- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23 #45897 üzenetére
‘valamelyik fiók mélyén korhad’
Mélységes mély a múltnak dögkútja, és fantasztikus dolgok kavarodnak fel néha onnan.
Előkotortam az egyik kis piros dobozt a nagy lakkozott dobozból, és csodálatos kincsekre leltem, balról jobbra:
A gumi karpántosakra rosszul emlékeztem, csak sima buta kvarcórák, Decathlonban vehettük 10-15 éve, az egyik a hátlapon jelzett, a másik nem; rémlik valami horvát vagy szlovén vadvízi kajaktúra, ahhoz szerezhettük feleségemnek és lányomnak.
Alatta lévő sorban az első egy Timex SSQ LCD, arról már megemlékeztem itt is, meg a másikban is, apám hozta anyámnak egy USA kiküldetésből 70-es évek végén. Mellette egy szíja vesztett F-91W, fogalmam sincs, honnan került hozzánk. A két Timex Indiglo gyerekóra beszerzésére viszont határozottan emlékszem, budakalászi Cora, pontgyűjtés beváltás. Ma már az is Auchan, a mellette lévő Bricostore meg OBI lett. A sorban utolsó Q&Q sztorija megint csak passz, lehet, hogy a gyerekek
loptákcsencselték be valami másra a suliban.Alsó sorban az első óra egy igazán finom darab, Breguet-számos és -mutatós tömör arany Tellus, az apai nagyanyámé volt, nagyon kicsi voltam, de világosan emlékszem rá (az órára;), az éjjeli szekrényében tartotta a többi relikviával, tábori képeslapok, Trianon tematikás nippek, ilyesmi. Nincs érzelmi kötődésem az órához, passzolom a restaurálást, túl sok mindene hiányzik. De azért sajnálom, a maga idejében szép darab lehetett. Mellette következik két echte szoci darab, egy Glashütte meg egy Lucs, talán az anyám régi darabjai közül valók, a sort végül egy
Cartier Tank Cintréeújabb Q&Q zárja, dettó nem tudom, mit keres ez nálunk, kié lehetett.Hát így megy ez. Okos órám továbbra sincs, nem is lesz, de legalább eltöltöttem egy kellemes félórát a senkit nem érdeklő emlékeimmel. Olcsó nosztalgia rulz;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest