Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChuckyOsb
aktív tag
Köszi, de mint már azt írtam is, az sem segített.
"Alapbeállítást is alkalmaztam,nem sikerült így sem az eredeti állapot. Újra telepítettem de utána is úgy megy"
Jelenleg másik programot használok de szeretnék vissza térni KmPlayer-re, szóval ha valaki tud ezzel kapcsolatban segíteni, akkor várom továbbra is.
-
_ak_
addikt
Nyugodtan, menni fog rajta rendesen, egyedül annyi bajom volt vele, h néha, ha kis ablakba néztem vmit és közbe böngésztem, akkor beállt a kép, de mivel ezzel találkoztam 32bit alatt is, ezért feltételezem, h ez is független 64bittől, csak épp 64bites rendszer volt fent , amikor először találkoztam vele. Ezt is csak akkor produkálja ha evr renderert használok és ilyenkor is random, szal ezt még nem sikerült beazonosítani, de amúgy más problémám nem akadt vele.
A régi hozzászólások meg nem relevánsak, mert 1-2 évvel azelőtt még vista support sem volt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Powerbank topik
- Napelem
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest