- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Nah, erre mondjatok valamit.
Ma épp néztem egy filmet a kmplayeren, amikor a windows fejalánlotta, hogy van pár új frissítés, akarom-e telepíteni, reflexből rákattintottam, mert miért ne. Volt köztük egy ATI videokáryta frissítő driver is, amikor az települt elég csúnyán szétfagyasztotta a kmplayert. Azóta fura dolgokat művel.
Mondom a legidegesítőbbet és legfurábbat. Két monitorom van, általában a nagyon nézem a filmeket de van, hogy néha átteszem a picire. Régen ez ment minden gond nélkül. Az incidens óta, amikor átteszem a picire, akkor teljesen megváltozik a HANG (!). Hangosabb is lesz, meg mintha valami effekt is rákerülne, kicsit fürdőszoba hatása van, valamelyik csatornát kiemeli vagy nem tudom. Mintha zajosabb is lenne, bár ez lehet, hogy csak a nagyobb hangerő miatt tűnik úgy. Ezután ha visszateszem a képet a nagyobb monitorra ott is a rossz hang marad. Régen semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Ha átváltom a hangsávot, majd újra vissza (több hangsávos film), akkor megjavul. De ha monitort váltok, akkor megint elromlik.
A kmplayerben már minden beállítást visszatettem defaultra, de nem segített.szerk: egyébként a kép is mintha egy picit zajosabb/furcsább lenne a frissítés óta, de ez elég szubjektív, nem merem 100%-osan állítani, lehet hogy csak beleképzelem, de úgy érzem más
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Filmvilág
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- XPEnology
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest