Vjankovics82 #4760 üzenetére
De siess, mert tényleg nem ér ide
-
SUPREME7
őstag
Úgy látom nem az erősséged a matek, úgyhogy megelőzvén, hogy még 20szor feltedd ezt a kérdést.
213 euró kb 62,000Ft.
62,000ft * 27% / 100 = ~17,000ft ---> Ez az áfa
62,000ft * 5% / 100 = ~3,000ft ---> Ez a vám mértéke, igazából a vám mértéke kategóriánként változó 0-12%-ig terjedhet eszerint, így ez lehet több, vagy kevesebb, én 5%-al számoltam.Tehát kb 20K pluszköltséggel számolhatsz és akkor nem ér meglepetés
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
1.hsz + szamologep!!!!
-
hippo0315
senior tag
válasz Vjankovics82 #4728 üzenetére
A vámmal és az áfával mindig számolni kell, max ha átcsúszik a vámon, akkor öröm és boldogság van
-
paolinho
őstag
válasz Vjankovics82 #4723 üzenetére
Szerintem meg ennyi idő alatt Sing.Post-tal is ideér. Kár rizikóznod a DHL-t. Egyébként meg, ha a DHL-en keresztül szeretnél rendelni mindenképpen, akkor azt tudd, hogy a DHL csupán "önszorgalomból" bekéri a vásárlás adatait. Erre azért van szüksége, hogy ha megszólítaná a vám, akkor egyből tudjon a te általad küldött adatokra hivatkozni. Szóval ők is az idővel játszanak. Viszont amennyiben megküldöd a tényleges vásárlás értékéről szóló kiutalásodat, akkor ők eszerint intézik a vámkezelést, és mint tudjuk 22 $ fölött 27 % ÁFA-köteles az áru.
[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
Szerintem ket lehetoseged van.
1. veszel mast ajandekba, vagy ha olyan a szitu akkor berakod a kepet egy boritekba jelzeskent, es megkapjak amikor megjon
2. megveszed itthon olyantol, akinek idoben jutott eszebe rendelni, es felarral ugyan hiszen keresni akar rajta, de talan nem annyival tobbel arulja, es azonnal adja
Arra semmilyen felar mellett nem kene szamitanod, ohgy barhonnan ideer. A 2. megoldas olcsobb is lehet (ha nekik befutott afa nelkul), kutasd fel az aprokat.
Szigoruan SZVSZ! -
CoolBoy323
nagyúr
Erto olvasas!!!! +27% +3%!!
Hanyszor irjuk le?
@Gege94: az afa 27%
[ Szerkesztve ]
-
hippo0315
senior tag
Vételár + DHL díj képezi a vám és áfa alapját ami kb +30% (27% áfa, kb 3% vám)
Az első hsz-ben minden le van írva pontosan.
[ Szerkesztve ]
-
Gege94
tag
tuti nem érne ide, de az áfa +25 % lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix X570-E Gaming
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Play Station 5 PS5 Lemezes Verzió 825GB SSD 2023.11.25 Euronics Vásárlás
- NVIDIA RTX 20XX 30XX 40XX VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
- Alcatel OneTouch 282 mobiltelefon, nagy gombok, időseknek is, jóÁR
- MSI Radeon HD 6770 1GB (frissen pasztázva)
- Philips 196 v4l 19"
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest