Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:18:45

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12607) frelife válasza #11083776 (#12605) üzenetére


frelife
aktív tag

Melegedne ez is csak nem hagyom, mehetne 70-75 fokon és az is tök normális lenne,de a célom a stabil,teljesítmény alatt is 60 fok.
Amugy nálam max egy évig maradnak a fő alkatrészek,addig még jol kitudok jönni belőlük,vagy eladom vagy beszámoltatom egy újabba.
Az Aiorol nincs tapasztalatom, rosszat nem hallottam nagyon LIQUID FREEZER II 240-ről. Nézegettem drágábbat is meg olcsóbbat,aztán fórumozgattam,utána teszteket néztem. Végül ez lett és bem bántam meg, nyilván nem marad meg örökre, gari lejárta elött 1 hónappal eladom,igy a vevő is jol jár. Csendes,szépen és jol hűt, elégedett vagyok és mivel nálam stabil,igy ajánlani is merem.
Persze ahány ház...de pl kompatibilitás problémákkal már nem nagyon találkozni az elmult 5 évben hardver szinten. AMD Vga is inkább a driverek miatt instabil. Az Amd proci meg egy nagyon jol összetákolt cucc,eddig nem volt kék halál,lag vagy drop vagy teljesítmény lassulás. Persze a komponenseket kiválogattam,sok esetben olyat amiről próbáltak lebeszélni,mint pl az alaplapomrol,mert hogy a TUF lapok sz@rok. Sajna meg van mindenben a kockázat,előfordulhat gyártási,szoftveres,hardveres, tömeg vagy egyedi hiba. Ezért jok a forumok,tesztek,videok.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.