Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• addikt

Nah, erre mondjatok valamit.

Ma épp néztem egy filmet a kmplayeren, amikor a windows fejalánlotta, hogy van pár új frissítés, akarom-e telepíteni, reflexből rákattintottam, mert miért ne. Volt köztük egy ATI videokáryta frissítő driver is, amikor az települt elég csúnyán szétfagyasztotta a kmplayert. Azóta fura dolgokat művel.

Mondom a legidegesítőbbet és legfurábbat. Két monitorom van, általában a nagyon nézem a filmeket de van, hogy néha átteszem a picire. Régen ez ment minden gond nélkül. Az incidens óta, amikor átteszem a picire, akkor teljesen megváltozik a HANG (!). Hangosabb is lesz, meg mintha valami effekt is rákerülne, kicsit fürdőszoba hatása van, valamelyik csatornát kiemeli vagy nem tudom. Mintha zajosabb is lenne, bár ez lehet, hogy csak a nagyobb hangerő miatt tűnik úgy. Ezután ha visszateszem a képet a nagyobb monitorra ott is a rossz hang marad. Régen semmi ilyesmit nem tapasztaltam.

Ha átváltom a hangsávot, majd újra vissza (több hangsávos film), akkor megjavul. De ha monitort váltok, akkor megint elromlik.
    A kmplayerben már minden beállítást visszatettem defaultra, de nem segített.

szerk: egyébként a kép is mintha egy picit zajosabb/furcsább lenne a frissítés óta, de ez elég szubjektív, nem merem 100%-osan állítani, lehet hogy csak beleképzelem, de úgy érzem más

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés