- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Szomszéd
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Nah, erre mondjatok valamit.
Ma épp néztem egy filmet a kmplayeren, amikor a windows fejalánlotta, hogy van pár új frissítés, akarom-e telepíteni, reflexből rákattintottam, mert miért ne. Volt köztük egy ATI videokáryta frissítő driver is, amikor az települt elég csúnyán szétfagyasztotta a kmplayert. Azóta fura dolgokat művel.
Mondom a legidegesítőbbet és legfurábbat. Két monitorom van, általában a nagyon nézem a filmeket de van, hogy néha átteszem a picire. Régen ez ment minden gond nélkül. Az incidens óta, amikor átteszem a picire, akkor teljesen megváltozik a HANG (!). Hangosabb is lesz, meg mintha valami effekt is rákerülne, kicsit fürdőszoba hatása van, valamelyik csatornát kiemeli vagy nem tudom. Mintha zajosabb is lenne, bár ez lehet, hogy csak a nagyobb hangerő miatt tűnik úgy. Ezután ha visszateszem a képet a nagyobb monitorra ott is a rossz hang marad. Régen semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Ha átváltom a hangsávot, majd újra vissza (több hangsávos film), akkor megjavul. De ha monitort váltok, akkor megint elromlik.
A kmplayerben már minden beállítást visszatettem defaultra, de nem segített.szerk: egyébként a kép is mintha egy picit zajosabb/furcsább lenne a frissítés óta, de ez elég szubjektív, nem merem 100%-osan állítani, lehet hogy csak beleképzelem, de úgy érzem más
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Marathon (2025)
- Építő/felújító topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bioshock 2 Special Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest