- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
pontosan erről beszélek. ha az ember elmegy melóba, látja, hogy esik vagy sem, max aznap nem rollerrel megy. ha meg hazafele esik, akkor otthagyja az ember, és hazaviszi másnap, amikor nem esik. ha meg elkapja az eső, elcsomagolja, nem olyan nagy ördöngősség ez.
persze előfordulhat eső, de az nem árt neki. csepegőben simán használható. akkor van szar, amikor szakad az eső, mert ott már mindenhova befolyik.a szigetelésről meg: hetekig használtam a rollert úgy, hogy széles ragasztószalaggal leragasztottam a kijelző mellett körbe, meg az ECU-nél az illesztéseket. elöl-alul az összecsukásnál szintén érdemes egy szalagot végigragasztani, mert akkor a felverődő víz nem tud befolyni. meg persze ugyanez az akku háza előtt, illetve hátul a lengéscsillapítónál.
én így használtam, mentem vele kis esőben, vizes úton is, a szalag pont a felverődő víz ellen védett, tehát semmi gond nincs vele. szigetelés után is visszaragasztottam amúgy ezekre a neuralgikus pontokra, a dupla védelem miatt. de azt én is tudtam, hogy szakadó esőben ez se segít, akkor csak az, ha megállsz. általában fél óránál tovább úgyse szokott szakadni az eső, ha meg igen, az embernél azért van telefon indulás előtt, megnéz egy radarképet, és kiderül, hogy hazaér, vagy sem.
(#3133) B-L-A-C-K: kár, hogy ilyen gyenge lett. nekem még az erősebb S1 volt, szerettem is, most idén már nem lesz semmi, jövőre pedig vagy egy olcsót, vagy egy kompromisszum-menteset fogok venni. bár hamarosan költözöm, és az új lakóhelyem 5p-re van a cégtől gyalog, szóval jó ötlet volt eladni és nem venni újat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest