Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Ez csak tipp, de talán a Video / Video Processing alatt a jobb oldalt van egy High Quality mező amit ki lehet pipálni, talán ott.
Nekem úgy rémlik hogy amit mondtál azt KMPlayerben is csak a Wizardban lehetett állítani.Amúgy a PotPlayernek is van topikja [link]
Bár még nincs sok hsz, de az első hsz-ben elég sok mindenre kitér a topiknyitó. -
-
Apollyon
Korrektor
válasz
cintula187
üzenetére
Az szerintem nem a render meg a kodek hibája, hanem a videóé. Általában így csalnak hogy elérjék az adott felbontást, hogy "megnyújtják" a videót. Tehát ezt nem is tudod kivédeni, és ha megpróbálod más lejátszóval, akkor elvileg ott is látszani fog. Legalábbis én erről hallottam.
-
Apollyon
Korrektor
Igen lehet NTFS-re formázni, de nem a programmal. Computer managerben tudom, de azt meg csak Admin fiók alatt engedi a Win 7, én meg nem adminként használom a Win 7-et. A foobar2000 nevezetű zenelejátszó progi az egyik componenttel simán beküldi RAM-ba a nótákat, és onnan olvassa ki.
Ilyen kéne KMplayerbe is, hogy ne kelljen itt formázgatni, hanem kattintok egyet, és ott van a videó a ramban, és addig szabadon használhatom másra a vinyót (illetve a gép). A RAM mint adattár meg másra nem kell a fent leírtakon kívül, így nem is éri meg nekem ezzel a RAMdiskkel mókolni.
-
-
Apollyon
Korrektor
Meg lehet azt valahogy oldani, hogy az éppen lejátszandó videót ahogy van, beküldjem a RAM-ba és onnan olvassa ki? Tehát hogy videó nézés közben a ne merevlemezről olvassa, hanem küldje be az egészet a RAM-ba, és nézéskor, illetve kereséskor ne nyúljon a merevlemezhez.
-
Apollyon
Korrektor
Nem lehet hogy inkább a felirat a szar?
Próbálj meg egy tökmás feliratot, nem is kell hogy ugyanahhoz a filmhez tartozzon mert csak az időzítés a lényeg, hátha..
Ha ez sem akkor passz. Próbálj egy régebbi verziót, vagy reinstall.Esetleg még az lehet a gond hogy ha van más kodek is a windózra felrakva, összeakadhatnak a KMplayerrel.
-
Apollyon
Korrektor
Nem igazán értem mi ez az EVR. Milyen kiterjesztésű fileokat nyitsz meg? Az most hót mindegy, hogy Xvid, meg divX stb...
avi, wmv, mkv stb azt kész. Még a pattintott követ is le kéne játszania, hozzá felirattal. Ugye te is frissítetted már az R2 verzióra a 3.1-est, mint amit pár hsz-szel előtted írtam? -
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon
üzenetére
Hoppá, probléma javítva:
KMPlayer_EN_3.1.0.0_R2
Changelog:
Version history:
Changes in KMPlayer 3.1.0.0 R2

Viszont eléggé idegesítő hogy a telepítésnél ki lehet (kell) szedni valami Pandora TV szart hogy ne tegye fel, és mégis felrakja... -.- Programok telepítéséből szerencsére utólag könnyedén ki lehet szedni, de bakker...

-
Apollyon
Korrektor
Szeretném felhívni a figyelmet hogy a 3.1.0.0 verziót nem érdemes feltelepíteni mert a legtöbb .mkv filenál beszaggat, pixelesedik, összeomlik, mintha kodek hiba lenne. Úgyhogy egyelőre a 3.0.0.1442 verziót ajánlott még csak használni.
-
Apollyon
Korrektor
Aha, közben figyelmesebben is elolvastam a hsz-ed. Pixeles nekem normál esetben a DVD filmek voltak, így valamit babráltam a beállításokban, itt: [link]
Alapesetben az elírt "Erőssen ajánlott" volt beállítva, ezt megváltoztatván nem voltak többé pixelesek a DVD-k. Próbáld ki te is ezt, ha nem megy, akkor is ott a Videó feldolgozás részben kell valamit bulizni. Ha sikerült azért majd írd be az eredményt plz.
-
Apollyon
Korrektor
Hogy ha a tv-d HD ready, akkor gondolom 1280x720 a képernyő felbontása, vagyis a magassága 720 pixel. Amit le akarsz játszani videót annak viszont a szélessége 720 pixel, gondolom ezért. A TV széthúzza, míg a monitor meg lehet optimalizája. Próbálgasd esetleg a jobbklikkes Képernyő beállítások menüt a KMplayerben, van alatta ott egy olyan pl hogy Kijelző képernyőarány megőrzése.
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Már mások is írták korábban ezt a problémát, és velem is ugyanez van, pixeles a kép, ha DVD-t nézek. Több lemezzel próbáltam, nem volt jó, Media Playerben (12) pedig tök jó (de azt nem használom mert nem jeleníti meg az összes feliratot dvd-n).
Win7 64 bit, aero ha van ha nincs, nem változik, a probléma megmarad, pedig kipróbáltam azt is amit megoldásként javasoltak a többieknek. Legújabb verzió.
Lehet nem szereti a Km player a Win 7-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bár még nincs sok hsz, de az első hsz-ben elég sok mindenre kitér a topiknyitó.