Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy027
tag
válasz
Apollyon
üzenetére
A felirat jó, semmilyen másik felirat nem jelenik meg. Az újratelepítést kihagynám, hosszú ideig tart újra beállítani a lejátszót. Inkább engedélyezem a KMP Video Transform Filtert-t ha feliratos filmet akarok nézni, ugyanis így nem a DXVA-t fogja használni, nagyobb lesz a processzorhasználat viszont megjelenik a felirat. A rendszerre egyéb kodek nincs felrakva, egyedüli lejátszó a KMPlayer, K-Lite Codec Pack meg ilyenek nélkül.
-
lacy027
tag
EVR=Enhanced Video Renderer
EVR Custom=Enhanced Video Renderer (C/A)
Kiterjesztések: mkv (mp4, flv, avi, wmv, meg ami van, de főként mkv-t nézek felirattal).
Mindent lejátszik, de nem birom működésre bírni a DXVA-t úgy, hogy a felirat is megjelenjen.
Igen, friss. A hivatalos oldalról szoktam a legfrisebb verzót letölteni.Szerk.: Ez válasznak ment a #763-ra, csak a válasz helyett az új linkre kattintottam.
-
lacy027
tag
válasz
Apollyon
üzenetére
3.1.0.0
DVD-t nem szoktam nézni. Azt elfelejtettem írni, 720p/1080p mkv videókat nézek általában, ott van probléma a felirattal. Illetve bármilyen videót nézek, az EVR Custom alatt soha nincs kép, pedig ha lenne már meg is oldódna a problémám mert ott a DXVA is működik, valamint felirat is van. -
lacy027
tag
EVR, DXVA - minden más ok, kivéve a felirat, ugyanis bármit csinálok, nincs.
EVR, DXVA nélkül - minden más ok, felirat működik ellenben nincs DXVA bármit is csinálok, mert ugye ki van kapcsolva, viszont ha bekapcsolom, felirat nincs mint fent írtam.
EVR Custom, DXVA bekapcsolva - felirat és DXVA is van, ellenben kép nincs.
Hogyan lehet azt megoldani, hogy menjen a DXVA és legyen felirat is? Átnéztem az összes beállítást, mindent, útmutatókat a netről de nincs megoldás. Nem hiszem el, hogy ez csak nálam nem jó. Eddig több rendszerem volt, de EVR Custom alatt soha nem sikerült képet produkálnom, bármit is csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Lexus, Toyota topik
- Apple MacBook
- Vicces képek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest