Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23169) Peaceliker válasza bigrob (#23160) üzenetére


Peaceliker
őstag

Roller szett kapott. Első kerék defekt, motor perem sérült. Nem néztem még tojás lett-e. Ha igen, az 200k. Egy fék kar, az 15 pénz, az semmi. Sisak 70 oenz6, mert még egyszer nem szabad már használni, következő esetben már lehet nem védene így.
Kormány ferdén áll, de konstrukcióbol adódóan lehet csak csavarodott és nem hajlott semmi. De amit nem néz rá bizti nem piszkálom.
Srác elismerte volna, de mivel vevittek eljárás lesz, ami ha nincs szerencsém jó hosszú, bizti sem fizet addig.
Bár ráérek. Szerintem leteszem rollert. Nem magam miatt, nem félek továbbra sem, már ma állnék rá (ha tudnék úgy állni ;]). Asszony lebaszott, de érhető, de ez sem igazi indok. Kislányom (7 éves) viszont eléggé kiakadt, sokat sírt tegnap... Ezt nem akarom kockáztatni neki újra, szóval szerintem ennyi lesz. Legalábbis nagy roller autók között.

Ahogy írta PociAti is, amiben tök igaza van, nem ismerik még az emberek, nem sűrű gép. Többszörös volt olyan hogy bámultak rám és jöttek félek, kiléptek elém, stb, mert az agyakban még nincs benne a roller (210 magas gyors gyalogos :C), hogy ez veszély forrás. Sokszor automatikusan közlekedünk, gyalog is, és erre még nem nyomja az agyunk a vészcsengőt mert nem szokta meg. Ez tény, ezt tapasztaltam már sokszor.

Kis roller lehet lesz, majd meglátom és akkor faluban 25el elkavirnyászom majd.

"Oh my Goa'uld!"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.