Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1277) c41r0^ válasza Tomekk. (#1276) üzenetére


c41r0^
őstag

Ez rendben van és igazat is adok, csak sajnos a pislogásom nem tudom befolyásolni, mivel feltétlen reflex. Sajnos már annyira "immunis" lett a szemem mióta lencsézek, hogy emiatt eléggé száraz a szemem alapból, pisloghatok én sűrűn, akkor is az marad... Ezért sztem az eddig használt lencse+műkönny kombó is megér 1 próbát.

Azért gondolkodom erősen a Biofinity-n is, mert csak jókat hallok róla, valószínűleg fogok is rendelni, az a ~10K nem olyan nagy tétel (főleg, hogy 3 havi adag), meg amúgy sem hiszem, hogy kidobott pénz lenne, mert biztos el fogom tudni használni.

Másfelől a Focus Monthly Visitint egy eléggé régi szériás lencse, biztos van már a piacon sokkal jobb ennél (persze sajnos drágábban...), ezért nem ártana váltanom úgy érzem.

Ám ez a napi lencse is jó találmány, nyaraláshoz viszont tuti máskor is ilyet veszek majd, nem kell folyadék és ha ki is szívja a lencsét a nap napozás közben, másnap egy új kerül be. Csak kib@ drága...pedig tényleg ez lenne talán a legjobb nekem is úgy érzem, mert az allergia miatt néha a szemem is irritálódik így tavasz-nyár környékén, erre pedig a szemészek is a napi lencsét ajánlják.

Na mind1, nem untatlak titeket, majd kialakul és úgysem holnap fogom tudni kipróbálni az új típusokat :) Mindenesetre azért holnap még beírom, milyen tapasztalataim vannak a kétszer 12 órát hordott (2 napköz), két nap közti este Renuban áztatott CIBA Focus Dailies-ről.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.