- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Sziasztok,
egyik kmplayer frissítés után azzal szembesültem, hogy a fényképezőgépemmel felvett (nem módosítótt, tehát a gépről letöltve) videók visszajátszásánál a kmplayer úgy gondolja, hogy a képernyőre kiteszi és folyamatosan mutatja a felvétel dátumát, idejét és persze pörögnek a másodpercek a kép alsó harmadában. Valószínűleg az mts fájlból olvassa ki ezeket valahonnan, csak éppen erre én nem vagyok kíváncsi és egy egy rövidebb emlék esetében, amit nem akarok megvágni csak azért nincs kedvem átkonvertálgatni a fájlokat, hogy ez eltűnjön. Hogy lehet ezt kikapcsolni?
Meg ilyet is kiír: audio adatfolyam kiválasztása: S: pgs
Ez az indulás után 1-2 másodperccel csinálja, ekkor írja ki ezt az audio ünezetet és ezzel jelenik meg a time code, ráadásul miatta a eljátszás is megakad egy pillanatra.
Valahol arra kéne rávenni a kmplayer-t, hogy ne olvasgasson ki metaadatokat az mts-ből.Help!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Dacia topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest