Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
Hali!
Digi előfizetés van, tehát kód meg mindennel rendelkezem, android appból mennek is a csatornák.
De be lehet varázsolni kodi alá a csatornákat?Köszi
-
szabi__memo
nagyúr
Hali
Abban tud valaki segiteni hogyan tegyem be a digi-s streameket kodi ala?
Gondolom kellene krealni egy m3u fajlt. Nincs valakinek ilyen amiben csak at kell irni a szemelyes adatokat?Koszi
-
szabi__memo
nagyúr
Hali.
Az olyan tv csatornakkal mi a helyzet ahol csak hang van de a video savot nem talaja a lejatszo?
Ez valami beallitasi/kompatibilitasi problema, vagy mi szokott lenni?
Koszi -
szabi__memo
nagyúr
válasz huliganboy #9059 üzenetére
csak ugy talatam neten par magyart es 1-2 bejon egy ketto nem es csak hang van
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz huliganboy #9085 üzenetére
Ezt hogy kell használni windows-os kodi alol? Csak beallitom az epg utonalat es kesz? Frissul magatol, mas dolog nincs vele?
-
szabi__memo
nagyúr
Van aki próbálta cardshare magyar előfizut?
Mennyi csati van benne és mennyi hd? Stabil az adás?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz junkpod #9796 üzenetére
A tunerhez gép is kell. Pl egy androidos olcsó külyü mellé aztán vehetsz tunert..
Persze vehetsz tuneres 2x annyiért.
És akkor még fizethetsz elő egy csomagra. Digitális kellene leginkább. Akkor meg Digin kivül más nem is nagyon jöhet szóba. Az meg sok helyen nincs.
Remélem ezt már így átlátod. Én is pl jó minőségű, megbízható iptv-t néznék inkább kodi alól, már ha lenne korrekt áron. Főleg még ha legális is lenne...
Ha már nem megbízható, meg nem jó minőségű akkor nyilván fizetni sem sokan szeretnek érte. -
szabi__memo
nagyúr
válasz szabi__memo #9828 üzenetére
Aztán ott van még az hogy ugyancsak baxhatod a tunert ha pl hbo-t akarsz nézni amihez boxot adnak, vagy ci+ kártyta kell.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz huliganboy #9835 üzenetére
Rengeteg házban pl nálunk sem lehet műholdas antennát kitenni, szóval ez a lehetőség sem játszik az esetek igen nagy részében.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz huliganboy #9839 üzenetére
Jelenleg ahol lakok ott UPC vagy T, de előtte ahol laktam valami kis fos cég volt monopóliumban.
És már laktam pár helyen de még sehol nem volt engedélyezett a műholdas tányér.... -
szabi__memo
nagyúr
válasz kmarci25 #9857 üzenetére
Konkrétan szerintem minden társasház tiltja csak egy két 'gettó' helyen nem veszik esetleg figyelembe és nem is ellenőrzi senki.
Tejesen jogos is mert undorítóan néz ki, és tényleg ahogy szaporodnak a falakon az eszközök annál inkább tűnik egyre igénytelenebbnek az épület.[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz huliganboy #9859 üzenetére
Olyan nincs ahova úgy ki lehessen tenni, hogy ne befolyásolja a homlokzati képet.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz junkpod #9916 üzenetére
Márpedig a normális helyeken mindenütt tiltják. Persze lehet erősködni, meg bíróságra járni, de hogy pl nálunk ügy lesz belőle azt biztos, mert már volt. Persze tényleg lehet keménykedni és lehet az ember paraszt is és szarhat másokra meg a szabályokra, na de pont ettől lesz a hely elöbb utóbb gettó.
Amúgy meg dvb-t csak komolyabb antennával esetleg, ezekkel a pici usb-s szarokkal nem jön, már próbáltam többel is. Amúgy meg dvb-t nincs sok minden, így lényegtelen is, hogy jön e[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
Ha 2 db iptv simple xml-t használ az ember, tehát nincs mergelve a két fájl, akkor a csatornák a menüben máshogy jelentkeznek, vagy ugyanúgy van a tv főmenüpont és azalatt egyben minden?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz DoItYourself #10493 üzenetére
S905D már kijött.
Az 912re meg simán lehet még LE, de egyelőre nincs, lehet tényleg nem is lesz. Amlogic-on múlik.[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz DoItYourself #10499 üzenetére
Két eszközt tudok, de inkább a másik fórumban folytassuk. Fogalmam sincs melyik rendelhető-e vagy sem, de elvileg termékek már vannak.
-
szabi__memo
nagyúr
Feltettem zipből a MSrepo 2.1-et, de nem megy, csak tölt. Valamit rosszul csináltam? Másnak megy?
-
szabi__memo
nagyúr
MSRepon keresztül telepített Retro azt mondja hogy simplekore failed to reach a server. ssl certificate verify failed
-
szabi__memo
nagyúr
válasz huliganboy #10677 üzenetére
Letöröltem, újra feltettem és ugyanaz. Kodi kilép, belép, ugyanaz :S
win7, kodi17rc4[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
Gratula urgoz!
Tudja valaki hol találom milyen csatornák vannak ingyenesen és milyen fizetősen?
És milyen minőségben nyomják ezeket?Köszönöm
-
szabi__memo
nagyúr
Ez a privát youtube api key-ses dolog működik most rendesen valakinek?
Nekem folyamatosan azt mondja invalid client miután beírtam a kódot a böngészőbe. Elfogadka, mert utána látom hogy a youtubetv-nek hozzáférése van, de a kodi a fenti üzenettel elszáll.
Miután visszamegyek a clientid az első pontig (.app....) van csak meg a többit levágja a végéről. Gondolom ez normális de azért megemlítem, hátha.
Az eszköz Beelink GT1[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
Hátha érdekel valakit
Most tettem fel zipből a legfrissebb movesharkot. Magától nem ment, manuálisan kellett neki az urlresolver.
(Gondolom azért ennek nem így kellene működnie) -
szabi__memo
nagyúr
Az addon-okat el lehet érni valahol mondjuk egy zipben összetömörítve?
-
szabi__memo
nagyúr
Miért nem kerülnek az addonok közösségi fejlesztés alá, mondjuk github-on, ahelyett hogy 'megy kukába'?
-
szabi__memo
nagyúr
Szerintem semmiféle olyan törvény nincs (se régi se új) ami miatt ne lehetne egy tv2, rtl, stb wrappert feltenni a githubra.
Valamint a repo teljesen más dolog mint a különböző kategóriájú addon-ok. Az hogy nem akarnak repot üzemeltetni az egy teljesen más kérdés, és érthető is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest