Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
- a carplay-nél én is reménykedtem benne, hogy megy majd vezeték nélkül, de sajna nem
Nem tudom, hogy a Hyundai vagy más KIA modellek esetén működik-e (elvileg igen), de az új Sportage-nél most csináltam meg hétvégén, pár perc alatt. ruszki video
A telefonon érdemes bekapcsolni már előtte: bluetooth, wifi, a kábeles csatlakozás fölösleges.
MENÜ/BEÁLLÍTÁSOK
Alul a FRISSÍTÉS ikon mellett bal oldalon 6 kopp, majd rögtön utána a jobb oldalán 1 kopp.
(Tapasztalatok szerint lehetnek eltérések, de, hogy 5 vagy 7, de előbb-utóbb bedobj a menüt.)
Sikeres pittyenés után megadni az alábbi kódot:
2400
A bal oldali Variant Coding-ra koppintva pedig ezt:
1200CPU Variant menüben kiválasztani a CPU CONFIG 2 (CPU Cofi 1 helyett) és RESTART.
Újraindítás után mindent nulláz, tehát újra be kell állítani mindent (nyelv, idő, rádió stb.).
Természetesen nem jár garivesztéssel, mivel csak egy beállítás módosítása történik, ami bármikor visszaállítható.
Nem is értem miért nem engedik gyárilag, nagyon kényelmes. Mondjuk valahol érthető, hogy a menet közbeni videolejátszás nem vezet jóra, de a több funkció piszok jó.Régebbi típusoknál a kódkérésnél a verziószám utolsó 3 számjegyét és az aktuális időt kell megadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Green Cell tiszta szinuszos 1500W / 3000W autós inverter (INV22)
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest